pakize evleniyor :))

pakizem kuzum nerden aldın ekmek kutunu?güle güle kullan canım...yeşilini mi aldın
bebeğim renk seçimi bütonunu bulamadım bir türlü hangisi gelicek şansıma artık yavrumm :))
Seçme hakkını bana vermediler ( olsaydı ama kesinlikle yeşilini alırdım :))
aklındakini almışsın güle güle kullan msj için de tşk ederimm

Ben teşekkür ederim pinokyom :))

benim bu çeyizde neden yorumum yokmuş yahuu

hepicğiniii beğendim canım güzel günlerde kulllanasın inşallah

iyi günlerde kullan çok hoşmuş hangi butikten aldın :26: hehehe budumm bizden habersiz partiye gittin demek

Son düzenleme:
dün de english home dan misafirlerim geldiğinde kullanmayı düşündüğüm ayak havlum :)

Kızlar ekmek kutum geldi .. rengi kırmızı..
Çok güzel seramik fakat kapağı sıkı sıkı kapanıp muhafaza etmiyor.
bakalım artık anne yöntemleriyle saklıycaz ekmeyi. onu da atıştırma kutusu olarak kullanabilirim :)

kuzuu geldi mi kirli sepetin sordum ama görmemişin yazdığımı geldiyse ve beğendiysen söyle tamam mı bebeem,bende alacağım senin yorumunla

pakizem kirli sepetin geldi mi bebeem???

kuzuu geldi mi kirli sepetin sordum ama görmemişin yazdığımı geldiyse ve beğendiysen söyle tamam mı bebeem,bende alacağım senin yorumunla

bebeğim ben senin yorumunu nasıl görmedim yaa
Yok tatlım gelmedi mail atmışlar tedarik edememişler 01.05.2012-05.05.2012 tarihleri arasında teslimat gerçekleşecedir diye..
bende merak ediyorum tatlım..
gelsin mesajla bildiririm sana

ürünü alırken ilan ettin yorumlarınız bekliyoruz yok öle gizli gizli mesajlaşmak ekmek sepetini de güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…