• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pandemide eşler arası iletişim!!!

Nerdeyse hergun konu açtığınız için insanlar aşina dertlerinize. Ben şeyi merak ettim siz kendinizi kocanızı mutlu etmeye adamışsınız. Hep tadımız kaçmasın Ali Rıza bey modundasınız peki eşiniz de size karşı böyle mi ? Karımı mutlu edeyim , karıma supriz yapayım, huzurumuz kaçmasın alttan alayım gibi gibi şeyler düşünüyor yapıyor mu ? Eğer tek taraflaysa
Şöyle ki zaten ben huzursuzluk istemeyen bir insan olduğumdan genel yapı itibariyle, onun düşünmesine gerek kalmıyor. Kendi sorun çıkaran bir insan da değil. Birçok eşten daha kibar daha düşünceli fakat benim beklentimin anlık mutluluklar olmadığını biliyor. Kalbimi kırıp sonrasında hediye almanın sürpriz yapmanın dünyanın en geçiştirici davranışı olduğunun farkında olduğumu biliyor. Ben mutluyum. İşin tuhafı sizler benim paylaşımım olduğunda “ aaaa bakayım öncesinde neler paylaşmış” kafasındasınız. Yok millet dertlerime aşinaymış. Ya gir bak, sonra çık. Bana olumsuz yazacaksa bir insan alasını görür, görecek. Bu profil böyle bir profil. Bana desin ki sen kuruntu yapıyorsun aslında böyle, eleştiriye açığım. Ama öyle yargı dağıtmak filan yok yani. Burda kimsenin kültürel seviyesi belli değil. Normalde muhattap olmayacağım insan bana efelik yapamaz. Sizin için değil kim olursa.

Esiniz akşama kadar isteymis ozlemek için yeterli değil mi.
Aynen ya full evde olsaydı.
Bizim hayatımızda pandemi birsey değiştirmedi zaten o kadar hep evdeydik ki.
Pandemi sebebiyle kısıtlananlar ne kadar sanslı oldugunun farkında değil.

İlla gezmek dolasmak sart mı yasamak için. Evinizde otursanız yetmiyor mu.

Su pandemi oldu ya - gezmezse ölecek hastalığına — tutulanlara iyi oldu valla.

Aynen ya full evde olsaydı.
Bizim hayatımızda pandemi birsey değiştirmedi.
Pandemi sebebiyle kıdıtlananlar ne kadar sanslı oldugunun farkında değil.

İlla gezmek dolasmak sart mı yasamak için. Evinizde otursanız yetmiyor mu.

Su pandemi oldu ya gezmezse ölecek hastalığına tutulanlar iyi oldu valla.
Güzel bir bakış açısı. Haklısınız.

Sen blog yazsana :) burada harcanıyorsun.
Zaten yazıyorum. Aynı zamanda yotube da videoda yayınlıyorum. Mühendisim. Köy köy, il il ,tarih tarih,, insan insan gezerim...

Ama Esra Erol repertuarımda yer almıyor. Hangimiz daha işsiz artık sen düşün :KK70:

Benim hayalimi anlatmissin sanki 😂 cocuklu ev sendromu bu olsa gerek...konu sahibine cevabim ise biz normalde cok yogn calisrdik, ben hala yogun calisiyorum esim esnek calisiyor ama onu evde daha cok gormekten mutluyum acikcasi cunku yogunluktan birbirimize zaman ayiramiyorduk, esim daha cok evde oldugu icin ve aliskin olmadigi icin biraz bunaliyor ama o da pandemidem dolayi yapacak birsey yok...yani genel olarak biz evde olmaktan mutluyuz ama birbirimizi darlamiyoruz herkes istedigi kadar (zaten cocuk birakmiyor ama ) kendine ozel zaman geciriyor
Benim nişanlılık sürecim vs pandemiyle geçtiği için sürekli kısıtlama içindeydik. O yüzden danıştım :)

Zaten yazıyorum. Aynı zamanda yotube da videoda yayınlıyorum. Mühendisim. Köy köy, il il ,tarih tarih,, insan insan gezerim...

