• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak anksiyete.

1. Panik atak hastalarının psikolojileri bozuk değildir.sadece daha detaya iniyoruz bu da korkutuyor bizi 2 3 sene ilaç kullandım şimdi çarpıntı başladığında odak noktamı değiştiriyorum uykumda bile bunu yaşıyorum eşim titrediğimi hissettiğinde uyandırıp balkona çıkmamı sağlıyor nefes almakta zorlanırsam poşet alıp onun içne nefes alp veriyorum çok etkili oluyor

1. Panik atak hastalarının psikolojileri bozuk değildir.sadece daha detaya iniyoruz bu da korkutuyor bizi 2 3 sene ilaç kullandım şimdi çarpıntı başladığında odak noktamı değiştiriyorum uykumda bile bunu yaşıyorum eşim titrediğimi hissettiğinde uyandırıp balkona çıkmamı sağlıyor nefes almakta zorlanırsam poşet alıp onun içne nefes alp veriyorum çok etkili oluyor
Ben de güçlü insanlar ve vicdani yüksek insanlar oldgımuzu düşünüyorum .poşet meselesini çok duydu m ben de

sizi çok iyi anlıyorm . birde insanların takma kafana herşey senin elinde vs vs gibi sözleri insanı daha beter ediyo . seninle aynı şeyleri yaşıyorum ...

Emdr ve hipnozu araştıracağım.bugün bi arkadaşıma benimle acilen gelir misin diye teklif ettimartık hastalık hastası diye düşündüğü beni anlamadığı için gelmedi.Ys takma ya dedikçe sinir basıyo beni de
Umarim bi an once duzelir anlamalari imkansiz

Aynı dert bencede var.. hatta bazen tamam şimdi delireceğim kendimi kaybedecegim diyorum.. iki aydır ilaçla daha iyiyim. Çok zor yaşamayan bilemez

Oküz oturmasi col kotu rahat nefes alamiyosun bana tam 1 ay araliksiz boyoe olmustu kabus gobiydi hoc biseye kafa veremiyodm Allah kimseye yasatmasin

Amann, hangimizin psikolojisi mukkemmel ki,bugun bende işte, sanki yabancıymısım gibi hissettim.Eger gelse birisi konussa sen kimsin demelık yani,Olur oyle arada.

Hala ne istiyor bu ruhum anlamıyorum.7 sene sevdiğimle evlenmeyi bekledim evleniyoruz bikaç aya Herşey güzel.atanmayı bekledim atandım.hayatımda Allahıma bin şükür herşey yolunda.ama ben panik atak hastası yım.sanki 3 gündür tüm dünya başıma yıkılmış gibi.işe gidiyorum o kadar zorlanıyorum ki çalışırken
Çarpıntı, kalp atımlarının duyumsanması,
Terleme,
Titreme ya da sarsılma,
Nefes darlığı ya da boğuluyor gibi olma,
Soluğun kesilmesi,
Göğüs ağrısı ya da göğüste sıkıntı hissi,
Bulantı ya da karın ağrısı,
Baş dönmesi, sersemlik, düşecek ya da bayılacak gibi olma,
Kendini ya da çevresindekileri değişmiş, tuhaf ve farklı hissetme Üşüme, ürperme ya da ateş basmaları gibi belirtilerin hepsini taşıyorum.doktora da gittim bi süre antidepresan kullandım o sıra iyiyim ama doktorun bırakmaya başla yavaştan demişti bıraktım 2 ay oldu yine başladı çarpntılarm ve içime öküz oturma hissi.kendimden utanıyorum herşeyin yolunda gamze neden bu şükürsüzlük nerden çıkıyo bu hastalık diye.ama ne yapsam ara ssıra yokluyor beni kötü zamanlar geçiriyorum.annem de panik atak hastası gençlik dönemimde o hastayken hep yanındaydım belki de ondan etkilendim.Allahım kimseye ne fiziksel ne psikolojik hiç bi rahatsızlık vermesin.bu arada iyi ki varsınız reelde kimseyle böyle konuşamazken burda içimi döküyorum.hepinizi seviyorum .
kendini fazla dinleme.

Panik ataktan kurtulma yolları diye bi kitap var kızlar onu okumanızı tavsiye ederim.destek aldım bi süre .ama iyi hissettiğimi söylemiştim doktora bu ilaçlar zararlı seyrelterek bırak dedi ve bıraktım ama tekrar nüksetti

Çok geçmiş olsun benzer ama daha basit belirtili bir durum yaşıyorum ne olduğunu bile bilemeden öğrenemeden. Hayat standardı o kadar düşüyor ki anlayabiliyorum sizi.

Ben 9 senedir panik atak hastasıyım çaresi gamsızlık, bunu bilir bunu söylerim, bende o yok,detaylı düşünürüm hep daha iyisi olsun isterim didiklerim detayciyım

Back