- 21 Ağustos 2015
- 31.566
- 95.632
- 598
- 37
Ozman siz de ailenizle arkadaslarınızla yada varsa kuzenlerle plan yapın.Haksızlık ediyormuşum. Öyle söyledi.
Konuştum haksızlık ediyorsun ben seni bırakıp biyerleremi gidiyorum zaten yasaklar var haksızlık etme bana tekne gezisinide gidicez dedim ya sana diyor.Mesajda net ifade edemezsiniz diye öyle söyledim, eşinizle nasıl rahat iletişim kuruyorsanız o şekilde konuşun tabi
Seninke kanyonu sahili de gezicez dedim ya diyor. Bir de yiğeni var ne eğlenceli olcak bize verin yolculukta diyor. Yolculuktanda birşey anlamicam.Ozman siz de ailenizle arkadaslarınızla yada varsa kuzenlerle plan yapın.
Tmm özlemis olabilir haklı,ama sizde gidip annesiyle oturmak istememek de haklısınız.
Evet anlıyorum aslında bende hevesliysim sonra birden tüm konu kamp oldu ve kırılmaya başladım. Şuan hiç gitmek istemiyorum.bizde köye gidicez ama benim köyüme. köydeki evde yapılması gereken şeyler. benim eşim sağolsun iki senedir geliyor bu işlerden kaynaklı. ama açık açıkta arzularını söyleyebiliyor. hemde aileme. iki gün işlerimizi hallederiz sonra ben karımla cocuğumla gezerim sizinlede piknik yaparız mangal yaparız ama bize biraz müsade babacım diyebiliyor. O kadar çok seviyorum ki bu netliği.
Hamileyken eşimin memlekitine gitmiştik. Hatta eşim benden önce gitti yine çalışıyorum o zamanlar. Fındık işi var diye yardıma gitmişti erkenden. bende bayramda gittim yanlarına ve evlendiğimden beri bende fındık konusunda netim mesela ne toplarım ne isterim benim harcım değil zaten çalışıyorum hiçte benlik şeyler değil gram anlamam kayınvalidem bile bilir bi kere hadi gel demediler nettim çünkü. demek istediğimi anla işte sen kanaryam. herşey nasıl başlarsa öyle gider. sen köye gidelime onay verirken gidelim okey ama ben yalnız kalmam zaten yorgunum argınım seninlede tatil yapmamadık malum balayında bile yalnız değildik madem öyle hadi seni kırmıyım ama dolu dolu geçsin bari hayatım neden demedin ki? Kamp için malzeme alıp şimdide ama ben yalnız mı kalıcam demek olmaz ki. Ki 1 günlük bir şeyse sorun olmaz ama ben 1 günle sınırlı kalacağına inanamıyorum canım
Söylicek çok şeyim var söylediklernzde dahil tabi.Ben olsam söylerdim
Elbette kuzenlerle de plan yaparız memlekete de gideriz zamanı gelince, ama biz daha yeni evliyiz balayına bile gidemedik, ilk planımız baş başa tatil olmalı derdim
sizin eski konuları hatırlayamadım, kayinvalidenizle aynı apartmandami yaşıyorsunuz? Eğer öyleyse tatilde onlarla birlikte olmaktaki amacı anlayamadım. Sizin aileniz nerde?Konuştum haksızlık ediyorsun ben seni bırakıp biyerleremi gidiyorum zaten yasaklar var haksızlık etme bana tekne gezisinide gidicez dedim ya sana diyor.
Fakat biz bunları hiç evliyken yapamadık ki. Bakın mesela evli biyere gitmedik. Evli sahilde dondırma yemedik. Biz daha bunları yapmamışken tatmamışken neden hevesi benimle değilde başkalarıyla
Ben doğru anladıysamBen sizin eski konuları hatırlayamadım, kayinvalidenizle aynı apartmandami yaşıyorsunuz? Eğer öyleyse tatilde onlarla birlikte olmaktaki amacı anlayamadım. Sizin aileniz nerde?
Seninke kanyonu sahili de gezicez dedim ya diyor. Bir de yiğeni var ne eğlenceli olcak bize verin yolculukta diyor. Yolculuktanda birşey anlamicam.
Ama burda sorun sadece heves etmemesi değil.kanaryacığım seni severim bilirsin
ama evli iken sahilde dondurma yemek ayrı bir durum değil
bana evliliğe çok anlam yüklüyormuşsun gibi geliyor
pandemi olmasa belki daha farklı olurdu
ama eşin seni arkadaşları ile aldatıyormuş gibi hissediyorsun sanki
yani benimle kampa gitmedi yahut X yere gidelim diye heveslenmiyor ama onlarla hevesleniyor
çünkü onlar geçmiş deneyimleri yaşamış biliyor, ev iş arasında gidip gelmekten bunaldı ve geçmiş güzel anıları çağrıştıran şeyler onu heyecanlandırıyor
seninle bu tarz deneyimleri yok, hevesi de yok diyorsun da zaten pandemi yalnızlaştırdı ya da işte karı koca hayatına tıkıldık
o nedenle kafa dağıtma eylemleri arasında seninle "baş başa " x yapmak yok, sosyalleşme baş başa olmamak değil
mesela akşam eşimle kahve içiyorum, yarın da gidip X marka kahvecide kahve içtim bunun ikisinin farkı ne
ya da evli iken kahvecide kahve içmek ile sevgili iken içilen kahvenin farkı ne (aslında onun farkı şu, sevgili iken anlatılacak daha çok şey var, evli iken zaten bir önceki gün de birlikteydik=)
eşim benimle baş başa şunu yapsın hevesim oldu mu diye düşünüyorum, cıks
yani baş başa pikniğe gidelim mangal yapalım çok da gerekli değil, bunu kalabalıkla yapmak daha güzel
pandemide zaten evde ve eş ileyiz hayal kuracaksam kalabalık sofralı hayaller kurarım, öyle geniş çevrem ya da eşin gibi kuzenlerim vs olmamasına rağmen
1 günlüğüne gidecekmiş adam sadece kampaAma burda sorun sadece heves etmemesi değil.
