pakize evleniyor :))

evet çok güzeller.. bende boynerden kampanyadan aldımm :)) birde gelseler sabırsızlıkla bekliyorm :)

bana msj geldi kargolanmış bugün bekliyorum ama bakalım çok heycanlıyım
iyiki almışız dün baktım mutfak önlükleri 14 tl ye çıkmış

Son düzenleme:
ne gün sipariş verdin canım sen .. benimkinde ses yok da hala :)

canım o mesaj markafonin mesajıymış perşembe sipariş vermişim boynerden salı günü de markafoniden vermiştim markafoni geliyormuş boyner için mail gelmiş ürünler tedarik edildi die

2 şubatta vermiştim bende siparişi ama bana henüz gelen birşey yok bikaçgüne gelir heralde :) acelemiz yok nasıl olsa :)

evet ama ne yalan sölim fiyatı 14 tl ye çıkınca kampanyadan yararlandığıma bi farklı sevindim

canım çok güzel allah hepimizin yardımcısı olsun bende mesaj sayımı tamamlayayım bende paylaşıcam:)

bu mumlar çok güzelll yaaa
bende istiyorum

.
bende çok beğenerek aldım canım ikeadan 15 ad mumluk yaklaşık 72 ad de mum toplam 24 tl ye mal oldu daha güzelleri senin olsun şekerim
canım çok güzel allah hepimizin yardımcısı olsun bende mesaj sayımı tamamlayayım bende paylaşıcam:)
çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun topiğini merakla bekliyorum canım

markafoniden indirimden aldığım ev botum

buna uygun polar sabahlıkta almam gerekcek sanırım

mutfak önlüklerim kurulama bezlerim eldiven ve tutacaklarım hepsi geldi teşekkürler Boyner Home :)

kızlar bernardo dan buna benzer kevgir seti aldım pembe renkli

sonrasında cam kesme tahtası aldım

ve az önce siparişini verdiğim şirin katı mevye sıkacağım aşığım

yorumlarınız bekliyorum kızlar

BOL BOL köpüklü kahveler
maksat kociş kafelere özenmesin işten çıkınca koşa koşa eve gelsin yorgunluk kahveleri içsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…