• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pandemide eşler arası iletişim!!!

Sey guzel oluyor ama konu sahibine onu önerebilirim haftasonu otelde kalabilirsiniz biz öyle yapıyoruz ya istanbulda ya da yakın mesafede birkac yer var sevdiğimiz oralara gidiyoruz ama evdeyken daha huzurluyum ben sahsen bir yere gidince arkadaşlar o bu topluca ben cok sevmiyorum sosyalleşmeyi ve zaten Corona varken de on kişi birlikte olmak hosuma gitmiyor. Gecen sene marttan beri eşim kendi ailem ve eşimin annesi dışında kimseyle görüşmedim neredeyse. Tatile falan gittik sureklı ama hep ıkımızdik. Bir de sey olabilir mesela eşim cok konusmayı sevmez bazen otururken isim var der bir saat telefonda uğraşır bilgisayarda falan O zamanlar ben onu hic rahatsız etmem sanki evde yokmuşum gibi ya da orada değilmişim gibi sonrasında o gelir yanıma konuşmak ıcın ya da bir sey yapmak ıcın ya da gelir sarılır falan hani sey hep bir arada olsanız da biraz alan yaratabilirsiniz kendinize ya da esinize. Ben en başlarda üzülüyordum mesela acaba beni sevmiyor mu konusmuyor benimle ya da benimle ilgili bir sey mi var falan diye ama zamanla oturuyor sanırım. Insan bazen yalnız olmak istiyor ben de spor saatlerimizi mesela o yuzden ayrı saatlere ayarlamıştım hani kendimiz de kalabilelim evde yalnız iyi olur diye, yoksa mesela ayni anda mutfaga girince illa kavga cıkıyor ızdıham oluyor :D

Uzakta olunca tartişmayi anliyorum ben. Ayni evdeyken tartişmaktan daha mantikli bisey, uzun sure gorusemeyince, ozleyince insana bir agresiflik gelebiliyor bence.

Birde evde kalindi diye herkes aksama kadar illa birlikte bir etkinlik yapmak zorunda değil. Arada herkes kendince de takilabilir. Her haftasonu uyuyana kadar etkinlik yapmak zorunda hissedip gerginlik mi cikariyor acaba konu sahibi bilmem.

Eşim şuan yazdigi bir programi geliştirmeyle ugrasiyor, ben oyun oynayip kk takiliyorum. Bu ortamda niye kavga olsun durduk yere. 😂

Cinsellik konusuna da katiliyorum. Yatak hayati kotuyse nefes almasi bile batabilir. 🙄
Dün akşam eşime yemeği çok çiğnediği için sinir oldum. Yutmayı unuttun galiba dedim, o da çok komiksin dedi 😂 Cinsel hayat iyi, orda sorun yok ama battı mı batıyor bişeyler 😂

Uzakta olunca tartişmayi anliyorum ben. Ayni evdeyken tartişmaktan daha mantikli bisey, uzun sure gorusemeyince, ozleyince insana bir agresiflik gelebiliyor bence.
Evet bu dogru, biz de bu kış bir bucuk ay ayrı kaldık ve ben her Allah’ın günü saldırıyordum ona, sabah uyanıyorum 7-8de o daha uyumamış oluyor, başlıyorum yazmaya manas destanı gibi :D sen söylesin de böylesin de zaten beni sevmiyorsun da bilmem ne yardırıyorum. Geceden trip listesi yapıp öyle mi uyuyorsun diyor :D sonra saldırım bitince de o uyuyor. Uzak olunca özlüyor insan ondan agresiflesiyor kesinlikle, bana da arkadasım söylemisti bence sen özledin ondan sureklı kavga ediyorsunuz diye, bu cok dogru bir tez, normalde insan özleyince daha bir sevgi dolar falan sey olur ama benim de öyle olmuyor sanırım

Dün akşam eşime yemeği çok çiğnediği için sinir oldum. Yutmayı unuttun galiba dedim, o da çok komiksin dedi 😂 Cinsel hayat iyi, orda sorun yok ama battı mı batıyor bişeyler 😂

Hiç öyle seylerim olmadi ya. Kendi aramizda öyle biseylere takilmayiz pek.
Arada bir tartişma cikiyorsa da %99 ben ailesinden birine giydirmişimdir. Onu da buraya yazamiyorum yazsam ben linç yicem biliyorum. 😂😂😂😂😂😂

Birde evde kalindi diye herkes aksama kadar illa birlikte bir etkinlik yapmak zorunda değil. Arada herkes kendince de takilabilir. Her haftasonu uyuyana kadar etkinlik yapmak zorunda hissedip gerginlik mi cikariyor acaba konu sahibi bilmem.

