- 11 Aralık 2018
- 40.390
- 250.911
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok doğru. Sürekli bir kontrolde gibiyim. Her şey normal mi diye.Daha 3 aylık evli değil miydiniz?
Eşiniz gün boyu dışarıda zaten, akşam gelince güzel vakit geçirebilirsiniz pekala.
Herşey çok yeni çünkü sizin için.
Bence biraz olağan akışına bırakın evliliğinizi, sürekli bir hesap kitap halinde gibisiniz.
Teşekkürler psklg hanım.Evde eşinizle iletişiminiz de buradaki gibiyse sorun yaşamanız kaçınılmaz.
Bu kadar vasıfların yanında bir Pazar sabahı bana dertleniyorsun. :)
He bir de bekarsın :) geziyormuşsun ya.
Tavsiyen için teşekkürler. Ben kadınlar kulübünü pandemi de tanıdım mesela, hani Boş Zaman çünkü. Ama sen filozof olmuşsun burada. Her ne mühendisiyseniz, projelerinizi düşünemedim :!
Çok iyi fikir :) hıhım teşekkürler :)Sizin sorununuz cok baska. Iletisim kurma seklinizi bastan
Esra Erol devam ediyor mu halaYooo sana niye dertleneyim ki... Sen Esra Erol seyret bütün dertlerin gider. Kuş gibi hafiflersin
Vallahi benim kedim bu kadından daha iyi iletişim kuruyor.... Yavrum tek miyavla nazikçe anlatır derdini....Çok iyi fikir :) hıhım teşekkürler :)
Bilmiyorum ki ediyor galiba. Hanım kızımız izliyor ki buraya gelip örnek vermiş Esra eroldan...Esra Erol devam ediyor mu hala
Yalnız biz burda boş zaman öldürmüyoruz. Sizin niyetiniz o olabilir. Ben bu forum sayesinde kitap okuma alışkanlığına geri döndüm. Kullandığımız mecraları da boş olarak değil de işimize yarar şekilde kullanmak çok daha mantıklıTavsiyen için teşekkürler. Ben kadınlar kulübünü pandemi de tanıdım mesela, hani Boş Zaman çünkü. Ama sen filozof olmuşsun burada. Her ne mühendisiyseniz, projelerinizi düşünemedim :!
Sizin iletişim kurabildiğiniz cins belli. Ben boşuna uğraşıyormuşum. :) haydi..Vallahi benim kedim bu kadından daha iyi iletişim kuruyor.... Yavrum tek miyavla nazikçe anlatır derdini....
Haber de izlemiyorsunuz. :) ya siz buralarda harcanıyorsunuz diyeyim...Bilmiyorum ki ediyor galiba. Hanım kızımız izliyor ki buraya gelip örnek vermiş Esra eroldan...
Siz eşinize de mi böyle konuşuyorsunuzHaber de izlemiyorsunuz. :) ya siz buralarda harcanıyorsunuz diyeyim...
Bende insan davranışları ve aile içi yaşananları daha net gözlemlemek için buralardayım... İnanın çok şey öğreniyor insan, insan hikayelerinden...Yalnız biz burda boş zaman öldürmüyoruz. Sizin niyetiniz o olabilir. Ben bu forum sayesinde kitap okuma alışkanlığına geri döndüm. Kullandığımız mecraları da boş olarak değil de işimize yarar şekilde kullanmak çok daha mantıklı
Aylardır pandemide eşiyle hıc sıkılmadım ben diyen kişilere inanasım yok. Allah aşkına yeri geliyor kendimizden sıkılıyoruz biraz gerçekçi olalimSevgiliyken de çok zaman geçirirdik biz. Aynı evin içinde. Hiç sıkılmadım. Muhabbetinden, sevişmekten, oturup bişi izlemekten.
Sıkılıyorsanız ya da kavga çıkıyorsa sıkıntı var. Esas ilişki kalitesi böyle durumlarda belli olur. Çünkü günlük hayatın kaosu içinde, yorgunlukla eve gelince birbirinize tahammül edersiniz de çok vakit geçirirken edemiyorsunuz anlamına gelir.
Ya karşımdaki benim eşim mi :)Siz eşinize de mi böyle konuşuyorsunuz
Yooo izlemiyorum tabi ki, evde TV yok. Projektör var. Açıyorum interneti dünya da takip etmek istediğim hangi yazar ve yayın varsa onu izliyorum...Haber de izlemiyorsunuz. :) ya siz buralarda harcanıyorsunuz diyeyim...
Yok hanımefendiciğim, buradaki herkes çok mutlu. Çünkü derdi olanlara yorum yapıyorlar. Ondan hiç sıkılmıyorlar ben çözdüm :)Aylardır pandemide eşiyle hıc sıkılmadım ben diyen kişilere inanasım yok. Allah aşkına yeri geliyor kendimizden sıkılıyoruz biraz gerçekçi olalim
Peki neden buradasın? Seni ciddiye almak istiyorum.Yooo izlemiyorum tabi ki, evde TV yok. Projektör var. Açıyorum interneti dünya da takip etmek istediğim hangi yazar ve yayın varsa onu izliyorum...
Valla ben konu içinde kendi hemcislerimle bayağı iletişim halindeyim de. Siz evde koca ile burda da bizimle bir türlü iletişim kuramadınız...Sizin iletişim kurabildiğiniz cins belli. Ben boşuna uğraşıyormuşum. :) haydi..
O zaman sadece izleyin derim.Bende insan davranışları ve aile içi yaşananları daha net gözlemlemek için buralardayım... İnanın çok şey öğreniyor insan, insan hikayelerinden...