pakize evleniyor :))

Bende haziran geliniyim canım aynı heyecanlarrı yaşıyoruz hep birliktee:)) özellikle ayaklı subardaklarını çok beğendim nerden aldın acaba?

Allah sevdiğinle mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşaAllah :)

herşeyin çok güzel .. renkli su bardakları benide çok cezbediyor.. nerde görsem sarılıyorum henüz almadım ama annemde inatla bardak kalabalığı yapma dio her defasında :D

ooo maşallah tamam sayılır hersey guzel gunler kullanman dılegımle canım mutlulukla inş.:16:
güzel yorumun için çok teşekkürler tatlım :54:
öncelikle kolay gelsin :34: kahvaltı takımın çok hoş nerden aldın acaba markası ney ?
teşekkürler aşktanem :54: ben güral porselenden takım halinde aldım canım
Bende haziran geliniyim canım aynı heyecanlarrı yaşıyoruz hep birliktee:)) özellikle ayaklı subardaklarını çok beğendim nerden aldın acaba?
ay ayy ne güzel iyiki bu siteye gelmişim :54: hepimiz için hayırlı uğurlu olsun canım ben böyle bardak ıvır zıvırlarımı bursadan oben züccaciye diye bir yer var oradan alıyorum şekerim :34:
Allah sevdiğinle mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşaAllah :)

herşeyin çok güzel .. renkli su bardakları benide çok cezbediyor.. nerde görsem sarılıyorum henüz almadım ama annemde inatla bardak kalabalığı yapma dio her defasında :D
güzel yorumların için teşekkürler tatlım :54:
sorma annem beni eve almıycak artık heryer bardak oldu sayemde :27: ama bende çok seviyorum bardakları evde bir sürü bardağım var fotoğraflarını çekeyim paylaşacağım sizlerle

Bende hemen senin konulara baktım ve bu cicileri gördüm... Hepsi çok güzeller güle güle kullan inşallah:16:

resim yükleme sitelerine resimleri yükle sonra orda ki forum linkini buraya kopyalayıp yapıştır

gerek yok arkadaşım artık link mink uğraşmaya. mesaj yazarken kullandığımız pano da resim şekli var küçük insert image yazıyor tıkla oraya tümr esmleri seç pc inden çk basit. uğraşma uzun yoldan bnce

gerek yok arkadaşım artık link mink uğraşmaya. mesaj yazarken kullandığımız pano da resim şekli var küçük insert image yazıyor tıkla oraya tümr esmleri seç pc inden çk basit. uğraşma uzun yoldan bnce

teşekkürler verdiğin bilgi için :54:

boynerden indirimle aldığım mutfak takımı:16:
$kurulama bezi.webp
$tutacağım.webp
$önllük.webp
$eldivenim.webp

çok tatlılar değil mi:16::56:
sıra yemek yapmayı öğrenmekte :ssz:
oktay ustamın kitaplarını da alacağım en yakın zamanda:ssz::1:

Aynen :1:düğün ne zaman canım senin?
bu arada boynerden bende aldım mutfak önlüğü falan seninkilerde çok güzelmiş güle güle kullan.:21:

Aynen :1:düğün ne zaman canım senin?
bu arada boynerden bende aldım mutfak önlüğü falan seninkilerde çok güzelmiş güle güle kullan.:21:

canım benim düğün temmuzda :31: merinos da nikahım olacak sonrasında da 300 kişilik mini düğün yapıcaz :32:
senin düğün ne zaman bakayım:40: dünkü indirim çok makbule geçti valla hem içime sindi hemde uyguna geldi:29:

Çok güzel canım ben de Boynerdeki indirimden yararlandım inanılmaz bir indirim :52: yararlandığımız için çok mutluyum. Güzel günlerde kullan :D

boyner iyiki indirim yapmış diyelim o zaman gerçektende çok uyguna geldi bende çok mutlu oldum hepimiz güle güle kullanalım kocişlerle :21:

canım benim düğün temmuzda :31: merinos da nikahım olacak sonrasında da 300 kişilik mini düğün yapıcaz :32:
senin düğün ne zaman bakayım:40: dünkü indirim çok makbule geçti valla hem içime sindi hemde uyguna geldi:29:

Hayırlısı olsun canım çok az kalmış,Allah tamamına erdirsin inş.:34:
Benim nişanlım bu yaz kısa dönem askere gidicek nasipse,1 seneden fazla var yani:14:Ben çeyizimi 2 seneden beri tamamlamaya çalışıyorum,yavaş yavaş işte:6:

Hayırlısı olsun canım çok az kalmış,Allah tamamına erdirsin inş.:34:
Benim nişanlım bu yaz kısa dönem askere gidicek nasipse,1 seneden fazla var yani:14:Ben çeyizimi 2 seneden beri tamamlamaya çalışıyorum,yavaş yavaş işte:6:
sağol tatlım :) hepimiz için hayırlısı olur inşallah :16:
zaman çabuk geçiyor merak etme sen bende 1 sene nişanlı kalmış olacağım nasıl geçti 5 ay anlamadım bile :34:
çeyiz hazırlığı vs zor işler dışardan bakınca kolay gibi gözüksede evdeki çamaşırları asmak için mandalı bile para verip alıyoruz. anca tamamlanır herhalde :31:
seni de şimdiden allah kavuştursun diyelim hayırlısı olsun :54:

$mumlukkk.webp$mumluk.webp$mummm.webp$mummmmm.webp$mumm.webp

dün benim paşa ile ikeaya gittik mum aldım biraz abarttım ama çok güzel kokuyorlardı böğürtlen çilek vanilya ve karamel kokusu muhteşemmm:16:
romantik olmak lazım kocayı eve bağlamak için :16:

Back
X