Yazdıklarınız bende farkındalık yaratıyor ellerinz dert görmesin sağolun siz yazın hep yazın
Aslında sorun şurdan başlıyor benim sorunlu bir annem vardı o yüzden eşimle sevgiliyken çoğu şeyi yapamadık. Akşam gezisi ya da adalar ya da rahatla doya doya kimse aramadan gezmek gibi. Hep evlenince yaparız dedim dedik. Şimdi böyle olması beni hayal kırıklığına uğratıyor. Temelinde de sanırım annem var. İnanın ben izin konusunu bile gündeme getirme kimse çocuk değil izin alıcak. Sadece kırıldım. Kuzenleriyle ortamda demese bile eve geldik yatakta telefonla oynadı muhabbet etmedik. Yani başbaşa seninlede şöyle yapcaz falanda demedi. Kampı anlatıyor.
yukarıda bir yerlerde yazdım
adam pandemide bunalmış
eskiyi özlüyor yani yaşlılar başlar ya nerede o eski bayramlar diye öyle
sizinle böyle bir eski deneyimi yok, sizinle evde sürekli dip dibe bir yaşam var
bu nedenle bu bunaltıcı pandemi dışında bir evlilik deneyimi de yok, onun güzelliklerini bilmiyor
hayaller bilinmezliğe açılmıyor, belki ufku o kadar, belki de hayal sevmiyor
bu eşini kötü adam yapmaz ki planlanmış kampı hayal etti diye seninle de ille de hayal kurma zorunluluğu yok ki
sen de birlikte hayalini anlat, mesela sen şimdi git kampı öğren ileride birlikte de gideriz
belki eşin sein o ortamı sevmeyeceğini düşünüyor bu nedenle seninle de kurmuyor hayal
ya da sen "ben de plajda tembel tembel oturmak isterim" de mesela
eşim geçen diyor ki şu pandemi bitsin sana kahve kitap ile 3 gün bir tatil ayarlayacağım
bak bana tek başıma, baş başa değil ama beni tanıyor, ona göre diyor
siz de alışacak isteklerinizi öğreneceksiniz
daha önce de yazdım
eşim bir gün şehir dışından geldi
seni çok mutlu edecek bir şey aldım dedi
ne ne diye düşündük oğlum da var birlikte bulamadık
bir küçük çuval soğan ile sarımsak almış
beni mutlu etmesi de işte çok almış, ben bir şeyler alınca az al stoklama der kendisi, ben mutlu olayım diye kırmızı torbalı soğanlar var ya onlardan almış
baş başa dondurma yemekten daha değerli, ne istediğini bilmesi