• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

7-8 yıl önce LCW nin önünden geçmezdim, 2 yıldan beri bazı ürünlerini beğenmeye , hatta övmeye başladım:halay:bu yıl "orası da pahalı yav" moduna girmek üzereyim:-)seni bilmem de ben çok çabuk uyum sağlıyorum textil sektöründeki fiyatlandırmalara mecburiyetten, onu farkettim:rolleyes:dikiş makinesi düşüncesi de çok uzak gelmiyor bana şu anda,:KK14: ne var kız, eğri büğrü diker giyeriz renk renk, coco chanel de böyle başlamış mesleğe :KK69:
a1.1 de vardı minik boyu 50 tl ye alıp sektöre bir başlangıç yapaydım keşkee :KK53:

bizim sitede var bu köpeklerden ben de niye bu kadar pahalı diyordummm.robot al daha iyi çay kahve servis eder en azından konuşur iki çift laf eder bu gemiye verilen para gerçekten ziyan.biz furbylerle konuşuyoruz bi sürü şey öğrendi al 100 150 ye bir tane bayılırlarrr
Biraz yaşlarının büyük olması lazım, korkarlar şimdi bayağı ödlekler.
Yukarıdan çıt gelse çığlık çığlığa sarılıp ağlıyor şapşikler😂

Ama kendime alayım furby, çok severim.
Arkadaşımın gerçek hayvanı vardı furby, o da pek sevimli idi.

Hazır konu domates soslarından açılmışken sorayım, kuştan artan domates soslarınızı diğer sene de kullanabiliyor musunuz?

noluyoruz hanımlar? dün ucuz peynir kovalıyorduk, bugun balenciagalar, valentinolar havada uçuşuyor :-) yavrum siz ortadoğu dilberisiniz, dolar olmuş 8 birim, euro olmuş 10 birim, neyimize bizim artık haute couture, luxury design filan...kabullenin , teslim olun , bitsin acınız, LCW candır:KK200:
Nasıl bir fakirsem markalardan sadece LCW biliyorum gece gece moralim bozuldu demek ki kendim, ruhum ve bilgim olarak fakirim:KK70:

Mahallenizde kedi köpek varsa artık yemeği sulandırıp bayat ekmeği bununla yumuşatıp belli noktaya arada bırakırsanız çok severler. Köpekler hele iki lokmada yer bitirir.
esimin is yerinin arazisinde var kopekler bazen paketliyorum o goturuyor. cogu zaman cope doktukten sonra hatirliyorum hic degilse hayvanlara verseydim yazik oldu diye yemek dokmenin vijdan azabi sirasinda

Geriden geriden takip ederek 60 sayfayı bitirdim, alemin salağı ben değilmişim bunu bilmek rahatlattı beni.

Acımı hafiflettiğiniz için teşekkür ederim hanımlar🌸

Pek verecek tavsiyem yok, bebeksiz evler bu kış birey sayısı kadar sıcak su torbası edinip akşamları biraz onunla ısınabilir.

Eskiden metro marketten dondurulmuş sebze alırdım uyguna geliyor diye, artık orası da saçmaladı, girmiyorum bile.

N nscckts bileyim ben de dadanırdım dolabına, ben seviyorum ikinci el 😊

İki yaş civarı kızı olan dolapçı üyeler özelden haber ederse onlara da dadanabilirim, nasıl olsa ihtiyacı hiç bitmiyor 🤦🏻‍♀️

Allah hepimizin yardımcısı olsun, ben de bu kıştan cidden korkuyorum 🙄

bir şey sormak istiyorum bende kizim 3 yasinda dogdugundan beri evi kişin hep 24 dereceye sabitledik termometreyle sicak odalar 27 dereceyi buldu tabi boyle olunca
ideal bir sicaklik varmi 22 derece olsa mesela yattigi oda üşürmü acaba.
artik yurudugu icin hareketli geceleride kismen ustunu ortebiliyor normal yatakta yatiyor

bir şey sormak istiyorum bende kizim 3 yasinda dogdugundan beri evi kişin hep 24 dereceye sabitledik termometreyle sicak odalar 27 dereceyi buldu tabi boyle olunca
ideal bir sicaklik varmi 22 derece olsa mesela yattigi oda üşürmü acaba.
artik yurudugu icin hareketli geceleride kismen ustunu ortebiliyor normal yatakta yatiyor
Benim ev geçen kış akşamları hep 22 dereceydi. Üstünü de örtmediği için 1.5 tog uyku tulumuna şu bacaklı olanlardan içine çıtçıtlı yarım kollu body giydirerek yatırdım hep ,ayağa da çorap. Sıkıntı olmadı , hastalanmadı hiç hatta daha güzel uyudu. Kombi 42° iken evim 22 oluyor gece, 46ya çıkardık ocakta 580 TL geldi doğalgaz 4 açık petekle.

Siz yaniliyorunuz yasadginiz yer neresi bilmiyorum ben burda 3 ,5tan asagi alamadim domatesi. Onunla da sosluk yaptim anca az bir sey. Öyle 100 kg domates alacak kadar gelirim olsa yapardim. Bizde dogalgaz var sizin belki ates yakiyorsunuz bilmiyorum bunlarida dusunmek zorundayım ben. Dogalgaz, elektirik, o ay icin kavonoz kapak parasi oyle 100 kg aldim 20 kg yaptim demekle is bitse.
Bizim cogu ev hanimi zaten bilincli nereden kisarim nasil yapalim diye dusunuyor. Sadece ortada cekip cevrilcek bir sey olmayinca -ceviremiyorsun -olay bu
Kapak çok pahalıydı bu sene

Back