• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pampers bebek bezi hakkında

Bezi yanlis kullaniyor olabilir misiniz? Ilk bebegimde prima (premium care, harmonie, aktif bebek hepsini kullandim) kullandim ilk 1 yasta hic sizdirmadi.

Ki benim bebegimin korkunc civik bir ishal sorunu oldugu halde sizdirma yasamadik.

Keza su an ishal sorunumuz bittiginden beri sleepy bio natural ve ecologic karisik kullanıyoruz bu da hic sizdirma yapmadi.

Simdi yeni dogmus bebegim var 13 gunluk, sleepy ecologic kullaniyorum, ne pisik olduk ne sizdirma yapti.
Küçük geliyorsa sızdırma yapıyor olabilir mi? Ben ilk doğduğunda prima kullandım
Sonra molfix deneyim dedim.denemz olsaydım. Acayip pişik yaptı. Prima ucuz olsa keşke.
Ay ilk kez duyuyorum primanın sızdırma yaptığını. Şaşırdım. Fransadayım ama Almanya’ya gidiyoruz arada. Sınır. Dm bezini de deneyebilirim yani.
Kız erkek bez olayını ilk kez duyuyorum. Bir bakayım. Nasıl farklılıkları var acaba

valla primanın hangi modeliydi bilmiyorum, bir daha eve sokmayalım dedik çünkü. 2 numarayken denedik, aynı anda birsürü bez markası denedik. Bu sorunu tek primada yaşadık. Daha sonra da hiç yaşamadım (Sleepy külot bez hariç). Açıkçası bir daha denemem, zaten aşırı pahalı.
Hiçbir bezde pişik sorunu olmadı şükür, molfix, baby dream (rossmann), baby love (DM), minies(Migros) Sleepy, baby turko, evy baby markalarını denedik. Neyse kısaca böyle bir ihtimal olduğunu belirtmek istedim. Bir de ben aynı bezi takmaktan çok sıkılıyorum renk falan açısından. O sebeple sürekli başka marka alıyorum. Kara listemdeki tek ürün ise baby turco şu an, aşırı muşambamsı

valla primanın hangi modeliydi bilmiyorum, bir daha eve sokmayalım dedik çünkü. 2 numarayken denedik, aynı anda birsürü bez markası denedik. Bu sorunu tek primada yaşadık. Daha sonra da hiç yaşamadım (Sleepy külot bez hariç). Açıkçası bir daha denemem, zaten aşırı pahalı.
Hiçbir bezde pişik sorunu olmadı şükür, molfix, baby dream (rossmann), baby love (DM), minies(Migros) Sleepy, baby turko, evy baby markalarını denedik. Neyse kısaca böyle bir ihtimal olduğunu belirtmek istedim. Bir de ben aynı bezi takmaktan çok sıkılıyorum renk falan açısından. O sebeple sürekli başka marka alıyorum. Kara listemdeki tek ürün ise baby turco şu an, aşırı muşambamsı
Hmm anladım. Teşekkür ederim. Bunu da göz önünde bulunduracağım

Back