- 17 Aralık 2015
- 26.627
- 48.561
- 598
ben kombiyi 42 ye ceksem bizim ev morg gibi olur dogalgaza baş edemedigimden termometre taktirmak zorunda kaldim en yuksek faturam 510 lira geldi gecen seneBenim ev geçen kış akşamları hep 22 dereceydi. Üstünü de örtmediği için 1.5 tog uyku tulumuna şu bacaklı olanlardan içine çıtçıtlı yarım kollu body giydirerek yatırdım hep ,ayağa da çorap. Sıkıntı olmadı , hastalanmadı hiç hatta daha güzel uyudu. Kombi 42° iken evim 22 oluyor gece, 46ya çıkardık ocakta 580 TL geldi doğalgaz 4 açık petekle.
27 cok sıcak ozellikle gece yatarken. Cocuklar dahil ideal uyku sıcaklığı 15 18 diyorlardi tabi guzelce giydirilip üstü örtülecek, cok sicak havada uyuyunca hem uyku kalitesi düşüyor hem de solunum yollari kuruduğu icin enfeksiyonlara yine açık hale geliyormuş. Odasina mutlaka nem için bir kap icinde su koyun.bir şey sormak istiyorum bende kizim 3 yasinda dogdugundan beri evi kişin hep 24 dereceye sabitledik termometreyle sicak odalar 27 dereceyi buldu tabi boyle olunca
ideal bir sicaklik varmi 22 derece olsa mesela yattigi oda üşürmü acaba.
artik yurudugu icin hareketli geceleride kismen ustunu ortebiliyor normal yatakta yatiyor
Evet öyle diyor doktorlar ama 15 18 derecede yaşamanın imkanı yok.27 cok sıcak ozellikle gece yatarken. Cocuklar dahil ideal uyku sıcaklığı 15 18 diyorlardi tabi guzelce giydirilip üstü örtülecek, cok sicak havada uyuyunca hem uyku kalitesi düşüyor hem de solunum yollari kuruduğu icin enfeksiyonlara yine açık hale geliyormuş. Odasina mutlaka nem için bir kap icinde su koyun.
Grange’ın kitaplarında yaşadığım his, resmen başrol oynayan karakter gibi içine giriyorum.Şiddetle tavsiyedir, onun gibi yazan hiç görmedim
Grange’ın kitaplarında yaşadığım his, resmen başrol oynayan karakter gibi içine giriyorum.
Yaşıyorum, seyrediyorum adeta ve zaman mekan kavramım kayboluyor, sırf bitirmek için tuvalete giderken bile elimden bırakamam.
Siyah kanı okuyalı 15 sene geçti, hala üzerine yaşadığım heyecanı geçen ne bir film, ne kitap görmedim.Esir ediyor insanı özellikle Ölü Ruhlar Ormanı, Şeytan Yemini ve Siyah Kan :)) yazarı çok merak ediyorum, nasıl bir beyin ve bilgi birikiminden çıkıyor o kitaplar, dünyada neler yaşıyor :)))
yok yattigi oda 24 derece oluyor diger taraflar daha sicak (guneye bakan taraf) odalar oldugu icin oralar 27 dereceyi buluyor.27 cok sıcak ozellikle gece yatarken. Cocuklar dahil ideal uyku sıcaklığı 15 18 diyorlardi tabi guzelce giydirilip üstü örtülecek, cok sicak havada uyuyunca hem uyku kalitesi düşüyor hem de solunum yollari kuruduğu icin enfeksiyonlara yine açık hale geliyormuş. Odasina mutlaka nem için bir kap icinde su koyun.
Valla düşününce bana da soğuk geldi aslinda. Uzmanlar böyle diyor daha yeni okumuştum, hatta actim baktim tekrar, öyleymiş ama en iyisi 22 bencedeyok yattigi oda 24 derece oluyor diger taraflar daha sicak (guneye bakan taraf) odalar oldugu icin oralar 27 dereceyi buluyor.
15 18 e icim el vermezama 22 ye cekmeyi dusunuyorum bu sene
Siyah kanı okuyalı 15 sene geçti, hala üzerine yaşadığım heyecanı geçen ne bir film, ne kitap görmedim.
Neden senaryo haline getirilmiyor, beyaz perdeye aktarılmıyor, anlamıyorum...
15 derece evde ben bile usuyorum ya i 15 18 derece belki merkezi sistemli evlerde falan dusundugum kadar soguk durmaz her yer esit yandigi icin ama altimdakiler gece dogalgazi ya tamamen kapatiyor yada tamamen kisiyor gunduzleride isteler 24 derece evde bile yerlere terliksiz bastigimda ayaklarim usuyor bacaklarimi cekiyor tabanin soguklugu oyle bi durumda iyice kotu olur sanirim.Valla düşününce bana da soğuk geldi aslinda. Uzmanlar böyle diyor daha yeni okumuştum, hatta actim baktim tekrar, öyleymiş ama en iyisi 22 bencede
Benimki bezli hala malasefben kombiyi 42 ye ceksem bizim ev morg gibi olur dogalgaza baş edemedigimden termometre taktirmak zorunda kaldim en yuksek faturam 510 lira geldi gecen sene
peki o tulumlarla gece çıse kaldirmak zor oluyormu ?
Biz de evde severiz çok grangeı, stefın king de ayrı ekol tabi ama ben granjcıyım :)) zaten tarzlarıma birebir aynı diyemeyizEsir ediyor insanı özellikle Ölü Ruhlar Ormanı, Şeytan Yemini ve Siyah Kan :)) yazarı çok merak ediyorum, nasıl bir beyin ve bilgi birikiminden çıkıyor o kitaplar, dünyada neler yaşıyor :)))
bizim gece bir kezde olsa cise kalkma durumumuz var oyuzden tulum olmayacak sanirimBenimki bezli hala malasef
Yegenım uc yasında evleri hep 21 dereceye sabıtlı ve hıc hasta olmuyor biz kızımla 25 derecede usuyoruz sanırım alıstırma ile alakalı ama uzun kollu gıyerse usur mu bilemedimbir şey sormak istiyorum bende kizim 3 yasinda dogdugundan beri evi kişin hep 24 dereceye sabitledik termometreyle sicak odalar 27 dereceyi buldu tabi boyle olunca
ideal bir sicaklik varmi 22 derece olsa mesela yattigi oda üşürmü acaba.
artik yurudugu icin hareketli geceleride kismen ustunu ortebiliyor normal yatakta yatiyor
Cok merak ettim yazarı ben de bakayımBiz de evde severiz çok grangeı, stefın king de ayrı ekol tabi ama ben granjcıyım :)) zaten tarzlarıma birebir aynı diyemeyiz
Beyaz perdeye aktarılan filmleri kitap kadar heyecan vermediği ve tutulmadığı içindir sanırım.Siyah kanı okuyalı 15 sene geçti, hala üzerine yaşadığım heyecanı geçen ne bir film, ne kitap görmedim.
Neden senaryo haline getirilmiyor, beyaz perdeye aktarılmıyor, anlamıyorum...
Özellikle korku gerilim tarzında kitap uyarlaması filmler çokça mevcut, buna sıra gelmiyor.Beyaz perdeye aktarılan filmleri kitap kadar heyecan vermediği ve tutulmadığı içindir sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?