Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel yorumun için çok teşekkürler tatlımooo maşallah tamam sayılır hersey guzel gunler kullanman dılegımle canım mutlulukla inş.![]()
teşekkürler aşktanemöncelikle kolay gelsinkahvaltı takımın çok hoş nerden aldın acaba markası ney ?
ay ayy ne güzel iyiki bu siteye gelmişimBende haziran geliniyim canım aynı heyecanlarrı yaşıyoruz hep birliktee:)) özellikle ayaklı subardaklarını çok beğendim nerden aldın acaba?
güzel yorumların için teşekkürler tatlımAllah sevdiğinle mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşaAllah :)
herşeyin çok güzel .. renkli su bardakları benide çok cezbediyor.. nerde görsem sarılıyorum henüz almadım ama annemde inatla bardak kalabalığı yapma dio her defasında![]()
Bende hemen senin konulara baktım ve bu cicileri gördüm... Hepsi çok güzeller güle güle kullan inşallah![]()
resim yükleme sitelerine resimleri yükle sonra orda ki forum linkini buraya kopyalayıp yapıştır
gerek yok arkadaşım artık link mink uğraşmaya. mesaj yazarken kullandığımız pano da resim şekli var küçük insert image yazıyor tıkla oraya tümr esmleri seç pc inden çk basit. uğraşma uzun yoldan bnce
renkli kadeh takımımı oben diye bir mağazadan aldımbursadan
aa o zaman bende bulabilirim bursalıyım canımobende güzel şeyler oluyor sağol cevabın için
![]()
boynerden indirimle aldığım mutfak takımı
Eki Görüntüle 338778
Eki Görüntüle 338779
Eki Görüntüle 338780
Eki Görüntüle 338781
çok tatlılar değil mi
sıra yemek yapmayı öğrenmekte
oktay ustamın kitaplarını da alacağım en yakın zamanda![]()
Aynendüğün ne zaman canım senin?
bu arada boynerden bende aldım mutfak önlüğü falan seninkilerde çok güzelmiş güle güle kullan.![]()
Çok güzel canım ben de Boynerdeki indirimden yararlandım inanılmaz bir indirimyararlandığımız için çok mutluyum. Güzel günlerde kullan
![]()
canım benim düğün temmuzdamerinos da nikahım olacak sonrasında da 300 kişilik mini düğün yapıcaz
senin düğün ne zaman bakayımdünkü indirim çok makbule geçti valla hem içime sindi hemde uyguna geldi
![]()
sağol tatlım :) hepimiz için hayırlısı olur inşallahHayırlısı olsun canım çok az kalmış,Allah tamamına erdirsin inş.
Benim nişanlım bu yaz kısa dönem askere gidicek nasipse,1 seneden fazla var yaniBen çeyizimi 2 seneden beri tamamlamaya çalışıyorum,yavaş yavaş işte
![]()