Pamuğun Çeyizleri :)

çatal kaşıkların benimkinin aynısı benimki deri çantalı sandığını almamıştım yer kaplar diye.Çok beğenerek almıştım.Emaye üzeri porselen çaydanlığımız da çok benziyor. Mor renkli çatal kaşık bıçaklarının da neredeyse aynı sadece benimkilerin sapları bambu..

Güzel günlerde kullanırsın inşallah...

öyle öyle kullanınca memnunluğunu anlatırsın burada artık
İnşallah tatlım

Bende o sandığı ne yapıcam merak etmiyor değilim.. Porselen çaydanlığı bir yarışmadan kazanmıştım
Amin canım inşallah Hepimize güzel günlerde kullanmak nasip olsun

Allah tan bardak almamıştım ben Bi pasta takımımın içindeki bardaklar var 6 tane bide bu oldu şimdi..
Yanınada pembiş tabak ayarladım mıı mis gibi olucaklar vallaa

Harika olur gerçekten, bardağın kalıbı da çok hoşuma gitti İyi günlerde kullan inşallah O hafta cupcake li katlı kurabiyelik ve salata servis setinden aldım bende

benimki de tam tersii, isyandayımm
dün bile 2 renk kavanoz modeli gönderdim hangi renk sence die sordum bilmiyorum dioo
o derece yanii

Ahhh kıyamammm , bazen de diyorum karışmaması daha mı iyi acaba diye Bazen yorucu oluyo çünkü tatlım

Bizde evlenmeden önce çok lafı geçmişti, tek yaşıycaksın herhalde, orası bizim evimiz diye. alt tarafı bardak dediğin gibi Babamlar gelirken bize renkli bardak hediye getirmişler. Dert aldı bizimkini bardak rafında nereye koyucaz yerimiz yok diye

ortaları yok bunların anladığım kadarıylaa
ben ne beğenip göstersem güzelmiş dio, bi daha aynı şeyi sorduğumda yaa aşkım ben anlamıyom vallahi sorma ben sana güveniyorum, göster yeter dio

ortaları yok bunların anladığım kadarıylaa
ben ne beğenip göstersem güzelmiş dio, bi daha aynı şeyi sorduğumda yaa aşkım ben anlamıyom vallahi sorma ben sana güveniyorum, göster yeter dio

Ooohhh şanslısın o zaman bence Kafana göre alırsın en azından ufak tefek şeyleri. Bayram alışverişine çıktık, kıyafet almaya o zaman bile onun istediği sevdiği modeller olsun istiyo Bizimki alem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…