Eşim şuan yazdigi bir programi geliştirmeyle ugrasiyor, ben oyun oynayip kk takiliyorum. Bu ortamda niye kavga olsun durduk yere. 😂

Cinsellik konusuna da katiliyorum. Yatak hayati kotuyse nefes almasi bile batabilirm. 🙄
Evet uzaklıkta olan kavgalarda özleme agresifliği oluyor gerçekten. Bir de biz çok büyük oranda sadece mesajlaşıyoruz. Bir sanallaşma söz konusu oluyor artık. Sanki yıllarımı birlikte geçirdiğim adamla değil de bilgisayarla, telefonla konuşuyormuşum gibi hissediyorum arada.

Ne biçim gençsiniz siz denebilir ama biz normal zamanda da pek dışarı çıkmıyorduk hep evdeydik :D . Önceki yıllarda aynı sokakta yaşadık uzun süre, sürekli birbirimize gider kalırdık. Birlikte evde vakit geçirmeyi seven bir çiftiz. Aynı odada herkes kendi halinde takıldığında da güzel oluyor. Erkek arkadaşım wow ve lol oynuyordu ben de sims oynuyorum genelde. Onun oyuna çok odaklandığını görürsem, bazen laf attığımda cevap vermez falan, tableti alıp yatağa uzanıyorum youtubeda falan bir şeyler izliyorum ya da dizi izliyorum :D. Canlı derse giriyordu mesela, ev de 1+1 amerikan mutfak. Ben mecbur yatak odasında takılıyordum.

Hafta içi çalışıyorsa ve ben hep evdeysem, hafta sonları sırf benimle vakit geçireceksin diye darlayabilirim sanırım :D Kedi gibi sürekli kucağına oturuyorum öpüyorum, arkasından sarılıyorum. Mecbur bilgisayarı bırakıp benimle ilgileniyor o da :D Son kısımda da, iki günde bir olmazsa benim sinirler gerilmeye başlıyor açıkçası :D Enerjiyi bir şekilde atmak lazım, yatakta atılmıyorsa tartışmayla atılıyor genelde.

Aksam eve gelecek yahu ne ozlemesi? Ben odunum sanirim
Ben o işe gittiğinde, kendim evde olduğumda özlüyorum ya, kapıda bekliyorum :KK48: O da dalga geçiyor, "kocişin geldii" diyor kapıdan girince :D İşten aç dönüyor, yumurtayı çırpıp bekletiyorum, o geldiğinde sıcacık yiyelim diye. O yüzden kapıda bekliyorum aslında. Her sabah işe ya da okula birbirimizi öperek göndeririz yıllardır, eve gelince de ilk iş (artık ilk iş el yıkayıp maske çıkarmak gerçi, onun sonrasında ilk iş) sarılıp öperiz. 5 yıllık bir alışkanlık bu :D.

Biz uzaktan calisiyoruz tum gun evdeyiz.sabah erken kalkar kahvemi icer esimle kizimin uyanmasini beklerim.kahvaltiyi yapar temizlik falan yaparim.sonra esim bilgisayara ben ya kizimla ilgilenir yada tv falan seyrederim.hava guzelse ailece yuruyus yapariz.odak noktasi surekli dib dibe olmuyoruz ayri odalardayiz.cay saatinde sohber ederiz.yine arada ufak tartismalar olur ama nadir yani.pandemiden once daha cok kavga ederdik pandemi bize iyi geldi

Ben o işe gittiğinde, kendim evde olduğumda özlüyorum ya, kapıda bekliyorum :KK48: O da dalga geçiyor, "kocişin geldii" diyor kapıdan girince :KK70: İşten aç dönüyor, yumurtayı çırpıp bekletiyorum, o geldiğinde sıcacık yiyelim diye. O yüzden kapıda bekliyorum aslında. Her sabah işe ya da okula birbirimizi öperek göndeririz yıllardır, eve gelince de ilk iş (artık ilk iş el yıkayıp maske çıkarmak gerçi, onun sonrasında ilk iş) sarılıp öperiz. 5 yıllık bir alışkanlık bu :KK70:.
Masallah ne guzel 🧿🧿♥️Allah olmayanlara da versin.
Ya opmek okey de sabah evden cikan adami ozleyemiyorum ben. O da beni ozlemiyordur eminim. Yoksa karsilama-ugurlama tamam,bizde de oglanla ben heyet seklinde hallediyoruz kapiya diziliyoruz boy sirasinda 😂ama yok yani ozleyemiyorum. Evet iste odunum,sen beni bildin 😂😂🌸

