Pamuğun Çeyizleri :)

canım son aldıkların çok güzeller özellikle pikeli nevresim takımı harika onu nereden ne kadara aldığını öğrenebilirmiyim ben gelin yatağı için ayrı bir yatak örtüsü almayacağım pikeli set alacağım yakın zamanda

bide dün cevahirde tepe home gittim orda karaca kalpli tabak 14 tl idi çorba kasesi 8 tl ve ben piyasayı bilmediğim için almadım bu piyasayı hiç bilmiyorum sen ne kadara almıştın

Çok teşekkür ederim tatlım :KK16:
Pikeli nevresim takımımı evshoptan aldım ben. İnternetten fiyat araştırması yaptığımda fiyatı 550-600 arasında değişkendi. Ben 540 tl ye aldım. Satan kızda indirimde olduğunu söylemişti bana.

Tabağı tam hatırlamıorum ama o civardaydı sanırım fiyatı :26:

İki adet maksi kiler :KK16:
$kiler+5,5.jpg
Kipa peçete (resim alıntıdır)
DSCF2701.jpg

hepsi birbirinden cici, güzel günlerde kullanın :KK16:
ben patlamış mısır tabaklarını nereden aldığınızı soracaktım, birkaç kişinin daha topiğinde gördüm. nereden buldunuz böyle şirin şeyi? :KK17:

Hepsi cookk ciciiiiiii :KK52:

Karaca kalpli tabakı bende sorucam ne kadara aldın acaba bende sordum karaca da bitanesine 25 tl demişti :KK53:

Tabi bıraktım kaçtım ama cok istiyorum :KK17:

hepsi birbirinden cici, güzel günlerde kullanın :KK16:
ben patlamış mısır tabaklarını nereden aldığınızı soracaktım, birkaç kişinin daha topiğinde gördüm. nereden buldunuz böyle şirin şeyi? :KK17:

teşekkür ederim tatlıım :KK16: mısır tabakları migrostan :KK16:

Hepsi cookk ciciiiiiii :KK52:

Karaca kalpli tabakı bende sorucam ne kadara aldın acaba bende sordum karaca da bitanesine 25 tl demişti :KK53:

Tabi bıraktım kaçtım ama cok istiyorum :KK17:

çok teşekkür ederim kiii :KK16:

vallahi fiyatını bilmiyorum :26: taksitle satan yerlerin birinde hesabım vardı.. beğendiklerimi aldım :26: bayada bişi aldığım için ne kaç para bilmiyorum hiç :26:

vallahi fiyatını bilmiyorum :26: taksitle satan yerlerin birinde hesabım vardı.. beğendiklerimi aldım :26: bayada bişi aldığım için ne kaç para bilmiyorum hiç :26:

Anladım canım... İnsallah bende tez zamanda alıcam :KK8:

Bu arada benden bir haftasonra da sen dünya evine giriyosun :KK19:

İnşallah tatlım :KK16: Ne güzeel aynı dönemde evleniyoruz :KK69:
Yakalamışken sorayım :KK53: Balayına çıkıcakmısınız ? Çıkıcaksanız karar verdiniz mi :KK53:

Yok be canım daha o kadar çok yapılacak şey var ki oturacağımız evi görsen inşaat halinde tadilat yapılıyor :KK37:

Bu durumda desem ki balayına bakalım beni deynekle kovalar herhalde :KK9: :KK1: :KK37: Ama çıkacağız inşallah Antalya taraflarında düşünüyoruz

Siz baktınız mı peki :KK17:

Yok be canım daha o kadar çok yapılacak şey var ki oturacağımız evi görsen inşaat halinde tadilat yapılıyor :KK37:
Bu durumda desem ki balayına bakalım beni deynekle kovalar herhalde :KK9: :KK1: :KK37: Ama çıkacağız inşallah Antalya taraflarında düşünüyoruz
Siz baktınız mı peki :KK17:
Biz Antalyaya uçak biletlerini aldık tatlım ama daha otele karar veremedik :26:
öyle aman aman fiyatlı bir otel istemiyorum.. Ekonomik bir otel tercih edicem inşallah. Fiyatlar açıklanırsa tabii :KK53:

Pambuğum rahat 30 paket peçetem var çeyizimde ama bu bizimkisi kolleksiyonculuk eve gelen misafirlerimize peçete kolleksiyonumuzu göstericez o yüzden yani başka hiçbir sebebimiz yok dermişim :KK53::KK53::KK53:

30 paket mii :KK53: :KK53:
Eneeem :KK52: ben de kendime dur demessem o yolda ilerlicem zaten kuzum :KK52:

Biz Antalyaya uçak biletlerini aldık tatlım ama daha otele karar veremedik :26:
öyle aman aman fiyatlı bir otel istemiyorum.. Ekonomik bir otel tercih edicem inşallah. Fiyatlar açıklanırsa tabii :KK53:

30 paket mii :KK53: :KK53:
Eneeem :KK52: ben de kendime dur demessem o yolda ilerlicem zaten kuzum :KK52:

İnşallah kafanıza yatan bi yer bulursunuz tatlım erken rezervasyonlar iyi oluyor uygun fiyata oluyor bende cok luks bi yer istemiyorum kafamızı dinleyelim huzur versin yeterli :KK17:

kraca kalpli tabak ben orta boyunu aldım, tanesi 14 tl ama 1-2tl indirimi vardı. 2 tane aldım ben kahvaltı için kullanacagım nişanlımla bana özel :KK16:

X