pakize evleniyor :))

beyaz eşyalar bile alınmış süper mutlulukla kullanın inşallah:16:

Teşekkür ederim tatlım ee zaman hızlı ilerliyor eksikler bitmiyor koşturuyoruz. daha aldıklarım var ama ekleyemedim bir türlü birazdaha biriktireyim ekliycem :34:

yakaladımmm :16:
çok beğendim kızlar trendyoldan 33 TL ye aldım bakalım sizlerin yorumlarınız bekliyorum kızlar :54:
$6000000014667_1_org_icon.webp

Almasın diye bütün çabalarıma rağmen beni dinlemeyip o yatak örtüsüne onca para döken kayınvalideme Bir ALkıŞŞşşşşş :46::46::46::46::46:

Bence yazık günah ama çok özenmiş ne yapalım sadece onun geldiği günlerde yatağımıza serilip sonrasında dolap bekçisi olmaya aday yatak örtüm :31:
$yatak örtüsü.webp

vee bu da çok beğendiğim battaniyem bunu yatak örtüsü olarak bile kullanabilirim aşık oldum resmen bunu da Sağolsun kayınvalidem almış :32:
$battaniye.webp:44:

$Talinn Kirli Sepeti (1).webp

Kızlar bugünde çok istediğim çamaşır sepetimi aldım :))
Çok mutluyum çokk

Eki Görüntüle 399764

Kızlar bugünde çok istediğim çamaşır sepetimi aldım :))
Çok mutluyum çokk

nerden kaça aldın boyutları nasıl başka rengi var mı böle dik nasıl duruyor sağlam mı biliyorum çok soru sordum :8: benimde çok hoşuma gitmişti ama yakından görme şansım olmadı :14: sormayı unuttum kapağı var mı saygılar :42:

Son düzenleme:
aldıkların çok güzel canım güle güle kullan:) o kirli sepetlerin çok şık arkadaşın sorduğu sorulara cevap bekliyorum:1:

kuzuuum çok güselmiş bu çamaşır sepetleri...güle güle kullan... :16: nerden aldın ne kadara aldın beybiiii???

aldıkların çok güzel canım güle güle kullan:) o kirli sepetlerin çok şık arkadaşın sorduğu sorulara cevap bekliyorum:1:

nerden kaça aldın boyutları nasıl başka rengi var mı böle dik nasıl duruyor sağlam mı biliyorum çok soru sordum :8: benimde çok hoşuma gitmişti ama yakından görme şansım olmadı :14: sormayı unuttum kapağı var mı saygılar :42:

canlarım fıstıklı lokumlarım beğenmenize çok sevindim...
evmanya.com dan aldım 49tl+6 tl kargo ücreti
aynısı boynerde 79 tl di :))

üstten ipi var çekince kapanıyor diye biliyorum ağzı yinede gelince yazarım kapanıp kapanmadığını :))
Tam anlamı ile dik duruyor canım. kalın kumaştan yapılmış

Son düzenleme:
Back
X