Selamlar arkadaşlar..Yamuldum bugün ancak girebiliyorum..
İştahım yok sabah kahvaltımı geciktirdim öğle oldu ve sanırım tansiyon oynadı fenalaşır gibi oldum yemek yiyip kendime gelmem bu saat oldu...
ben oratadan paylaşamam ama özelden faceden yaparız bişi kuzucum..sen bana böyle dedikçe güç veriorsun ya
Benim eşim karnıma dokunamıor..İçi bi tuhaf oluyormuş
Bana da 5 -6 aylarda soruyorlardı hamileliğin nasıl geçiyor veya en büyük belirtiler ne die tek cevabım YORGUNLUK oluyordu..
Ben de o bayılma hissi gelince kendimi nereye atacağımı şaşırıyorum çok ama çok korkuorum yave bugün ayrıca dün akşam çok yaşadım..
al işte az önce dışarı çıktık manava uğradık bayılcak gibi oldum bi sürü söylendim kendime ya noluo dedim bi sakin ol acil durum yok manavdayız alt tarafı elma armut hayır ne olarak algılıosun da bünyeye acil durum sinyali veriosun anlamadımki!!
günaydin arkadaslar,
nasilsiniz hepiniz.annem gildeydim yine, iftara davetliydik.dün gece döndük.burasi sessiz yine.herkes eviyle ailesiyle mesgul sanirim.bende idare ediyorum iste.dün yine 30 dereceydi,cok rahatsiz oldum.allah sizlerin yardimcisi olsun.siz daha beter sicaklarla bogusuyorsunuz.ben bukadarina bile dayanamiyorum.zaman halen yavas ilerliyor gibi geliyor bana.nerdeyse 1 ayim kaldi sezeryana.bebegimin hareketleride azaldi.sanirim yeri daraldi.yeni bir bitkisel ilac denemeye basladim kendi ilacima ilaveten.doktoruma danisip elbette.bir hap, günde 2 defa aliniyor.9 cesit sakinlestirici bitki özü iceriyor, uyku problemlerinede yardimci oluyor.bakalim 3 gün oldu baslayali.insallah faydasini görürüm.özellikle geceleri tahammül edilmez oluyor benim icin.
insülin sayesinde seker degerlerim gayet iyi cikiyor.aclik sekerim 80-85.tokluk sekerim 100-120 arasi.düsük doz insülin hemen etki etmeye basladi.benden haberler bukadar.hepinize ataksiz huzurlu bir pazar diliyorum ailenizle.
Nil nerelerdesin sen yaaa
Anaaa, eşi dokumnamıyormuş.. Allah Allah yaa.. Biz neler çekiyoruz, herifler dokunamıyor.. Valal gerinip gerinip bi çakacaksın.. Başta benimkinee...
Ayyy şu bayılma hissii.. Valla bende bu günlerde ekstrasistoller çok arttı.. Kalbim gümleyip duruyor.. Bayılma hissindende korkuyorum evet ama, hiçbirşey kalbimde olanlar kadar korkutmuyor beni.. 3 gündür ekstralar beni baya halletti.. Ne moral kaldı bende gene ne yaşama hevesi.. Bu ekstralar insanı yaşamdan direk koparıyorlar sanki.. Ben çok tırsıyorum ekstralardan yaa.. Bayılma hissi 2. sırada kalıyor...
Olsun canım, facede paylaş ne olacak.. Paylaştaa.. Bebişelrinizi göreyim.. Heveslenirim bende, belki cesaret gelir banada..
Kız madem faceniz var.. Niye birbirimize vermiyoruz ki biz.. Tanışalım iştee.. Ben merak ediyorum hepinizi..
Burdayım 37 haftalık hamiş arkadaşıım.. Allah'ım 37 HAFFFFTAAA....
BANADA ÇABUCAK NASİP ET NE OLUR ALLAH'IM...
Aman be efrahcım, 2-3 gündür kalbim beni yoruyor yaa.. Ekstralar falan, moralim sıfıra indi yine..
