• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pandemide eşler arası iletişim!!!

Valla ben konu içinde kendi hemcislerimle bayağı iletişim halindeyim de. Siz evde koca ile burda da bizimle bir türlü iletişim kuramadınız...

O değil de anlaşıp iletişim kurabildiğiniz biri var mı ?
Sizin sadece hemcinslerinizle iletişiminiz var. Gerisi yok bence. O yüzden olanı anlamıyorsunuz. Sizin olması gerekmiyor, ama olanı da anlamaya çalışmayın. Yani en azından beni :)

Valla ben konu içinde kendi hemcislerimle bayağı iletişim halindeyim de. Siz evde koca ile burda da bizimle bir türlü iletişim kuramadınız...

O değil de anlaşıp iletişim kurabildiğiniz biri var mı ?
Ayrıca biz derken, burda arkadaş edinip, yoruma koş vs mi diyorsun ;:) anlamadım.

Ya karşımdaki benim eşim mi :)
Örneğe bakar mısın :)
Soru sordum neden bu kadar agresifsiniz ki? Derin bir nefes alın ilk önce.
Tavrımız iletişimi zorluyor. Belli ki genel tavrımız da bu. İlk önce. Tavrınız değiştirmelisiniz

Sizin sadece hemcinslerinizle iletişiminiz var. Gerisi yok bence. O yüzden olanı anlamıyorsunuz. Sizin olması gerekmiyor, ama olanı da anlamaya çalışmayın. Yani en azından beni :)
Ahh pardon onu kaçırdım ben yaw... Kocam olmayınca eksik bir bireydim ben. Unuttum ben onu...dur eksiklerimi alta listeleyeyim

1-) kocam yok
2-) Esra Erol izlemiyorum
3-) hayatım kocamın etrafında dönmüyor. Habire kocam da kocam deyip 3 aylık evliliğimde kocama kendimi özletmeye çalışmıyorum..
4-) yorumlara yaw he he yazmayacak olgunlukta ve bilinçteyim

Ahh pardon onu kaçırdım ben yaw... Kocam olmayınca eksik bir bireydim ben. Unuttum ben onu...dur eksiklerimi alta listeleyeyim

1-) kocam yok
2-) Esra Erol izlemiyorum
3-) hayatım kocamın etrafında dönmüyor. Habire kocam da kocam deyip 3 aylık evliliğimde kocama kendimi özletmeye çalışmıyorum..
4-) yorumlara yaw he he yazmayacak olgunlukta ve bilinçteyim
Kocam yok kısmı benim için yeterli.
Burada olmayıpta olmak istediğin kişiyi anlattığın çok açık. Bak, hiç tanışmıyoruz. Sen bir kurt gibi özelini paylaşan bir insanı bununla vuruyorsun. Hayatta tek sevmediğim insan tipi gibi.
O yüzden tüm bilgi birikimin engin tecrübelerin ve sayısız unvanlarınla bana cevap vermeyi bırak. Benimle zaman kaybetme

Eşiniz gündüz işe gidiyormuş zaten. Pandemiden önce hafta sonu birbirinizi özleyecek ne yapıyordunuz ki? Yine beraber değil miydiniz sonuçta?

Aylardır pandemide eşiyle hıc sıkılmadım ben diyen kişilere inanasım yok. Allah aşkına yeri geliyor kendimizden sıkılıyoruz biraz gerçekçi olalim
E sıkıldık, sıkılıyoruz ama kavga etmiyoruz. 10 aydır 7/24 aynı evin içindeyiz. Doğal olarak sosyal ortamlarımızı, arkadaşlarımızı, iş hayatımızı özlüyoruz. Bazen birbirimizden sıkılıyoruz ancak bu birbirimize sarmamızı gerektirmiyor. Ya da aynı evin içindeki insana kendimizi nasıl özletiriz diye düşünmüyoruz.

