Pamuğun Çeyizleri :)

Aşkla aldığım yeni cicilerim :KK69:

Günlük ç.k.b. takımım :KK16:

$6044_352213049.1200X1200.jpg

Bambu ekmek, sebze bıçağım ve bileyicisi..

$Ekmek-Bicagi271201260.jpg $sef-Bicagi-Duz2712012622.jpg $Bambu-Bicak-Bileyici-2322012404.jpg

canımmmmmmmmm çeyizciklerine bayıldımmmki ben, ne de güzel şeyller öyleeeee. güle güle mutlu huzrlu günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim sana tatlım...

Canım herşeyin çok güzel benim gibi sende karaca dan almış sin eşin le mutlu mutlu aşk dolu kullanın inşallah

iyi günlerde kullan hepsini..çok güzeller:):)

canımmmmmmmmm çeyizciklerine bayıldımmmki ben, ne de güzel şeyller öyleeeee. güle güle mutlu huzrlu günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim sana tatlım...

Canım herşeyin çok güzel benim gibi sende karaca dan almış sin eşin le mutlu mutlu aşk dolu kullanın inşallah

Çok sağolun kızlar :KK16:

Amin inşallah :KK69:

Gittikçe sana benziyorum Zehroşşş malesef :KK53:

Eski çeyiz topiğine aboneydim ben de diyorum bu kız çeyiz alıyo ama neden eklemiyo bana hiç mail/bildiirim gelmiyo diyodum :KK53:

Aşkla kullan hepiciğinii bitanemmm hayırlısıyla çeyiizini hep beraber serdiğimiz günleri de görücez inşallah :KK16:

canım çok güzel güle güle kullan :KK16:

saol canım teşekkür ederim :)

Gittikçe sana benziyorum Zehroşşş malesef :KK53:

Eski çeyiz topiğine aboneydim ben de diyorum bu kız çeyiz alıyo ama neden eklemiyo bana hiç mail/bildiirim gelmiyo diyodum :KK53:

Aşkla kullan hepiciğinii bitanemmm hayırlısıyla çeyiizini hep beraber serdiğimiz günleri de görücez inşallah :KK16:

Gülişimmmmm bana benze yeterkiii kızaam :KK53: Neyim var benim heee :KK53:
Saol bu arada bebeğimm :KK16:

X