Dünde kayınvalidemdeydim yatsıya kadar.. Giremedim nete..
Anaaa, eşi dokumnamıyormuş.. Allah Allah yaa.. Biz neler çekiyoruz, herifler dokunamıyor.. Valal gerinip gerinip bi çakacaksın.. Başta benimkinee...
Ayyy şu bayılma hissii.. Valla bende bu günlerde ekstrasistoller çok arttı.. Kalbim gümleyip duruyor.. Bayılma hissindende korkuyorum evet ama, hiçbirşey kalbimde olanlar kadar korkutmuyor beni.. 3 gündür ekstralar beni baya halletti.. Ne moral kaldı bende gene ne yaşama hevesi.. Bu ekstralar insanı yaşamdan direk koparıyorlar sanki.. Ben çok tırsıyorum ekstralardan yaa.. Bayılma hissi 2. sırada kalıyor...
Olsun canım, facede paylaş ne olacak.. Paylaştaa.. Bebişelrinizi göreyim.. Heveslenirim bende, belki cesaret gelir banada..
Kız madem faceniz var.. Niye birbirimize vermiyoruz ki biz.. Tanışalım iştee.. Ben merak ediyorum hepinizi..
benim eşimde giyinip soyunduğumda karnımı görünce korkuyordu.çünkü karnım sürekli hareket halindeydi.bebeklerin hareketleri karnımdan çok net belli oluyordu
ayıptır söylemesi duşa girdiğimde çok zorlanırdım.eşim yardımcı olurdu.gördüğünde bizimkiler suyu sevcek herhalde derdi çok hareketlenirlerdi.
her an doğuracaksın gibi geliyor derdi :):):)
şu anda da maşallah çok hareketliler ve suyu da çok seviyorlar.
İyi habeeerr.. Haydi gözün aydın canım yaa.. İğneler işe yaramış bak.. İnşaAllah kullandığın bitkisel ilaçlarda seni bir bebk gibi uyuturda rahat rahat geçirirsin kalan zamanlarını..
Benimde bu hafta şeker yüklemem var kızlar .. Bakalım nasıl gideceğim hastaneye.. Bayılmadan.. Nasıl içeceğim.. Çarpıntım gelecek mi.. Şimidden neler kuruyorum kafamda neler...
ya aday bi görünüp kayboluosun..İnş iyi gelir ortam değişimi..biz de yrn davetliyiz..grşrz..
nilcigim özel mesaj olarak sana facebook adresimi attim.ama özel mesaj kutun dolu oldugu icin mesaj alamiyormussun.öyle dedi uyari yazisi.birkacini silersen tekrar deneyecegim.
nisan bana da atnilcigim özel mesaj olarak sana facebook adresimi attim.ama özel mesaj kutun dolu oldugu icin mesaj alamiyormussun.öyle dedi uyari yazisi.birkacini silersen tekrar deneyecegim.
nisan bana da at
Kızlar doktorum hastaneden ayrılmış.şoktayım şu an nolur dua edin çok kötüyüm..
Aaaaaa.. Kız benim durumuma düştün seeennn..
Sende benim gibi ortada mı kaldın..
Ee ne yapacaksıon şimdi..
Ya o doktorun peşine gideceksin..
Ya da o hastanede başka doktor bulacaksın..
Ayy ne gıcık yaaa...
Gerçi herşeyde de bir hayır aramak lazım.. Benim doktoru ben değiştirince, daha güzel takip edildim.. Belki senin içinde öyle olur he?
Kızlar doktorum hastaneden ayrılmış.şoktayım şu an nolur dua edin çok kötüyüm..
Canım aynısı benım de basıma geldı hamıleyken..Ama benım psıkolajımden cok ıyı anlıyodu drum bu yuzden ben muayenehanesıne gıtmeye devam ettım ve anlasma yaptıgı bır ozel hastanede de dogumumu yaptım (borc harc hem de)..guvenın tam ise peşinden git.üzülme