Kocam yok kısmı benim için yeterli.
Burada olmayıpta olmak istediğin kişiyi anlattığın çok açık. Bak, hiç tanışmıyoruz. Sen bir kurt gibi özelini paylaşan bir insanı bununla vuruyorsun. Hayatta tek sevmediğim insan tipi gibi.
O yüzden tüm bilgi birikimin engin tecrübelerin ve sayısız unvanlarınla bana cevap vermeyi bırak. Benimle zaman kaybetme
Ben o ünvanların tamamını ispatlarım ancak senin tek ünvanın birisinin karısı olmak. Onu da becemerediğin ortada.... Bu son yorumum.

Çünkü becerisi sadece bir adamın karısı olmak ama onu da beceremeyen bir kadına harcanacak vaktim yok benim..

Çok doğru. Sürekli bir kontrolde gibiyim. Her şey normal mi diye.
Sürekli eşinizi ve evliliğinizi düşündüğünüz belli açıkçası.

Kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın.

Hafta içi sabahlari yürüyüşe çıkabilirsiniz mesela, sürekli evde olmanıza gerek yok.

Evde de meşgul olacak başka şeyler yapın, ilgi alanıniza göre.

Yoksa ufak şeyleri büyütüp büyütüp kendinize mutsuzluk çıkarırsınız.

Eşim çalışıyor sabahtan akşama kadar, ben de evden çalıştım. İki çocuğumla çok bunaldım. Büyük canlı derslere girdi ve takibi bana kaldı. Şu salgın döneminde bakıcı çağırmak zorunda kaldım, bu da beni çok gerdi. Kadın bizim yüzümüzden hasta olacak diye kaygı duydum. Eşim seyahat etmek zorundaydı. Evde günlerce tıkılı kalmak beni yıprattı. Eşime sardm devamlı. O da zaten az idare edeyim hanımı demez asla... velhasıl günlerimiz kötü geçiyor. Bu da geçer ya Hu 🙏

Sürekli eşinizi ve evliliğinizi düşündüğünüz belli açıkçası.

Kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın.

Hafta içi sabahlari yürüyüşe çıkabilirsiniz mesela, sürekli evde olmanıza gerek yok.

Evde de meşgul olacak başka şeyler yapın, ilgi alanıniza göre.

Yoksa ufak şeyleri büyütüp büyütüp kendinize mutsuzluk çıkarırsınız.
Teşekkür ederim🙏🏻

Ben o ünvanların tamamını ispatlarım ancak senin tek ünvanın birisinin karısı olmak. Onu da becemerediğin ortada.... Bu son yorumum.

Çünkü becerisi sadece bir adamın karısı olmak ama onu da beceremeyen bir kadına harcanacak vaktim yok benim..
Evet güzel 😄

Biz zaman zaman iş dolayısıyla ayrı kaldığımız halde ben artık bu durumdan sıkıldım galiba. Kavga falan etmiyoruz da yani ne bileyim zaman geçiyor boşa geçiyor hissi çok korkunç

Şöyle ki zaten ben huzursuzluk istemeyen bir insan olduğumdan genel yapı itibariyle, onun düşünmesine gerek kalmıyor. Kendi sorun çıkaran bir insan da değil. Birçok eşten daha kibar daha düşünceli fakat benim beklentimin anlık mutluluklar olmadığını biliyor. Kalbimi kırıp sonrasında hediye almanın sürpriz yapmanın dünyanın en geçiştirici davranışı olduğunun farkında olduğumu biliyor. Ben mutluyum. İşin tuhafı sizler benim paylaşımım olduğunda “ aaaa bakayım öncesinde neler paylaşmış” kafasındasınız. Yok millet dertlerime aşinaymış. Ya gir bak, sonra çık. Bana olumsuz yazacaksa bir insan alasını görür, görecek. Bu profil böyle bir profil. Bana desin ki sen kuruntu yapıyorsun aslında böyle, eleştiriye açığım. Ama öyle yargı dağıtmak filan yok yani. Burda kimsenin kültürel seviyesi belli değil. Normalde muhattap olmayacağım insan bana efelik yapamaz. Sizin için değil kim olursa.
Herkesin eski yorumlarınıza baktığı konusunda yanılıyorsunuz, hayır en azından 3 gün ara verseniz insanlar diyecek bu üye kimmiş ne yaşamış bi bakalim. Ama hergün yeni bir konu açıyorsunuz ve hepsi de aslında her şey çok iyi çok mutluyuz ama az daha nasıl mutlu oluruz minvalinde.
Fazla alıngansınız, eşiniz de sizin kadar düşünüyor mu demenin neresi efelenmek, belki sürekli koca memnun etme düşünceniz boğuyor adamı.
Kendinizi çok özletmek istiyorsanız ailenizin yanına gidin birkaç haftalığına, millet evliliğin ilk zamanları birlikte vakit gecirememekten şikayet eder siz hazır fırsat bulmuşsunuz dövüşmeyin sevişin guzum, pandemi biter de bu günleri özlersiniz 🤣

