- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
Sey guzel oluyor ama konu sahibine onu önerebilirim haftasonu otelde kalabilirsiniz biz öyle yapıyoruz ya istanbulda ya da yakın mesafede birkac yer var sevdiğimiz oralara gidiyoruz ama evdeyken daha huzurluyum ben sahsen bir yere gidince arkadaşlar o bu topluca ben cok sevmiyorum sosyalleşmeyi ve zaten Corona varken de on kişi birlikte olmak hosuma gitmiyor. Gecen sene marttan beri eşim kendi ailem ve eşimin annesi dışında kimseyle görüşmedim neredeyse. Tatile falan gittik sureklı ama hep ıkımızdik. Bir de sey olabilir mesela eşim cok konusmayı sevmez bazen otururken isim var der bir saat telefonda uğraşır bilgisayarda falan O zamanlar ben onu hic rahatsız etmem sanki evde yokmuşum gibi ya da orada değilmişim gibi sonrasında o gelir yanıma konuşmak ıcın ya da bir sey yapmak ıcın ya da gelir sarılır falan hani sey hep bir arada olsanız da biraz alan yaratabilirsiniz kendinize ya da esinize. Ben en başlarda üzülüyordum mesela acaba beni sevmiyor mu konusmuyor benimle ya da benimle ilgili bir sey mi var falan diye ama zamanla oturuyor sanırım. Insan bazen yalnız olmak istiyor ben de spor saatlerimizi mesela o yuzden ayrı saatlere ayarlamıştım hani kendimiz de kalabilelim evde yalnız iyi olur diye, yoksa mesela ayni anda mutfaga girince illa kavga cıkıyor ızdıham oluyor