Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen çok zorluklar yaşamışsın cnm ama ikiz olmuş bi kız bi erkek hemde bi kerede kurtulmuşun.bende çok isterdim bidefada bi oğlum bi kızım olsun daha ugraşmim die.ama hep hayırlısını istedim demekki böleymiş.olsada bakamazdım heralde ailem uzakta çünki.hiç yardımcım yok.
çok yaşadım ama şükür o günleri atlattım hemde bu başlık sayesinde.bu başlıkta edindiğim arkadaşlar sayesinde.okudum hep sohbet ettik.o anda panik atak geliyordu nefes alamıyordum kafamı dağıtmak için burada dertleşiyor sohbet ediyorduk berbat günlerdi ama güzeldi.
çok şükür ikisi de sağlıklı olsun hayırlı kaderleri olsun başka bişey istemiyorum.inan tek başına daha güzel bakılıyor.ilk ay birisinin olması gerekiyor uykusuzluk çektiğin için birde bünyenin alışmadığı bi tempoya giriyorsun o yüzden gerekli oluyor ama onun dışında kendi düzenini kurmak zorunda kalıyosun.tek çocukta bir oluyor ,iki çocukta, üç çocukta. yeter ki düzenin olsun.
hatta tecrübeli insanlar şöyle derler ya bi yere gittiğinde yada birileri geldiğinde.şöyle oldu düzen bozuldu.böyle oldu düzen bozuldu gibi.öyle böyle bölümünü siz doldurun.uyku düzeninden tutun ,beslenme düzenine ,uyku düzenine kadar.o düzen bozulduğu zaman anne çok zorlanıyor.
siz bebeklerinizi kucağınıza alın 2. düşünüceksiniz :):):) ben bazen düşünüyorum.ileride tekrar bebek sevelim diye :)
cnm işte bazı değerlerim normal değil.kolestrollerimde yüksek.gebelikte olabiliomuş ama inşallah sorun değildir.bilginiz varmı kızlar geblikte kolestrol hakkında.
çarşıdaydık bugün bi yağmur yağdı arabaya zor bindik valla arabaya bindiğimde babetlerimi çıkardım içinden su boşaltıım dışarı ölee çok yağdı.tepeden tırnaga ıslandım
ayy cnm hiç güleceğim yoktuişte bizimkisi nasıl bir beyinse.yoksa manavı ameliyathane elmayı doktor armutu anestezi uzmanı olarakmı gördün bi an doğumamı giriorum sandım:))
şaka maka cnm bende çok bayılcak gibi oluyorum ama gebeliğe baglıyorum.kasızlıga baglıorum.belkide panik ataktandır.degilmi banada çok oluyor her gittigim yerde sandalye istiyorum koca karı gibi
çok yaşadım ama şükür o günleri atlattım hemde bu başlık sayesinde.bu başlıkta edindiğim arkadaşlar sayesinde.okudum hep sohbet ettik.o anda panik atak geliyordu nefes alamıyordum kafamı dağıtmak için burada dertleşiyor sohbet ediyorduk berbat günlerdi ama güzeldi.
çok şükür ikisi de sağlıklı olsun hayırlı kaderleri olsun başka bişey istemiyorum.inan tek başına daha güzel bakılıyor.ilk ay birisinin olması gerekiyor uykusuzluk çektiğin için birde bünyenin alışmadığı bi tempoya giriyorsun o yüzden gerekli oluyor ama onun dışında kendi düzenini kurmak zorunda kalıyosun.tek çocukta bir oluyor ,iki çocukta, üç çocukta. yeter ki düzenin olsun.
hatta tecrübeli insanlar şöyle derler ya bi yere gittiğinde yada birileri geldiğinde.şöyle oldu düzen bozuldu.böyle oldu düzen bozuldu gibi.öyle böyle bölümünü siz doldurun.uyku düzeninden tutun ,beslenme düzenine ,uyku düzenine kadar.o düzen bozulduğu zaman anne çok zorlanıyor.
siz bebeklerinizi kucağınıza alın 2. düşünüceksiniz :):):) ben bazen düşünüyorum.ileride tekrar bebek sevelim diye :)
ikincimi
hayırlı günler canlarım,güzel bi gün olması dileğiyle....
