- 21 Ocak 2013
- 3.771
- 2.911
-
- Konu Sahibi PambukPrensess
Ahhh kıyamammm , bazen de diyorum karışmaması daha mı iyi acaba diyeBazen yorucu oluyo çünkü tatlım
Bizde evlenmeden önce çok lafı geçmişti, tek yaşıycaksın herhalde, orası bizim evimiz diye. alt tarafı bardak dediğin gibiBabamlar gelirken bize renkli bardak hediye getirmişler. Dert aldı bizimkini bardak rafında nereye koyucaz yerimiz yok diye
ben çözemedim henüzz
kafama göre alıyorum benn
ortaları yok bunların anladığım kadarıylaa
ben ne beğenip göstersem güzelmiş dio, bi daha aynı şeyi sorduğumda yaa aşkım ben anlamıyom vallahi sorma ben sana güveniyorum, göster yeter dio
ahahhaa
Benimkine kalsa bi yatak odası alcak yeter o bize dio
Ortaya bi karışık damat alaydık iyiydiiiDünyaları aldım adam merak bile etmedi.. Şimdi iki gram şey aldırmıo
demek yatak odasıı
*
aman sağları solları belli diil bunlarınn
Renkli bardakların çoook güzeeeeeeel
Renkli bardakların çoook güzeeeeeeel
canım aldığın beyaz eşyalara şimdi baktımda benim alacaklaırmla aynı kompleo kadar kafa patlattım ki hem keseye uygun hemde ihtiyacı görenler olsun dedim, öyle kullanmıyacağım özellikleri istemiyorum
diğer markalardanda listeledim samsun ve siemensten, nişanlımın ilesi bosch kullanıyor bir karar versek bu ürünleri alıcam bende hem makul hem ihtiyacı görüyor
bulaşık ve çamaşır makinesinde öyle abartı özellikle düşünmüyorum senin bu makine 7 kg mi bu tipte 1000 devir ve 1200 devirli iki makine vardı çünkü
bizim evde 7 kg 1000 devir var ve 4 kişiye rahat rahat yetiyor 8 lere 9 lara gerek duymuyorum nedense
Tatlım ben bulaşık ve çamaşır makinesini hiç araştırmadan aldım.
Sadece buzdolabını incelemiştim.. O nu da çok beğenerek aldım zaten
Çamaşır makinem 7 kg. Ancak devirini hatırlamıorum.
Bulaşık makinesi grilerde 4 prog. başlıyordu..
Bulaşık makinesinde kullanıcağım tek program eko olur herhaldeFazlasını gereksiz görüyorum..
vallla aldıklaırn inan sana yetecek modeller canım en azından bu piyasayı çözdüm samsun,siemens ve bosch gidip geliyoruz eylül sonu alıcaz kısmetse
buzdolabı hiç araştırmadım çünkü siemens ve bosch aynı çünkü ve tek düzgün model bu
Ürünler - Buzdolapları ve Derin Dondurucular - NoFrost Kombi - KGN57P72NE
çamaşır ve bulaşık en uygun ve işimi görecek modeller senin aldıkların görünce sevindim vallla, en iyisini yapmışssın araştırınca işin içinden çıkamıyorsun inan ben artık araştırmayı bıraktım model belirledik
Zehracım bardak takımın çok güzel canım güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
canım yeni çeyizlerini güle güle kullan çok güzeller. korkmaz sos tenceremiz çaydanlığımız kalpli tabaklarımız aynı
Pamuuk güle güle kullanBievin pembe serisine bayıılıyoooom
Çok yaa bayılıyorummSaol tatlımÇok güzeller ama dimiii
Yeni yeni cicilerim
Gelinhome pikeli nevresim takımı; bahar
Eki Görüntüle 811007
Karaca fırın kabı. Ben yuvarlağını aldım, maalesef nette bulamadım
Eki Görüntüle 810998
Korkmaz sosluk
Eki Görüntüle 810999
Karaca kalpli tabaklar.. Eşimle kahvaltılarımızda bize özel(Resim alıntıdır.)
Eki Görüntüle 811000
Korkmaz mini çaydanlık
Eki Görüntüle 811009
Biev pembiş çatal ve bıçaklar