- 21 Ocak 2013
- 3.771
- 2.911
-
- Konu Sahibi PambukPrensess
canım son aldıkların çok güzeller özellikle pikeli nevresim takımı harika onu nereden ne kadara aldığını öğrenebilirmiyim ben gelin yatağı için ayrı bir yatak örtüsü almayacağım pikeli set alacağım yakın zamanda
bide dün cevahirde tepe home gittim orda karaca kalpli tabak 14 tl idi çorba kasesi 8 tl ve ben piyasayı bilmediğim için almadım bu piyasayı hiç bilmiyorum sen ne kadara almıştın
Huzurla, askla kullan
Pembe beyaz puantiyeli catal ve kasiklarin cok tatli
güle güle kullan çeyizlerini pamukçum çok şirinler hepsi
hepsi birbirinden cici, güzel günlerde kullanın
ben patlamış mısır tabaklarını nereden aldığınızı soracaktım, birkaç kişinin daha topiğinde gördüm. nereden buldunuz böyle şirin şeyi?
Hepsi cookk ciciiiiiii
Karaca kalpli tabakı bende sorucam ne kadara aldın acaba bende sordum karaca da bitanesine 25 tl demişti
Tabi bıraktım kaçtım ama cok istiyorum
teşekkür ederim tatlıımmısır tabakları migrostan
çok teşekkür ederim kiii
vallahi fiyatını bilmiyorum :26: taksitle satan yerlerin birinde hesabım vardı.. beğendiklerimi aldım :26: bayada bişi aldığım için ne kaç para bilmiyorum hiç :26:
Anladım canım... İnsallah bende tez zamanda alıcam
Bu arada benden bir haftasonra da sen dünya evine giriyosun
Aynı manyaklık bende de mevcut canım hatta birçok peçetemiz de aynı
İnşallah tatlımNe güzeel aynı dönemde evleniyoruz
Yakalamışken sorayımBalayına çıkıcakmısınız ? Çıkıcaksanız karar verdiniz mi
Nasıl bir psikopatlıktır bu Özlemcim yaaa
Gördükçe alasım geliyor
Biz Antalyaya uçak biletlerini aldık tatlım ama daha otele karar veremedik :26:Yok be canım daha o kadar çok yapılacak şey var ki oturacağımız evi görsen inşaat halinde tadilat yapılıyor
Bu durumda desem ki balayına bakalım beni deynekle kovalar herhaldeAma çıkacağız inşallah Antalya taraflarında düşünüyoruz
Siz baktınız mı peki
Pambuğum rahat 30 paket peçetem var çeyizimde ama bu bizimkisi kolleksiyonculuk eve gelen misafirlerimize peçete kolleksiyonumuzu göstericez o yüzden yani başka hiçbir sebebimiz yok dermişim
Biz Antalyaya uçak biletlerini aldık tatlım ama daha otele karar veremedik :26:
öyle aman aman fiyatlı bir otel istemiyorum.. Ekonomik bir otel tercih edicem inşallah. Fiyatlar açıklanırsa tabii
30 paket mii
Eneeemben de kendime dur demessem o yolda ilerlicem zaten kuzum
İnşallah kafanıza yatan bi yer bulursunuz tatlım erken rezervasyonlar iyi oluyor uygun fiyata oluyor bende cok luks bi yer istemiyorum kafamızı dinleyelim huzur versin yeterli
teşekkür ederim tatlıımmısır tabakları migrostan
çok teşekkür ederim kiii
vallahi fiyatını bilmiyorum :26: taksitle satan yerlerin birinde hesabım vardı.. beğendiklerimi aldım :26: bayada bişi aldığım için ne kaç para bilmiyorum hiç :26: