- 28 Ocak 2021
- 842
- 254
- 53
Şöyle ki zaten ben huzursuzluk istemeyen bir insan olduğumdan genel yapı itibariyle, onun düşünmesine gerek kalmıyor. Kendi sorun çıkaran bir insan da değil. Birçok eşten daha kibar daha düşünceli fakat benim beklentimin anlık mutluluklar olmadığını biliyor. Kalbimi kırıp sonrasında hediye almanın sürpriz yapmanın dünyanın en geçiştirici davranışı olduğunun farkında olduğumu biliyor. Ben mutluyum. İşin tuhafı sizler benim paylaşımım olduğunda “ aaaa bakayım öncesinde neler paylaşmış” kafasındasınız. Yok millet dertlerime aşinaymış. Ya gir bak, sonra çık. Bana olumsuz yazacaksa bir insan alasını görür, görecek. Bu profil böyle bir profil. Bana desin ki sen kuruntu yapıyorsun aslında böyle, eleştiriye açığım. Ama öyle yargı dağıtmak filan yok yani. Burda kimsenin kültürel seviyesi belli değil. Normalde muhattap olmayacağım insan bana efelik yapamaz. Sizin için değil kim olursa.Nerdeyse hergun konu açtığınız için insanlar aşina dertlerinize. Ben şeyi merak ettim siz kendinizi kocanızı mutlu etmeye adamışsınız. Hep tadımız kaçmasın Ali Rıza bey modundasınız peki eşiniz de size karşı böyle mi ? Karımı mutlu edeyim , karıma supriz yapayım, huzurumuz kaçmasın alttan alayım gibi gibi şeyler düşünüyor yapıyor mu ? Eğer tek taraflaysa