• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Bu sitenin faydası nedir biliYor musunuz?
ek gelir elde etme fikri edindim.
Evimde kullanmadığım 16 ürün sattım
Bugun gelirken iki kilo muz, bir kilo badem, bir de ejder meyvesi aldım:))))
yazan arkadasları okurken meyvemi ballı bademımle yiyerek okuyacagım. Munecim ejder meyvesi dedi almak farz oldu.
Ya çok sevindim,ben bişi satamadım henüz,beceremicem sanırım ☹️ Afiyet olsun bu arada

Asgari ücretliler icin et balığı geçtim, muz ceviz bile lüks oldu. Alınmayın ama siz yine güzel besleniyorsunuz.

Indirimleri takip ediyorum, uygun fiyatlı bulduğumda stok yapıyorum. Kitapları nacizane tavsiyem 2. El kitapcilarindan almanız. Hatta bazıları 3 5 tl gibi rakamlara değiştiriyor aldıkları kitapları.
Paket cevizler gerçekten pahalı. Onun yerine pazar giriş çıkışlarında kiloyla satıyorlar onlardan almanız.
Doların yükselmesi Türkiyeyi mahvetti.. herşey aldı başını gitti.. gecen sene hic düşünmeden alışveriş yaparken şimdi hesap kitap yapıyoruz malesef.
Doğalgaza elektriğe suya sürekli zam geliyor, ama maaşlar hic artmıyor.
Marketten sıvı yağ ve tuvalet kağıdı alsak zaten 100 tl tutuyor.
Allah yardımcımız olsun

Ya çok sevindim,ben bişi satamadım henüz,beceremicem sanırım ☹ Afiyet olsun bu arada
Sanırım fazla sayıda urun koydum ben ilk seferde 60 ürün civarı koydum, çeşit çok olunca daha iyi oluyor, müşter bile secmeye basladım, bir ürüne iki üç kişi yazıyor hangısının ihtyacı daha cok ise ona veriyorum. Sizde bol bol koyun.

Asgari ücretliler icin et balığı geçtim, muz ceviz bile lüks oldu. Alınmayın ama siz yine güzel besleniyorsunuz.

Indirimleri takip ediyorum, uygun fiyatlı bulduğumda stok yapıyorum. Kitapları nacizane tavsiyem 2. El kitapcilarindan almanız. Hatta bazıları 3 5 tl gibi rakamlara değiştiriyor aldıkları kitapları.
Paket cevizler gerçekten pahalı. Onun yerine pazar giriş çıkışlarında kiloyla satıyorlar onlardan almanız.
Doların yükselmesi Türkiyeyi mahvetti.. herşey aldı başını gitti.. gecen sene hic düşünmeden alışveriş yaparken şimdi hesap kitap yapıyoruz malesef.
Doğalgaza elektriğe suya sürekli zam geliyor, ama maaşlar hic artmıyor.
Marketten sıvı yağ ve tuvalet kağıdı alsak zaten 100 tl tutuyor.
Allah yardımcımız olsun
Cok tesekkur ederim:)) ben ejder meyvesi bile aldım bugun arkadaslar sayesınde, burdaki insanlar cok cok iyiler cidden, iş fikirleri verdiler sağolsunlar. Gercı tadı bişeye benzemıyor kızım da bıraktı ben de. Keske şeftalı alsaydık onun yerine.

Grange çok iyidir demeye geldim.. tabi ejder meyvesi için konu sahibini de kınamadan geçemeyeğim :rolleyes:
Grange kitaplarına bakayım hemen ben nasıl duymadım yazarı, ejder meyvesiyle de iyi gider dicem de tadı berbat. Kahve ve kıtap cektı canım

Valla kızlar hersey herkese göre degisir ettşmde tavugumda kaballtıgımda herseyi var sıkıntı yok 550 650 arasında degisiyor aylık ihtiyacım en cok harcama yaptıhımjz aparstif seyler onlarda olmasa dahada az olacak 💪

Ondan da olabilir birde vergiler yüksek kacalarda bize yazılıyormus milletin gizli kacak haksız yere kullandıklarını da biz ödüyormusuz yoksa yarı yarı gelirmis

Fön kullanmıyorum sacları kırıyor dıye tv kapalı ama pc hep acık
[/QUOT
Ondan da olabilir birde vergiler yüksek kacalarda bize yazılıyormus milletin gizli kacak haksız yere kullandıklarını da biz ödüyormusuz yoksa yarı yarı gelirmis

Biz neden ödüyormusuz ki? Gercek mi bu? İtiraz edelim ne sacma sey

Back