inşallah cnm güzel bir doğum güzel bir lohusalık geçiririz bebişlerde çok huysuz olmaz.o zaman düşünürüz 2.yi.:)ama insan çocugunun tek büyümesini istemez kardeş olunca paylaşımcı olmayı öğrenir.Rabbim kızımı nasip etsin sağsağlim inşallah.bi kaç sene sonrada bi erkek bebiş nasip etsin.şükür onlarda yeter o zama:)
sevindim cnm o zaman kadın doğumcuya göstermeme bile gerek yok kolestrol sonuçlarınıaday benimde geçen ay kolesterol çıktı sağlık ocağında,bunu hemen kendi dr.ma gösterdim,gebelikte hormonlar deiştiği için normal sayıyoruz biz bunu ve gebelikte kolesterolün herhangi bir önemi yok,yediğine içtiğini kısma dedi,ben diyet yapmaya başlamıştım,kepekli ekmek hayvansal yağlardan falan uzak durdum 1 2hafta ama kendi dr. um ye kısma bile dedi....
ben direk pa ya bağlıorum aday başka açıklaması yok bunun...
bende hastalık takıntısı oldugu ,cnm altında hep bişi arıorum tansyonummu düştü şekerimmi çıktı takıntılıyım işte yaa psikolojik degilse gibi vesveseler gelio içime
hayırlı günler canlarım,güzel bi gün olması dileğiyle....
amin cnm sanada hayırlı günler
çok halsizim yorgunum bayılcak gibiyimm nedenn
bak gene kimsecikler yok aaaa((
kuzum halsizlik normal bayılacak gibi olmak da bizim halimizle ilgili işte bayılmıcaksın belkide cama çık biraz hava al olumlu şeyler düşünmeyi yada bişeylere odaklanmaya çalış..
günaydin arkadaslar,
nasilsiniz hepiniz.annem gildeydim yine, iftara davetliydik.dün gece döndük.burasi sessiz yine.herkes eviyle ailesiyle mesgul sanirim.bende idare ediyorum iste.dün yine 30 dereceydi,cok rahatsiz oldum.allah sizlerin yardimcisi olsun.siz daha beter sicaklarla bogusuyorsunuz.ben bukadarina bile dayanamiyorum.zaman halen yavas ilerliyor gibi geliyor bana.nerdeyse 1 ayim kaldi sezeryana.bebegimin hareketleride azaldi.sanirim yeri daraldi.yeni bir bitkisel ilac denemeye basladim kendi ilacima ilaveten.doktoruma danisip elbette.bir hap, günde 2 defa aliniyor.9 cesit sakinlestirici bitki özü iceriyor, uyku problemlerinede yardimci oluyor.bakalim 3 gün oldu baslayali.insallah faydasini görürüm.özellikle geceleri tahammül edilmez oluyor benim icin.
insülin sayesinde seker degerlerim gayet iyi cikiyor.aclik sekerim 80-85.tokluk sekerim 100-120 arasi.düsük doz insülin hemen etki etmeye basladi.benden haberler bukadar.hepinize ataksiz huzurlu bir pazar diliyorum ailenizle.
ikincimi
inşallah cnm güzel bir doğum güzel bir lohusalık geçiririz bebişlerde çok huysuz olmaz.o zaman düşünürüz 2.yi.:)ama insan çocugunun tek büyümesini istemez kardeş olunca paylaşımcı olmayı öğrenir.Rabbim kızımı nasip etsin sağsağlim inşallah.bi kaç sene sonrada bi erkek bebiş nasip etsin.şükür onlarda yeter o zama:)
sevindim cnm o zaman kadın doğumcuya göstermeme bile gerek yok kolestrol sonuçlarını
inşallah herşey gönlünüzce olur. hele bi 3-4 aylık olsunlar o zaman ya hiç büyümese dersin yada 2. düşünürsünüz :) inşallah .çok doğru birde sahip çıkarlar birbirlerine.evde de neşe olur.
ooh şükür ben sıramı savdım sıra sizlerde :)
Nillll arkadasimm sen ilac kullaniyordun degil mi panik atak icin hangi ilaci kullaniyorsun ve de ksc haftalik hamilesin acaba aynimi die merak ettim canim ayrintili ultrasona falan girdin mi
ayyyy nillll canım ya içimi rahatlattın walla....
aynen olasılık olarak söylediler cnm zaten...
haklısın walla bahaneleri hazır maşallah...
haberdar edicem hepinizi cnm merak etme...