• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pakize evleniyor :))

pakizem kuzum nerden aldın ekmek kutunu?güle güle kullan canım...yeşilini mi aldın :52:
bebeğim renk seçimi bütonunu bulamadım bir türlü hangisi gelicek şansıma artık yavrumm :))
Seçme hakkını bana vermediler :(( olsaydı ama kesinlikle yeşilini alırdım :))
aklındakini almışsın güle güle kullan :nazar: msj için de tşk ederimm :34:

Ben teşekkür ederim pinokyom :))

benim bu çeyizde neden yorumum yokmuş yahuu

hepicğiniii beğendim canım güzel günlerde kulllanasın inşallah :21:

bugün de westwing home dan aldıklarım :))

$xctmpDFR45F.webp
$xctmpFZMxfB.webp
$xctmphnNKHf.webp
$xctmpLpsLBH.webp
$xctmpTM3b98.webp

iyi günlerde kullan çok hoşmuş :nazar: hangi butikten aldın :26: hehehe budumm bizden habersiz partiye gittin demek:52:

Son düzenleme:
dün de english home dan misafirlerim geldiğinde kullanmayı düşündüğüm ayak havlum :)

$ayak havlum.webp
:69::69:

Kızlar ekmek kutum geldi .. rengi kırmızı..
Çok güzel seramik fakat kapağı sıkı sıkı kapanıp muhafaza etmiyor.
bakalım artık anne yöntemleriyle saklıycaz ekmeyi. onu da atıştırma kutusu olarak kullanabilirim :)

kuzuu geldi mi kirli sepetin sordum ama görmemişin yazdığımı :( geldiyse ve beğendiysen söyle tamam mı bebeem,bende alacağım senin yorumunla :52:

pakizem kirli sepetin geldi mi bebeem???

kuzuu geldi mi kirli sepetin sordum ama görmemişin yazdığımı :( geldiyse ve beğendiysen söyle tamam mı bebeem,bende alacağım senin yorumunla :52:

bebeğim ben senin yorumunu nasıl görmedim yaa :17:
Yok tatlım gelmedi mail atmışlar tedarik edememişler 01.05.2012-05.05.2012 tarihleri arasında teslimat gerçekleşecedir diye..
bende merak ediyorum tatlım..
gelsin mesajla bildiririm sana :54:

bebeğim ben senin yorumunu nasıl görmedim yaa :17:
Yok tatlım gelmedi mail atmışlar tedarik edememişler 01.05.2012-05.05.2012 tarihleri arasında teslimat gerçekleşecedir diye..
bende merak ediyorum tatlım..
gelsin mesajla bildiririm sana :54:

ürünü alırken ilan ettin yorumlarınız bekliyoruz :49: yok öle gizli gizli mesajlaşmak :19: :16: ekmek sepetini de güle güle kullan :nazar:

Back
X