Pamuğun Çeyizleri :)

Ahhh kıyamammm , bazen de diyorum karışmaması daha mı iyi acaba diye :KK20: Bazen yorucu oluyo çünkü tatlım :KK34:

Bizde evlenmeden önce çok lafı geçmişti, tek yaşıycaksın herhalde, orası bizim evimiz diye. alt tarafı bardak dediğin gibi :KK1: Babamlar gelirken bize renkli bardak hediye getirmişler. Dert aldı bizimkini bardak rafında nereye koyucaz yerimiz yok diye :KK1:

ahahhaa :KK60:
Benimkine kalsa bi yatak odası alcak yeter o bize dio :KK60:

ben çözemedim henüzz:KK37::KK37::KK37:
kafama göre alıyorum benn :KK35::KK35:
:KK60::KK60::KK60::KK60:
ortaları yok bunların anladığım kadarıylaa :KK53::KK53:
ben ne beğenip göstersem güzelmiş dio, bi daha aynı şeyi sorduğumda yaa aşkım ben anlamıyom vallahi sorma ben sana güveniyorum, göster yeter dio :KK60::KK60::KK60::KK60:

Ortaya bi karışık damat alaydık iyiydiii :KK53: Dünyaları aldım adam merak bile etmedi.. Şimdi iki gram şey aldırmıo :KK47:

Renk yağmuru :KK69:

$sadasd.jpg

Set v slicer :KK16:

$v_siler_dograyici_1.jpg

canım aldığın beyaz eşyalara şimdi baktımda benim alacaklaırmla aynı komple :KK1::KK1::KK1::KK1: o kadar kafa patlattım ki hem keseye uygun hemde ihtiyacı görenler olsun dedim, öyle kullanmıyacağım özellikleri istemiyorum

diğer markalardanda listeledim samsun ve siemensten, nişanlımın ilesi bosch kullanıyor bir karar versek bu ürünleri alıcam bende hem makul hem ihtiyacı görüyor

bulaşık ve çamaşır makinesinde öyle abartı özellikle düşünmüyorum senin bu makine 7 kg mi bu tipte 1000 devir ve 1200 devirli iki makine vardı çünkü

bizim evde 7 kg 1000 devir var ve 4 kişiye rahat rahat yetiyor 8 lere 9 lara gerek duymuyorum nedense

canım aldığın beyaz eşyalara şimdi baktımda benim alacaklaırmla aynı komple :KK1::KK1::KK1::KK1: o kadar kafa patlattım ki hem keseye uygun hemde ihtiyacı görenler olsun dedim, öyle kullanmıyacağım özellikleri istemiyorum

diğer markalardanda listeledim samsun ve siemensten, nişanlımın ilesi bosch kullanıyor bir karar versek bu ürünleri alıcam bende hem makul hem ihtiyacı görüyor

bulaşık ve çamaşır makinesinde öyle abartı özellikle düşünmüyorum senin bu makine 7 kg mi bu tipte 1000 devir ve 1200 devirli iki makine vardı çünkü

bizim evde 7 kg 1000 devir var ve 4 kişiye rahat rahat yetiyor 8 lere 9 lara gerek duymuyorum nedense

Tatlım ben bulaşık ve çamaşır makinesini hiç araştırmadan aldım.
Sadece buzdolabını incelemiştim.. O nu da çok beğenerek aldım zaten :KK16:
Çamaşır makinem 7 kg. Ancak devirini hatırlamıorum.
Bulaşık makinesi grilerde 4 prog. başlıyordu..
Bulaşık makinesinde kullanıcağım tek program eko olur herhalde :KK1: Fazlasını gereksiz görüyorum.. :KK34:

Tatlım ben bulaşık ve çamaşır makinesini hiç araştırmadan aldım.
Sadece buzdolabını incelemiştim.. O nu da çok beğenerek aldım zaten :KK16:
Çamaşır makinem 7 kg. Ancak devirini hatırlamıorum.
Bulaşık makinesi grilerde 4 prog. başlıyordu..
Bulaşık makinesinde kullanıcağım tek program eko olur herhalde :KK1: Fazlasını gereksiz görüyorum.. :KK34:

vallla aldıklaırn inan sana yetecek modeller canım en azından bu piyasayı çözdüm samsun,siemens ve bosch gidip geliyoruz eylül sonu alıcaz kısmetse

buzdolabı hiç araştırmadım çünkü siemens ve bosch aynı çünkü ve tek düzgün model bu

Ürünler - Buzdolapları ve Derin Dondurucular - NoFrost Kombi - KGN57P72NE

çamaşır ve bulaşık en uygun ve işimi görecek modeller senin aldıkların görünce sevindim vallla, en iyisini yapmışssın araştırınca işin içinden çıkamıyorsun inan ben artık araştırmayı bıraktım model belirledik

vallla aldıklaırn inan sana yetecek modeller canım en azından bu piyasayı çözdüm samsun,siemens ve bosch gidip geliyoruz eylül sonu alıcaz kısmetse

buzdolabı hiç araştırmadım çünkü siemens ve bosch aynı çünkü ve tek düzgün model bu

Ürünler - Buzdolapları ve Derin Dondurucular - NoFrost Kombi - KGN57P72NE

çamaşır ve bulaşık en uygun ve işimi görecek modeller senin aldıkların görünce sevindim vallla, en iyisini yapmışssın araştırınca işin içinden çıkamıyorsun inan ben artık araştırmayı bıraktım model belirledik

Benim aldığım buzdolabı bu tatlım :KK34:
Ürünler - Buzdolapları ve Derin Dondurucular - NoFrost Kombi - KGN57PI34N

Elektrikli eşya şans işi valla.. İnşallah güzel güzel kullanmak nasip olur bizede :KK16:

Yeni yeni cicilerim :KK16:

Gelinhome pikeli nevresim takımı; bahar
$vbahar.JPG

Karaca fırın kabı. Ben yuvarlağını aldım, maalesef nette bulamadım :KK16:
$25cm_kare_firin.jpg :KK28:

Korkmaz sosluk
$a1015.jpg

Karaca kalpli tabaklar.. Eşimle kahvaltılarımızda bize özel :KK69: (Resim alıntıdır.)
$DSCN8712.JPG

Korkmaz mini çaydanlık
Eki Görüntüle 811009

Biev pembiş çatal ve bıçaklar :KK69:
1.jpg
item_n_p_28027_3090.jpg

Son düzenleme:
canım yeni çeyizlerini güle güle kullan çok güzeller. korkmaz sos tenceremiz çaydanlığımız kalpli tabaklarımız aynı:KK16:

Yeni yeni cicilerim :KK16:

Gelinhome pikeli nevresim takımı; bahar
Eki Görüntüle 811007

Karaca fırın kabı. Ben yuvarlağını aldım, maalesef nette bulamadım :KK16:
Eki Görüntüle 810998 :KK28:

Korkmaz sosluk
Eki Görüntüle 810999

Karaca kalpli tabaklar.. Eşimle kahvaltılarımızda bize özel :KK69: (Resim alıntıdır.)
Eki Görüntüle 811000

Korkmaz mini çaydanlık
Eki Görüntüle 811009

Biev pembiş çatal ve bıçaklar :KK69:
1.jpg
item_n_p_28027_3090.jpg

canım son aldıkların çok güzeller özellikle pikeli nevresim takımı harika onu nereden ne kadara aldığını öğrenebilirmiyim ben gelin yatağı için ayrı bir yatak örtüsü almayacağım pikeli set alacağım yakın zamanda

bide dün cevahirde tepe home gittim orda karaca kalpli tabak 14 tl idi çorba kasesi 8 tl ve ben piyasayı bilmediğim için almadım bu piyasayı hiç bilmiyorum sen ne kadara almıştın

X