Aaa tamamdır. Onu alayım. Teşekkür ederimPampers yani bizim buradaki adıyla Prima iyi marka bir bez. Hiç şikayetini duymadım desen yeridir ki fiyat olarakta pahalılıkta başta geliyor. Premium care yazanı daha iyi bence onu alın. Sağlıkla gelsin bebisiniz.
Hayır. Pampers var. Diğer Türk markaları yok. Hani başka marka önermek isteyen olursa diye belirtmek istedimPampers yurt Dışında yok mu ? Hangi ulke
İkisi de aynı fiyata denk geliyor da. Ondan sormuştum. Yani hangisi iyiyse onu alacağım. Pampers da çok da şikayet olmadığı için stoklama cesareti gösteriyorum işin açığıPampers candir. İlk 6 ay tek kullandigim bez olmustu. Premium care gayet guzel, Harmonie ondan bi tik daha ozel ama aradaki fiyat farkina degecek bir fark yok. Ne yazikki bez ne kadar iyi olursa olsun bazi bebeklerde en iyi bez pisik yaparken, siradan bez daha iyi geliyor. Aslinda dogduktan sonra deneyerek dogru bezi bulduktan sonra stok yapmak daha mantikliymis. Ben TRde stok yaptigim Sleepyleri kullanamamistim pisikten
Ay ilk kez duyuyorum primanın sızdırma yaptığını. Şaşırdım. Fransadayım ama Almanya’ya gidiyoruz arada. Sınır. Dm bezini de deneyebilirim yani.Bence kesinlikle bez stoklamayın bebek doğmadan. Biz kaç tane bez değiştirdik. En iyisi Prima diye stoklasaydık yanmıştık hele. Çünkü her taktığımızda hiç istisnasız mu dışarı çiş çıkar... Yani bu kadarı hiçbir bezde denk gelmedi. Yurt dışı neresi? Almanya falansa DM kendi bezi çok iyi.
Biz şu ana kadar on tane falan bez denemişizdir, hepsinin artısı eksisi vardı. Bence doğduktan sonra kullanmaya alın bir marka, ondan sonra beğenmezseniz değiştire değiştire gidersiniz.
Bir diğer tavsiyem de, Türkiye’de şu an yok ama yurtdışında olabilir, erkek / kız bebek bezi farklı olabiliyor. Belki bu da denenmeye değer.
Premium care, aktif bebekten bir tık küçük haberiniz olsun. Ben aktif bebek kullaniyorumPampers yani bizim buradaki adıyla Prima iyi marka bir bez. Hiç şikayetini duymadım desen yeridir ki fiyat olarakta pahalılıkta başta geliyor. Premium care yazanı daha iyi bence onu alın. Sağlıkla gelsin bebisiniz.
Marketlerde bi tık daha pahalı da internetten ucuzunu buldum ben. Tanesi 25 cent e geliyor. Mağazalarda da tanesi 45-50 cent civarı.Konu sahibi pampers bezin fiyati nedir? Hic arastirdiniz mi? Mesela ben 72 adeti 330 birime aldim. Orada daha uygunsa akrabal4dan isteyebilirim
Ayını karşılamaz mı acaba? O kadar mı küçüktür ?Premium care, aktif bebekten bir tık küçük haberiniz olsun. Ben aktif bebek kullaniyorum
Yok demiyor, burda var alacagim diyor.Pampers yurt Dışında yok mu ? Hangi ulke
Canım kalıbı küçük geldi bana . Tabiki de kullanıyorsun. Ama aktif bebekte biraz daha rahat ettim. Bir de bebek kilolu olursaAyını karşılamaz mı acaba? O kadar mı küçüktür ?
Bence kesinlikle bez stoklamayın bebek doğmadan. Biz kaç tane bez değiştirdik. En iyisi Prima diye stoklasaydık yanmıştık hele. Çünkü her taktığımızda hiç istisnasız mu dışarı çiş çıkar... Yani bu kadarı hiçbir bezde denk gelmedi. Yurt dışı neresi? Almanya falansa DM kendi bezi çok iyi.
Biz şu ana kadar on tane falan bez denemişizdir, hepsinin artısı eksisi vardı. Bence doğduktan sonra kullanmaya alın bir marka, ondan sonra beğenmezseniz değiştire değiştire gidersiniz.
Bir diğer tavsiyem de, Türkiye’de şu an yok ama yurtdışında olabilir, erkek / kız bebek bezi farklı olabiliyor. Belki bu da denenmeye değer.
Uygunmus arkadaşım imkanin varsa kullan. Bende akrabam gel3crk ondan isteyim bariMarketlerde bi tık daha pahalı da internetten ucuzunu buldum ben. Tanesi 25 cent e geliyor. Mağazalarda da tanesi 45-50 cent civarı.
Tamamdır. 24 lü şekilde alacağım. Farkı nedir premium care ile harmonie arasında? İkisini de kullanmışsınızYok demiyor, burda var alacagim diyor.
Pampers premium care alin, hangi ulkede olursaniz olun eminim bizdekinden uygun fiyatlidir.
1 no olandan 200-220 adet olacak sekilde depolayin.
Toplu paket almayin 1 numarayi, parca parca olsun ki iade edebilesiniz.
A anladım. Kilosuna göre bakarım artık o zamanCanım kalıbı küçük geldi bana . Tabiki de kullanıyorsun. Ama aktif bebekte biraz daha rahat ettim. Bir de bebek kilolu olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?