Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Anaaa, eşi dokumnamıyormuş.. Allah Allah yaa.. Biz neler çekiyoruz, herifler dokunamıyor.. Valal gerinip gerinip bi çakacaksın.. Başta benimkinee...

Ayyy şu bayılma hissii.. Valla bende bu günlerde ekstrasistoller çok arttı.. Kalbim gümleyip duruyor.. Bayılma hissindende korkuyorum evet ama, hiçbirşey kalbimde olanlar kadar korkutmuyor beni.. 3 gündür ekstralar beni baya halletti.. Ne moral kaldı bende gene ne yaşama hevesi.. Bu ekstralar insanı yaşamdan direk koparıyorlar sanki.. Ben çok tırsıyorum ekstralardan yaa.. Bayılma hissi 2. sırada kalıyor...

Olsun canım, facede paylaş ne olacak.. Paylaştaa.. Bebişelrinizi göreyim.. Heveslenirim bende, belki cesaret gelir banada..

Kız madem faceniz var.. Niye birbirimize vermiyoruz ki biz.. Tanışalım iştee.. Ben merak ediyorum hepinizi..

Ahahh.. Hey Allah'ım yaa.. Sapıttı beyinler.. Allah'ım sen aklımıza mukayyet ol..
Sen anlatıyorsunya efrah, sanki ben hissediyorum aynen hee...
Ay bide bu çıkarmış.. Okuduğum herşeyi yaşıyor gibi olurmuşum..
Tövbe Ya Rabbi.. Bir bu eksik...

İyi habeeerr.. Haydi gözün aydın canım yaa.. İğneler işe yaramış bak.. İnşaAllah kullandığın bitkisel ilaçlarda seni bir bebk gibi uyuturda rahat rahat geçirirsin kalan zamanlarını..

Benimde bu hafta şeker yüklemem var kızlar .. Bakalım nasıl gideceğim hastaneye.. Bayılmadan.. Nasıl içeceğim.. Çarpıntım gelecek mi.. Şimidden neler kuruyorum kafamda neler...

Nil nerelerdesin sen yaaa

Burdayım 37 haftalık hamiş arkadaşıım.. Allah'ım 37 HAFFFFTAAA....
BANADA ÇABUCAK NASİP ET NE OLUR ALLAH'IM...

Aman be efrahcım, 2-3 gündür kalbim beni yoruyor yaa.. Ekstralar falan, moralim sıfıra indi yine..
Dünde kayınvalidemdeydim yatsıya kadar.. Giremedim nete..

ay gerinip gerinip çaıkıcaksın yarıldım

moral vardı da sıfıra indi hazıra bakıoruz indirmeye zaten...ben de sana katılıorum hiçbişey kalbim kadar yormuor beni asosyal oldum yine biyere çıkamıorum korkudan

benim eşimde giyinip soyunduğumda karnımı görünce korkuyordu.çünkü karnım sürekli hareket halindeydi.bebeklerin hareketleri karnımdan çok net belli oluyordu

ayıptır söylemesi duşa girdiğimde çok zorlanırdım.eşim yardımcı olurdu.gördüğünde bizimkiler suyu sevcek herhalde derdi çok hareketlenirlerdi.

her an doğuracaksın gibi geliyor derdi :):):)

şu anda da maşallah çok hareketliler ve suyu da çok seviyorlar.

ayy yerim ben onları...sen nasılsın melitta ruh halin ne durumda?

nilcigim özel mesaj olarak sana facebook adresimi attim.ama özel mesaj kutun dolu oldugu icin mesaj alamiyormussun.öyle dedi uyari yazisi.birkacini silersen tekrar deneyecegim.

ya aday bi görünüp kayboluosun..İnş iyi gelir ortam değişimi..biz de yrn davetliyiz..grşrz..

yarında davetliyiz cnm.ama çağırmasalar daha iyi sağolsunlar ama insan mahcup oluyo çağıranları ben çağıramıycam.dermanım yok hazırlık yapmaya.
yaa halsizim çook başım agrıdı agrıycak çok agır hissediyorum başımı.duyguda hiç girmedi bugün.Allahım yardım et bizlereeeeeee

Kızlar doktorum hastaneden ayrılmış.şoktayım şu an nolur dua edin çok kötüyüm..

Aaaaaa.. Kız benim durumuma düştün seeennn..
Sende benim gibi ortada mı kaldın..
Ee ne yapacaksıon şimdi..
Ya o doktorun peşine gideceksin..
Ya da o hastanede başka doktor bulacaksın..
Ayy ne gıcık yaaa...

Gerçi herşeyde de bir hayır aramak lazım.. Benim doktoru ben değiştirince, daha güzel takip edildim.. Belki senin içinde öyle olur he?

önce doktorumun peşinden gitme yolunu deneyeceğim nil.Akşam arayacak yeni anlaştığı hastaneyi haber verecek nasipse ilk randevuda gidip hastaneye bakacağım odalarına filan içim ısınırsa devam..En kötü eski hastaneden yeni doktor ama bahsetmiştim bende plesenta previa var..Riskli gebelik grubuna giriyor kendi doktorum durumumu iyi bilior malum bırakmak istemiorum..Bu sabah bi sıkıntıyla uyanmıştım zaten..Allah herşeyin hayırlısını versin...

Kızlar doktorum hastaneden ayrılmış.şoktayım şu an nolur dua edin çok kötüyüm..

Canım aynısı benım de basıma geldı hamıleyken..Ama benım psıkolajımden cok ıyı anlıyodu drum bu yuzden ben muayenehanesıne gıtmeye devam ettım ve anlasma yaptıgı bır ozel hastanede de dogumumu yaptım (borc harc hem de)..guvenın tam ise peşinden git.üzülme

çok teşekkür ederim içime su serptiniz..İnşallah ben de devam ederim kendi doktorumla inş doğum fiyatı çok artmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…