• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Biz neden ödüyormusuz ki? Gercek mi bu? İtiraz edelim ne sacma sey
Faturada yazması gerek kacak kullanım bedeli diye bir bakin. Yani şikayet etseniz de bir şey değişmez. Yalniz her bölgenin kacak kullanım bedeli o bölge içinde dağıtılacak diye bir haber okumuştum.oyle olursa 3-5 lira düşebilir fatura.

Aynen Sükğr önemli olduga kadar fazla abartiya gerek yok herseyi fazla kat kat kullan sonra cöpe dök sonra alıs veris yüksek oluyor de herseksşn fikri faklo tabi hayırlsı dşyelim
Trtnin ble biz ödüyoruz daha neler vardır Bilmedigimiz de bu kadarını biliyorum

Faturada yazması gerek kacak kullanım bedeli diye bir bakin. Yani şikayet etseniz de bir şey değişmez. Yalniz her bölgenin kacak kullanım bedeli o bölge içinde dağıtılacak diye bir haber okumuştum.oyle olursa 3-5 lira düşebilir fatura.
Düsmğyor malesef neyse o oluyor kimsede itiraz etse bile ugrasmak istemiyoruz

Aynen Sükğr önemli olduga kadar fazla abartiya gerek yok herseyi fazla kat kat kullan sonra cöpe dök sonra alıs veris yüksek oluyor de herseksşn fikri faklo tabi hayırlsı dşyelim
Hic dikkat etmedim tutara ben daha önce. Ben onu sey sanıyordum Ben elektrik kullanırken arada voltaj kacagı oluyor kacıyor arada onu da fatura ediyolar bize🙈 baskasının çaldıgını biz niye ödüyoruz ki allahım delırcem

Hic dikkat etmedim tutara ben daha önce. Ben onu sey sanıyordum Ben elektrik kullanırken arada voltaj kacagı oluyor kacıyor arada onu da fatura ediyolar bize🙈 baskasının çaldıgını biz niye ödüyoruz ki allahım delırcem
İste faturanın arkasında da yazmıyrki kacakları siz ödiceksinşzz DİE zaten mecburuz öylede böylede kulancaz o eletirigi o yüzden ver yansın ediyorlar onlarda mecbur bizde mecburuz

Ya biz neden baskasının caldıgı elektrigi ödüyoruz? Bunun voltaj kacagı olmadığına emın mısınız? Elektrik gelip giderken voltaj dusuyo ya? Ya cok sacma?
Ypk ya ne alakası var onla herseyi payı var ödediğimiz fsrurada saat okuma bedeli bile var her türlüsü var iste

Ekonamiyi biz kalkındıryoruz haberin yokmu canm iste aldıklarını gözümüzün önünde harcıyorlar en iyi atanlar en iyi evler en iyi masalar napalm hyat sartları
Ben cidden aldım ejder meyvemı:) kınaye değil:) 24 lira verdim bir sene konusurum ben bunu, her mesajda belirtmem lazım:))

olay mahalinden sicağı sıcağina bir 840 lira bildirmek istiyorum yağlarinda 4 litresi 46 lira 🥳🥳🥳

Valla kızlar hersey herkese göre degisir ettşmde tavugumda kaballtıgımda herseyi var sıkıntı yok 550 650 arasında degisiyor aylık ihtiyacım en cok harcama yaptıhımjz aparstif seyler onlarda olmasa dahada az olacak 💪
Peki köyden veya ailelerden bakliyat konserve vb geliyor mu, bir de dondurucuda et tavuk yemeklik stoğu var mı? Yani onların dışında 650 mi aylık, eğer öyleyse normal olabilir herkesin tüketim alışkanlıkları farklıdır çünkü kimi çok yer kimi az. Mesela ben az yerim abur cubur da almam hiç mutfak masrafım yemeklik malzemeden ibaret. Bu medenle aylık masrafım bu pahalılıkta 500 lirayı geçmez. Tam da bilmiyorum gerçi mutfağa ne harcadığımı öyle de hesap kitapsızım 🤦🏻‍♀️ Çünkü tek yaşıyorum, kahvaltıda genelde yumurta ve sebze yerim onları da köyden getiriyorum (köyümüz merkeze yakın ailem orada yaşıyor ben de haftanın iki üç günü ailemin yanındayım). Ailemden dönerken muhakkak yemek vs getiririm öğlen işyerine götürmeye adım evde hırsıza çıktı zaten, akşam yemek yemiyorum, buzlukta et kıyma tavuk vs var. Meyve ceviz ve badem ağaçlarımız var yazın meyveyi kışın kuruyemişi de köyden alırım, böyle olunca mutfak masrafım çok çok az oluyor, yani bunları az masraf olsun diye yapmıyorum tabi :D evin çocuğu olarak 100 yaşına da gelsek evden otlanmak ve dolabı tırtıklamak bizim ailede hayat felsefesi :)) demem o ki bu hayat düzenimde mesela çocuk da olsa fazla değişmezdi masraf yine az olurdu herşey köyden geliyor zaten hem de en tazesinden. Ama mesela istanbulda ailelerden uzak yaşasam çocuğum olsa herşeyi hazır almak durumunda olsam aylık 600-700 liralar imkansız olurdu kaç katını harcamak lazım onun.

Bu konu yıllardır var, kaçakları ödüyoruz, trt payı ödüyoruz, Allah bilir daha neler neler ödüyoruz, haram zehir zıkkım olasıcalar :sinirli:

Back