Es kisisi sanki ben gezcem,sen annemlerle takıl diyor gibi.
Yani deseki ben kampa gitcem sen de bi plan yap kendine göre ok.
Ama yolculukda bile yegeni alalım bence fazla.
Ben kabul etmezdim sahsen.
Benim kırıldığım nokta başbaşa tatil yapamamamız. Fırsatımız olduğunda da 3. Kişiler dahil oluyorİyi de bunlar genelde evlenmeden konuşulur anlaşılır
Biz mesela bayramın ilk gününü eşimin memleketinde (yaşadığımız yer) geçiririz
Diğer günler benim memleketime gideriz
Böyle olmasaydı diğer ihtimal de bi bayram eşimin orada diğer bayram bizim orada geçirirdik
Bayramlar bir nevi aile, arkadaş ortamları için fırsat olduğu için bence eşler birbirine anlayışlı olmalı
Benim anlayışıma göre bu böyle
Siz de doğru okuduysam eşiniz bi gün kampa gidecekmiş
Diğer gün sizinle pikniğe gideriz demiş
Sizi öyle günlerce köyde tek bırakmayacakmış
1 günlük de insan birbirini idare edebilir bana göre
Eşli ortam değilse gittiği yer her yere beraber gitseniz siz de rahatsız olursunuz 5 erkek ve siz olursanız ortamda bence
Ki arkadaşları ailesinden daha yabancıdır size büyük ihtimalle
Bir de şu açıdan bakıyorum
Siz varsınız diye hiç arkadaşlarıyla oturamayacak o zaman memlekete geldiğinde
Bu birbirini sıkmaya giriyor
Ben olsam uzun vadede bunalırdım öyle ilişkide
Eşle de sürekli dip dibe olmak gerekmiyor
Aaa ben de bikac gün kalcak sandım1 günlüğüne gidecekmiş adam sadece kampa
Ben de ilk okuyunca günlerce sanmıştım ama 1 gün kampa gidecekmiş hatta ertesi gün de pikniğe gideriz demiş
Ah söyledim. Bölüşcez dedi. Benzinin yarı parasınıda babamdan alırım dedi500 km yolun gidiş dönüş benzini zaten yakındaki bir otele denk gelir. Kamp mangal desen o da para. Ailesiyle zatem dip dibesin bu bayram da başbaşa olun.
Ben asla gitmezdim köye fln aslaa
Ama burda sorun sadece heves etmemesi değil.
Es kisisi sanki ben gezcem,sen annemlerle takıl diyor gibi.
Yani deseki ben kampa gitcem sen de bi plan yap kendine göre ok.
Ama yolculukda bile yegeni alalım bence fazla.
Ben kabul etmezdim sahsen.
İsmi hatırlıyorum ama konuları hatırlayamadım, sizin aileniz nerde diyorum cevapta vermiyor, teşekkür ederimBen doğru anladıysam
Karı-koca ikisi de ailesiyle aynı şehirde yaşıyor
Bayramda da babaanne,dede,kuzen,hala,dayı filan görülecek
Ben kamp diyince bikacgün kalcak sandım yayeğeni yazdım zaten, o olmaması gerekenin ilk maddesi
eş sen annemlerle takıl derken köye gidiliyor bir süre 5 gün diyelim bir gününe kamp planı yapıyor
diğer günlerde seni de gezdiririm diyor ha bu gezilerde o abla yeğen mutlaka olacak gibi duruyor konu sahibi bunlarda yerden göğe kadar haklı
ama onu asıl rahatsız eden eşinin bunları hayal etmesi ama kendisi ile baş başa herhangi bir hayal kurmaması, yani o bayramdan bağımsız
hafta sonu açılırsa seninle şuraya gideriz diye heves etmiyor da bayramda kuzenlerle şunu yaparız ya da erkek arkadaşlarla bunu yaparız diye heves ediyor diye üzülüyor
Tatile gitmek istemen çok normal ama gerçekten pandemi döneminde evlendiyseniz zor tatile gitmekBenim kırıldığım nokta başbaşa tatil yapamamamız. Fırsatımız olduğunda da 3. Kişiler dahil oluyor
Evime 10 dakikalık mesafede. İşin komik tarafı köyün bana iyi geliceğini hava alıcağımı düşünüyorlarsizin eski konuları hatırlayamadım, kayinvalidenizle aynı apartmandami yaşıyorsunuz? Eğer öyleyse tatilde onlarla birlikte olmaktaki amacı anlayamadım. Sizin aileniz nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?