• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pandemide eşler arası iletişim!!!

Şimdi tepkini göze alarak yaziyorum 😁

Yanlış hatırlamadıysam sen şu eşinin ailesiyle mesafeli olmak isteyen ama eşim benim ailemle samimi olsun diyen arkadaşsın (profiline girip bakamam bunun için uğraşmam yani)
Orda da canının istediğine cevap verdin, burda da terslemişsin bile ilk sayfadan insanları; evet çoğu kişinin evliliği güllük gülistanlık sen burda sürekli dert okuyorsun diye herkes dertli olmuyor (ki bölümün adı bir derdim var).

Daha yeni evlisin, ne özlemi ya sizin zaten şu anda birbirinize tahammül seviyenizin en üst düzeyde olması lazım zaten özlem dolu olmanız lazım... biraz erken başlamışsın tavsiye istemeye ama evliligindeki bu sorunlar belki de sen sürekli eşine de burdaki tavrınla davrandigin içindir, şayet adama da full atat gider yapıyorsan...

Ya da evdesin diye vaktin çok, boş vakitte düşüne düşüne kendine dert arıyorsun... kendine oyalanacak başka şeyler bul kendi iç huzurun artsın bari...
Beni stalklama Güzin abla. :) senin fikirlerini okumak istemiyorum.

:) sen de buranın sınıf başkanı olmalısın.
Kendin çok huzurlu olduğun için bir derdim var sayfasında huzursuz olanlara yargı dağıtıyorsun :)
Ben misal verdim örnek verdim... huzursuz olduğum için değil. Burada eşimle pozitif hallerimizi yazmamın anlamı ne ? Ben kendime sıkıntı ettiğim küçükte olsa bir konuyu yazıyorum ki belki istişareden bir yol çıkar. Evde çok düşünme konusunda haklısın mesela. Sadece tek yorumun bu olsaydı başım üstüne.

Böyle bir cevap vereceğini biliyordum ztn, garipsemedim :) ben umursamam istediğini yaz valla, burada konu açarsan isteyen kişi istediğini yazar, herkes senin istediğini yazmak zorunda değil di mi ama, ki ne yazacagimi da tabi ki sana sormayacağım.

Sen günlük hayatta da boyleysen buraya daha çok konu acarsın zaten...

Böyle bir cevap vereceğini biliyordum ztn, garipsemedim :) ben umursamam istediğini yaz valla, burada konu açarsan isteyen kişi istediğini yazar, herkes senin istediğini yazmak zorunda değil di mi ama, ki ne yazacagimi da tabi ki sana sormayacağım.

Insanlar esleriyle zamanlarini nasil huzurlu anlattigini yaziyor, konu sahibinin anladigi "hepünüz mütlüsünüz tomom tomom". Ya o zaman asıl derdini yaz millet ona göre cevap versin. Bence pandeminin ortasinda cok sorun cikiyorsa bir evde o var olan sorunlardan artik kacamadiklarindan. Altinda yatan sorunlari cözmedikten sonra da o eve huzur gelmez.

Insanlar esleriyle zamanlarini nasil huzurlu anlattigini yaziyor, konu sahibinin anladigi "hepünüz mütlüsünüz tomom tomom". Ya o zaman asıl derdini yaz millet ona göre cevap versin. Bence pandeminin ortasinda cok sorun cikiyorsa bir evde o var olan sorunlardan artik kacamadiklarindan. Altinda yatan sorunlari cözmedikten sonra da o eve huzur gelmez.
Aynen öyle 🌸 Konu sahibinin kendi tavrı günlük hayatta da böyleyse gerçekten insan ilişkileri sorun olur ztn değil ki eş ile ilişki ek olarak karantina durumunda 🤷‍♀️ neyse ben daha fazla yorum yazmayayım, beni görmek istemiyormusmusmus malum 😁

Aynen öyle 🌸 Konu sahibinin kendi tavrı günlük hayatta da böyleyse gerçekten insan ilişkileri sorun olur ztn değil ki eş ile ilişki ek olarak karantina durumunda 🤷‍♀️ neyse ben daha fazla yorum yazmayayım, beni görmek istemiyormusmusmus malum 😁

Nereye gidiyorsan beni de götür. Az sonra zaten yine :KK55: kulübü ilan edilecegiz

Günlük hayatta senin gibi yargı dağıtan insanlar ile muhattap olmuyorum. Ama burada sana va gibilere de denk geleceğimi bilerek açtım:) kendine iyi bak :)

Niye hergün konu açıp gelen giden herkese saldırıyorsunuz. ..