Ya opmek okey de sabah evden cikan adami ozleyemiyorum ben. O da beni ozlemiyordur eminim. Yoksa karsilama-ugurlama tamam,bizde de oglanla ben heyet seklinde hallediyoruz kapiya diziliyoruz boy sirasinda 😂ama yok yani ozleyemiyorum. Evet iste odunum,sen beni bildin 😂😂🌸
Ya o bende çok fazla bir arada olduktan sonra oluyor. Mesela bir hafta on gün tatile gittiysek birlikte çok zaman geçirdiysek dönünce ayrı olmaya alışamıyorum. Özlemek gibi değil de eksiklik hissetmek, düzen bozulması gibi. 2-3 güne geçiyor. Şu an da öyle. Hep bir aradayız, eşim ayda 2 gün bikaç saatliğine ofise gidiyor. O bikaç saatte beş kez falan konuşuyoruz, mesajlaşıyoruz. Normal zamanda özlemiyorum ama işe gidince 😂

Bazen işe çok erken gittiğinde uyandırmamak için sessiz gitmeye çalışıyor ben yine ya yattığım yerden seslenip kendimi öptürüyorum ya da kalkıp askere uğurlar gibi gönderiyorum :D. Çok mıç mıç gelebilir kulağa ama biz de böyle mutluyuz işte ya. Çok ayrı kalınca alışıyoruz mecbur ama bir arada olunca da tuvalete bile birlikte gidecek hale geliyoruz :D. Bizde de kedi kızımızı kucağa alıp karşılama-uğurlama söz konusu oluyor normalde :D. Ben kendim evdeysem, o dışarıdaysa saat sayıyorum genelde. Bazen de o dışarı çıkıyor, ben onun bilgisayarında oyun oynuyordum, o zaman da o gelmesin de daha fazla oynayabileyim diye saat sayıyordum :D.

Bu kadar merkezimde değil normalde, okulum vardı işim vardı arkadaşlarım vardı. Ama şimdi o atandı, ben atama bekliyorum ve sadece onun olduğu şehre gidebiliyorum. Düzenim olmayan bir yerde de tek eğlencem sevgilim olunca sabah evden çıkan adamı öğlen dönene kadar özlüyorum :D.

Ya o bende çok fazla bir arada olduktan sonra oluyor. Mesela bir hafta on gün tatile gittiysek birlikte çok zaman geçirdiysek dönünce ayrı olmaya alışamıyorum. Özlemek gibi değil de eksiklik hissetmek, düzen bozulması gibi. 2-3 güne geçiyor. Şu an da öyle. Hep bir aradayız, eşim ayda 2 gün bikaç saatliğine ofise gidiyor. O bikaç saatte beş kez falan konuşuyoruz, mesajlaşıyoruz. Normal zamanda özlemiyorum ama işe gidince 😂
Hah iste bizde tam tersi. Cok uzun sure bir arada kalinca mutlaka sonrasinda herkes kendi ozelinde bir seyler yapiyor. Mesela ben yuruyuse yalniz cikiyorum,dernege kaciyorum. O da isyerinde fazla vakit geciriyor. ;) nasil bir yilmaksa birbirimizden 😀😀

Ben o işe gittiğinde, kendim evde olduğumda özlüyorum ya, kapıda bekliyorum :KK48: O da dalga geçiyor, "kocişin geldii" diyor kapıdan girince :KK70: İşten aç dönüyor, yumurtayı çırpıp bekletiyorum, o geldiğinde sıcacık yiyelim diye. O yüzden kapıda bekliyorum aslında. Her sabah işe ya da okula birbirimizi öperek göndeririz yıllardır, eve gelince de ilk iş (artık ilk iş el yıkayıp maske çıkarmak gerçi, onun sonrasında ilk iş) sarılıp öperiz. 5 yıllık bir alışkanlık bu :KK70:.
Ayy ne tatlısınız maşallah🧿 ben de öyleyim hep yolcu etmeyi hosgeldin demeyi sarılıp öpmeyi seviyorum da o öyle degil hic. Biraz biraz alıştırmaya çalışıyorum iste ben de, artık giderken ben gidiyorum diye kapıyı kapatıp çıkmıyor önce gelip beni öpüyor sonra gidiyor. Zamanla istedigim kıvama gelecek inşallah :D

Merhabaaa...
Pandemi sürecinde işimden ayrıldım dolayısıyla tüm gün evdeyim. Eşim de işe gidip geliyor. Yani iş ev arası kısıtlamadan dolayı başka bir etkinliği yok. Hafta sonu da yine aynı şekilde. Hepimiz bu durumda benzer haldeyiz , öyle düşünüyorum.
Bu süreçte yüz göz olmadan, nasıl özletiriz kendimizi. Yani, tartışmaları minimuma indirmek için ne yapabiliriz? :) muhabbet olsun.
Ay ne yalan söyliyim biraz özlesek fena olmazdı sürekli evde çok sıkıldım farklı şeyler olsun istiyoruz gerçi benim ev işinden çocuktan vakit olmuyo sikilmaya🙃🙃

Back