Bizde de durum ayni hep evdeyiz market hariç. Gecen bi ufak tartistik ama pandemiyle, evde olmakla hiç alakasi yoktu. 😂
Tartismamak icin özel bisey yapmiyoruz biz tartismiyoruz zirt pirt, pandemi etkilemedi hiç.
Normalde sorun olmayan ne gibi sorunlar cikiyor ki evde olunca. 🙄
"Neden nefes alıyorsun, çok sinir bozucu!!" diyen varmış pandemide 😂. Ilk başta bizde de şey oldu, uzak mesafedeyiz biz. Stresimizi birbirimizden çıkarmaya çalıştık, birbirimize çatacak yer aradık 😂. Iki taraf da bunun farkına varınca bıraktık bunu yapmayı.

mavera110 mavera110 , pandemide aynı evde olduğumuz sürede, birlikte yemek yaptık, birikte temizlik yaptık. Biz bir aradayken kısıtlamalar yoktu, ancak o şehirde vakalar çok olduğu için market dışında çıkmamaya özen gösterdik, sadece bir kere avm'ye gittik. Anime izledik, dizi izledik sonra bunlarla ilgili uzun uzun konuştuk. Belgesel izledik, tlc programlarını izledik. Tlc'deki ev programlarını izledikten sonra da kiralık/satılık evlere baktık çeşitli şehirlerde. Spor programları izledik, f1 vardı ben oradayken, onu izledik, futbolu zaten ikimiz de takip ederiz (pek maç izlemedik ama) yorum programları, özetler vs izledik. Kahvaltı yaparken Doya Doya Moda bile izledik. En çok da aynı masada oturup birlikte, bilgisayarlarımızda farklı farklı oyunlar oynadık. Kanepede üst üste yatıp boş boş tv telefon takıldık. Sık sık alkol alıp takıldık, seviştik. En azından kendi ilişkim için diyebilirim ki iki taraf da yatakta çok mutlu değilse, tartışmalar artıyor. Bağı güçlü tutmak için orayı da çok aksatmamak gerekiyor. O enerji yatakta harcanınca ciddi olmayan konularda tartışacak enerji kalmıyor bence.

Biz ıkımız de çalışmadığımız icin pandemiden önce de evde hep birlikteydik pandemiden sonra da bir sey değişmedi. Ben memnunum ya hic de kavga etmiyoruz :D

"Neden nefes alıyorsun, çok sinir bozucu!!" diyen varmış pandemide 😂. Ilk başta bizde de şey oldu, uzak mesafedeyiz biz. Stresimizi birbirimizden çıkarmaya çalıştık, birbirimize çatacak yer aradık 😂. Iki taraf da bunun farkına varınca bıraktık bunu yapmayı.

Uzakta olunca tartişmayi anliyorum ben. Ayni evdeyken tartişmaktan daha mantikli bisey, uzun sure gorusemeyince, ozleyince insana bir agresiflik gelebiliyor bence.

Birde evde kalindi diye herkes aksama kadar illa birlikte bir etkinlik yapmak zorunda değil. Arada herkes kendince de takilabilir. Her haftasonu uyuyana kadar etkinlik yapmak zorunda hissedip gerginlik mi cikariyor acaba konu sahibi bilmem.

Eşim şuan yazdigi bir programi geliştirmeyle ugrasiyor, ben oyun oynayip kk takiliyorum. Bu ortamda niye kavga olsun durduk yere. 😂

Cinsellik konusuna da katiliyorum. Yatak hayati kotuyse nefes almasi bile batabilir. 🙄

Back