Pamuğun Çeyizleri :)

Bende 2 tane aldım tatlım kahvaltıda eşimle bana özel olsun diye

ben de eşimle benim olsun diye düşündüm, misafir için yemek takımlarının servis takımını kullanırım diye düşündüm, çay fazla tabak çanak olacak ayrı bi kahvaltı takımım olursa istemedim öyle kalabalık, hem o kalpli tabakları eşinle bi çay saati yaparsın pasta börek doldurup afiyetle yersin ben sadece resim yüklenen topiğe ekledim kalpli tabaklara uygun aldıgım bardakları şekerliği peçeteliği falan oradan fikir alabilirsin

Çok fazla ıvır zıvır doldurmakta istemiyorum zaten eve tatlım. Eksik kalan birşey varsada evlendikten sonrada alınır elbet

salata kurutucu ne yahuu ne işe yarayacak bu :26::26::26:

Berfoom özgişte açıklamış Yeşilliklerin suyunu kurutucam onunla

zehracım ben yeni görüyorumm topiğinii seninde çok güzelmiş herşeyin gülee güle aşkla kullanmak nasip olur inşallah canımm

öğrenince banada öğret bende bilmiyorum
Teşekkür ederim tatlıım amin inşallah Sibelciğim

berfom eğer düşündüğüm şey ise hani marulları falan böyle yıkadıktan sonra hemen bunun içine atıyosun biraz çeviriyosun sonra kuruyo
bende de var da

tenk yu beybii

öğrenince banada öğret bende bilmiyorum

berfom eğer düşündüğüm şey ise hani marulları falan böyle yıkadıktan sonra hemen bunun içine atıyosun biraz çeviriyosun sonra kuruyo
bende de var da

Berfoom özgişte açıklamış Yeşilliklerin suyunu kurutucam onunla

ozaman size salata kurutacağınızla mutluluklar diliyorum
ben çamaşır kurutucağım bilem yok

özge kullanıyormusun evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…