- 5 Ağustos 2020
- 3.282
- 5.555
- 108
Boyları devrilsinYeni bina, 1,5 yıllık sayaç, arıza olduğunu sanmam, komşulara da aynı civar geliyor, kaçak kullananları bizden tahsil ediyorlar sanırım =((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyları devrilsinYeni bina, 1,5 yıllık sayaç, arıza olduğunu sanmam, komşulara da aynı civar geliyor, kaçak kullananları bizden tahsil ediyorlar sanırım =((
Gercekten bana da cok geldi hep evde olmama klima vs calistirmama ragmen bana o kadar gelmemisti.Yeni bina, 1,5 yıllık sayaç, arıza olduğunu sanmam, komşulara da aynı civar geliyor, kaçak kullananları bizden tahsil ediyorlar sanırım =((
2 kilo pirinc 3 cesit peynir 5 kg ariel bir vernel yumusatici çay zeytin 5 kg yag un 3 paket tavuk bulasik mak deterjani şeker aldigim en pahali seyler bunlardi gerisi sampuan dis macunu tuz makarna vs gida abur cubur diyecegim 4 cikolata bir 10 lu halley kaba paketlileri saymazsam yarim araba diyecegim seyler yani daha icinde sebze meyve kirmizi et yok bu alisverisin840 olan nedir merak ettim
Gercekten bana da cok geldi hep evde olmama klima vs calistirmama ragmen bana o kadar gelmemisti.
Aklima sey geldi haberlere cikmisti 30 yil 2 komsu birbirlerinin faturasini ödemişti sayaclar yanlis bağlanmış helallesmislerdi
Canım valla köyden bulgur fasukya sogan nohut geliyor kurban kesmedik stogumuz var ama esim kasap hani pazarda uygun hersey markette uygunları var bunları harmanlayın alıyorum kavaltılık yerip hep esim yemek aramaz sulu yemekte sevmez olursa oda secici fazla masrafımız yok atıstımalık cok alıyorum biraz o birde zate. 2 kisiyiz yeniyiz evlilikte kahvaltılık isimize geliyor esimden yna sanslıyım o konuda fazla harcamıyorum malum hayat sartları ileriyi dğsğnmem lazım herkes farklıdır tabi biri bal kaymak yer biri sadece melemenle doyar kalkar kavaltına herkesin hakkında hayırlsı olsun biz anneden böyle gördük eism haclık veririm kenara korum lazım olunca cıkarımPeki köyden veya ailelerden bakliyat konserve vb geliyor mu, bir de dondurucuda et tavuk yemeklik stoğu var mı? Yani onların dışında 650 mi aylık, eğer öyleyse normal olabilir herkesin tüketim alışkanlıkları farklıdır çünkü kimi çok yer kimi az. Mesela ben az yerim abur cubur da almam hiç mutfak masrafım yemeklik malzemeden ibaret. Bu medenle aylık masrafım bu pahalılıkta 500 lirayı geçmez. Tam da bilmiyorum gerçi mutfağa ne harcadığımı öyle de hesap kitapsızım Çünkü tek yaşıyorum, kahvaltıda genelde yumurta ve sebze yerim onları da köyden getiriyorum (köyümüz merkeze yakın ailem orada yaşıyor ben de haftanın iki üç günü ailemin yanındayım). Ailemden dönerken muhakkak yemek vs getiririm öğlen işyerine götürmeye adım evde hırsıza çıktı zaten, akşam yemek yemiyorum, buzlukta et kıyma tavuk vs var. Meyve ceviz ve badem ağaçlarımız var yazın meyveyi kışın kuruyemişi de köyden alırım, böyle olunca mutfak masrafım çok çok az oluyor, yani bunları az masraf olsun diye yapmıyorum tabi evin çocuğu olarak 100 yaşına da gelsek evden otlanmak ve dolabı tırtıklamak bizim ailede hayat felsefesi :)) demem o ki bu hayat düzenimde mesela çocuk da olsa fazla değişmezdi masraf yine az olurdu herşey köyden geliyor zaten hem de en tazesinden. Ama mesela istanbulda ailelerden uzak yaşasam çocuğum olsa herşeyi hazır almak durumunda olsam aylık 600-700 liralar imkansız olurdu kaç katını harcamak lazım onun.
Fena kızdın sen enerjisayı araBoyları devrilsin
Allah Allah acaba gerçekten kacak kullanim bedeli mi bunlar hepimizin rutin yaptigi seyler.Keşke öyle olsa, komşum çok tutumlu kadındır :)))
Genel anlamda tüm dairelere böyle geliyor, onlardan farklı yaptığım tek şey elektrikli çaydanlığım o da akşamdan akşama çalışıyor. Klima havası zaten geçti açmıyorum neredeyse iki aydır, haftada 4-5 makina çamaşır yine 4 kere falan bulaşık makinam çalışıyor. Bir gün de süpürgem, akşamları televizyon ve bilgisayar hepsi bu
Bir kira parasıolay mahalinden sicağı sıcağina bir 840 lira bildirmek istiyorum yağlarinda 4 litresi 46 lira
840 liraya Ankarada kiralık bulmak çok zor. Tebrik ederim bulduysanizBir kira parası
Sehre görse degşsBoyları devrilsin
Ankarsda var essyalı sıkıntı yok isteyene buluruz840 liraya Ankarada kiralık bulmak çok zor. Tebrik ederim bulduysaniz
Rica ederim herkese rabbim kendi evinde oturmayı nasıp etsin insallah840 liraya Ankarada kiralık bulmak çok zor. Tebrik ederim bulduysaniz
Öyle tabii ki ama bir şey okumuştum doğru mu kesin bilemem ama musk in evi vs yokmuş. Konuyla alakasi hem yok hem var. Allah isteyen herkesi ev sahibi yapsın.Rica ederim herkese rabbim kendi evinde oturmayı nasıp etsin insallah
Amin canımda musk derken anlamadımÖyle tabii ki ama bir şey okumuştum doğru mu kesin bilemem ama musk in evi vs yokmuş. Konuyla alakasi hem yok hem var. Allah isteyen herkesi ev sahibi yapsın.
Biz yanmısız desenize2 kilo pirinc 3 cesit peynir 5 kg ariel bir vernel yumusatici çay zeytin 5 kg yag un 3 paket tavuk bulasik mak deterjani şeker aldigim en pahali seyler bunlardi gerisi sampuan dis macunu tuz makarna vs gida abur cubur diyecegim 4 cikolata bir 10 lu halley kaba paketlileri saymazsam yarim araba diyecegim seyler yani daha icinde sebze meyve kirmizi et yok bu alisverisin
Elon muskAmin canımda musk derken anlamadım
Elon musk
Saniyesinde ev alır okadar paraylaElon musk
Elon musk. Soyadını yazmıştım sadece. Şu çok zengin ve akilli adamAmin canımda musk derken anlamadım
Aynen para parayı cekiyor iste adamın yapmadığı kalmamı uzaya araba bile göndermiş haberlerde demistiElon musk. Soyadını yazmıştım sadece. Şu çok zengin ve akilli adam