pakize evleniyor :))

evet çok güzeller.. bende boynerden kampanyadan aldımm :)) birde gelseler sabırsızlıkla bekliyorm :)

bana msj geldi kargolanmış bugün bekliyorum ama bakalım çok heycanlıyım:32:
iyiki almışız dün baktım mutfak önlükleri 14 tl ye çıkmış

Son düzenleme:
ne gün sipariş verdin canım sen .. benimkinde ses yok da hala :)

canım o mesaj markafonin mesajıymış :16: perşembe sipariş vermişim boynerden salı günü de markafoniden vermiştim markafoni geliyormuş :34: boyner için mail gelmiş ürünler tedarik edildi die:54:

2 şubatta vermiştim bende siparişi ama bana henüz gelen birşey yok bikaçgüne gelir heralde :) acelemiz yok nasıl olsa :)

evet ama ne yalan sölim fiyatı 14 tl ye çıkınca kampanyadan yararlandığıma bi farklı sevindim:52:

canım çok güzel allah hepimizin yardımcısı olsun bende mesaj sayımı tamamlayayım bende paylaşıcam:)

bu mumlar çok güzelll yaaa :31:
bende istiyorum :19:

.
bende çok beğenerek aldım canım ikeadan 15 ad mumluk yaklaşık 72 ad de mum toplam 24 tl ye mal oldu :34:daha güzelleri senin olsun şekerim:16:
canım çok güzel allah hepimizin yardımcısı olsun bende mesaj sayımı tamamlayayım bende paylaşıcam:)
çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun topiğini merakla bekliyorum canım:16:

markafoniden indirimden aldığım ev botum :1:
$indirv botum.webp

buna uygun polar sabahlıkta almam gerekcek sanırım:ssz:

mutfak önlüklerim kurulama bezlerim eldiven ve tutacaklarım hepsi geldi teşekkürler Boyner Home :)

kızlar bernardo dan buna benzer kevgir seti aldım pembe renkli :16:
$kevgir seti.webp

sonrasında cam kesme tahtası aldım :16:
$kesme tahtası.webp

ve az önce siparişini verdiğim şirin katı mevye sıkacağım aşığım :16:
$nektarin.webp

yorumlarınız bekliyorum kızlar:54:

$SÜT KÖPÜRTME.webp

BOL BOL köpüklü kahveler :7:
maksat kociş kafelere özenmesin işten çıkınca koşa koşa eve gelsin yorgunluk kahveleri içsin :51:

Back
X