Kocanıza Allah sabır ve bol miktarda kulak tıkacı versin. Zira çok ihtiyacı olacak
Hehehe :) sana ne
Burada falcı da varmış, eve huzur gelmeyeceğini gören... Teşekkürler pamukanne

Hehehe :) sana ne

Burada falcı da varmış, eve huzur gelmeyeceğini gören... Teşekkürler pamukanne

Iyi iletisim olmayan her yerde huzursuzluk olur. Bu öz aile olsun, evlilik olsun, is yeri, okul veya baska insanlarla iletisim icinde oldugumuz her yer icin gecerli. 🙋‍♀️

Iyi iletisim olmayan her yerde huzursuzluk olur. Bu öz aile olsun, evlilik olsun, is yeri, okul veya baska insanlarla iletisim icinde oldugumuz her yer icin gecerli. 🙋‍♀️
Evet haklısın. İyi iletişim yargıyla veya yancılıkla başlamaz. Siz öyle başlattınız, karşılık buldunuz. Kendinizi ilgilendirmeyen konularda bu genelde aynı son olur.

Sorun haftasonları için birlikte birşey yapmaksa ben olsam öğleye kadar uyur ogleyin kahvalti yapar evi toplar sonra film izler sonra tavla oynar sonra akşam yemeği yapar sonra kitap okurdum.
Not iki çocuk annesi yattığı kalktığı saat belli olmayan bir ev hanımı yazıyor bunu.
Bunları yapmak isterdim uzun zamandır kendime ayıracak vaktim yok
Benim hayalimi anlatmissin sanki 😂 cocuklu ev sendromu bu olsa gerek...konu sahibine cevabim ise biz normalde cok yogn calisrdik, ben hala yogun calisiyorum esim esnek calisiyor ama onu evde daha cok gormekten mutluyum acikcasi cunku yogunluktan birbirimize zaman ayiramiyorduk, esim daha cok evde oldugu icin ve aliskin olmadigi icin biraz bunaliyor ama o da pandemidem dolayi yapacak birsey yok...yani genel olarak biz evde olmaktan mutluyuz ama birbirimizi darlamiyoruz herkes istedigi kadar (zaten cocuk birakmiyor ama ) kendine ozel zaman geciriyor

Evet haklısın. İyi iletişim yargıyla veya yancılıkla başlamaz. Siz öyle başlattınız, karşılık buldunuz. Kendinizi ilgilendirmeyen konularda bu genelde aynı son olur.

Ya konu bizi ilgilendirmiyorsa ne diye gelip burda konu aciyorsunuz ki. Sizin bana karsilik verebildigizi zannetmeniz komik. Yok Esra Erol felan cocukca. Birakin Allah askina. Önce insanlarin size anlatmak istedigini anlamaya calisin saldirmadan önce

Nerdeyse hergun konu açtığınız için insanlar aşina dertlerinize. Ben şeyi merak ettim siz kendinizi kocanızı mutlu etmeye adamışsınız. Hep tadımız kaçmasın Ali Rıza bey modundasınız peki eşiniz de size karşı böyle mi ? Karımı mutlu edeyim , karıma supriz yapayım, huzurumuz kaçmasın alttan alayım gibi gibi şeyler düşünüyor yapıyor mu ? Eğer tek taraflaysa sonunda yorulan ,yıpranan siz olursunuz.

Nerdeyse hergun konu açtığınız için insanlar aşina dertlerinize. Ben şeyi merak ettim siz kendinizi kocanızı mutlu etmeye adamışsınız. Hep tadımız kaçmasın Ali Rıza bey modundasınız peki eşiniz de size karşı böyle mi ? Karımı mutlu edeyim , karıma supriz yapayım, huzurumuz kaçmasın alttan alayım gibi gibi şeyler düşünüyor yapıyor mu ? Eğer tek taraflaysa sonunda yorulan ,yıpranan siz olursunuz.
Böyle kadın mutlu olur mu yahu. ... Deve dikeni zakkum ağacı gibi ... Daha konuşma adabında hayır yok. Adam ne yapsın ...

Bilgi ve ilgisi Esra Erol , müge anlı :KK70::cool::kızgın:

Back