Ama Esra Erol repertuarımda yer almıyor. Hangimiz daha işsiz artık sen düşün :KK70:
Bu kadar vasıfların yanında bir Pazar sabahı bana dertleniyorsun. :)

Çocuk yapın gece gündüz aynı evde birbirinizi göremezsiniz, yanyana bile oturamazsınız :D

Yooo sana niye dertleneyim ki... Sen Esra Erol seyret bütün dertlerin gider. Kuş gibi hafiflersin :KK70:
Tavsiyen için teşekkürler. Ben kadınlar kulübünü pandemi de tanıdım mesela, hani Boş Zaman çünkü. Ama sen filozof olmuşsun burada. Her ne mühendisiyseniz, projelerinizi düşünemedim :!

Tavsiyen için teşekkürler. Ben kadınlar kulübünü pandemi de tanıdım mesela, hani Boş Zaman çünkü. Ama sen filozof olmuşsun burada. Her ne mühendisiyseniz, projelerinizi düşünemedim :!
Düşünemezsin !!!

Yazar burada sesli güldü :KK70: :KK70:

Ablacım Olmaz ki böyle
Kadınlar haklı kusura bakma
iletişim sorunun var
Evlilikte de böyleyse yazık adama
Çoluk çocuk yokken doya doya sevin birbirinizi pandemi bi avantaj sizin için
Acilen bi meşguliyet bulmalısın kafan dağılsın
İletişim sorunu konusunu açar mısınız :) nasıl bir sorun gördünüz:)

Merhabaaa...
Pandemi sürecinde işimden ayrıldım dolayısıyla tüm gün evdeyim. Eşim de işe gidip geliyor. Yani iş ev arası kısıtlamadan dolayı başka bir etkinliği yok. Hafta sonu da yine aynı şekilde. Hepimiz bu durumda benzer haldeyiz , öyle düşünüyorum.
Bu süreçte yüz göz olmadan, nasıl özletiriz kendimizi. Yani, tartışmaları minimuma indirmek için ne yapabiliriz? :) muhabbet olsun.

Kendinizi ozletmek mi?
Yani adam ise gidip geliyormus zaten daha ne yapilabilir bilmiyorum.

Kisitlamalar zor ama siz neden hep evdesiniz? Arabaniz varsa haftaici kalabaliga karismadan cikip biraz dolasin. Istanbulda misiniz? Biz her hafta annemle catalca agva sile falan geziyoruz kimse olmayan yerde termosla goturdugumuz cayi iciyoruz ☺ haftaici bombos yerler oluyor. Havaniz degissin biraz.

Biz çocuklar olmadan önce bunları yapardık.
Hatta bazı zaman evde saklambaç oynuyorduk 😁😁😁
Valla onu bile ozledim
😂 Bizde onu yaparız saklambaç oynarız (cccuk olması için uğraşıyoruz ) eşim bale gösterisi yapar hatta😂😂 bize yasaklar iyi geldi.birlikte zaman gecirme fırsatı bulduk.o bur türlü hafta sonları bağımsız takilirdik kahvaltı ve akşam yemekleri dışında birbirimizi gitmezdim😂

Daha 3 aylık evli değil miydiniz?

Eşiniz gün boyu dışarıda zaten, akşam gelince güzel vakit geçirebilirsiniz pekala.

Herşey çok yeni çünkü sizin için.

Bence biraz olağan akışına bırakın evliliğinizi, sürekli bir hesap kitap halinde gibisiniz.

Kendinizi ozletmek mi?
Yani adam ise gidip geliyormus zaten daha ne yapilabilir bilmiyorum.

Kisitlamalar zor ama siz neden hep evdesiniz? Arabaniz varsa haftaici kalabaliga karismadan cikip biraz dolasin. Istanbulda misiniz? Biz her hafta annemle catalca agva sile falan geziyoruz kimse olmayan yerde termosla goturdugumuz cayi iciyoruz ☺ haftaici bombos yerler oluyor. Havaniz degissin biraz.
Haklısınız. Ben de biraz kendimi düşünmedim o konuda. Normalde çok aktif biriyim, ama nişan düğün derken bu koşullarda yorucu oldu, odaklanamadım sosyalliğe.

Back