• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Ben de heryere taksı ile giderdim eskiden, haftada bir sinema tiyatro, üstelik şeyi biliyorum, haftalık 200 lira çekiyordum 3 sene önce. Bu benim gıda, dısarda yeme , haftada 1 sinema ve ekstra ufak tefek seylerımı görürdü. Kira faturaları hesaptan öder kalanı bu paradan hallederdim ama yetiyordu bana da kızıma da. Şimdi sinemaya gitsek iki kişi 100 lira
Ya bitse su pandemi de eski halimize donsek...valla umidim kalmadi artik🤷‍♀️

marketlere de yazınn lütfenn aktüel ürün olarak pijama getirsinlerr.delik deşik oldu pijamalarımmm yenileri lazımmm.yazın havalı iyiydi de hava soğuyunca delikler iyi olmadı sankimm :KK53:
daha iyi bir fikrim var C ceycey0406 , pandemiden sonra ekmek yapma makinelerinin fiyatları ses hızından çabuk katlanmıştı dikkat ettiysen, ekonomik elf algılarım bu gidişle birkaç yıl sonra dikiş makinelerinin akıbetinin de aynı olacağını fısıldıyor bana, şimdiden ucuzundan kenera bi kaç tane atıp yavaş yavaş pijama , don, yama tekniklerini öğrenelim derim, hem yeteneğimizi keşfederiz, hem yolumuzu buluruz bakarsın, belli mi olur?

benim kizda öyle aşırı seçici gidada ceviz findik badem yer gerisini seciyor icinden
sebzeyi sadece corbada verebiliyorum balığı ver onune yesin hergun et tavuk hergun yesin
yaz gelir portakal der kış gelir çilek karpuz der muzunu avokadosuz yemez kendileri
litrelik sutu isitip veremezsin pipetle iciyor hanim 200cc lik sut aliyoruz
allahtan ev yogurdu seviyor.
oyuncak almaya gidiyoruz ayni oyuncaktan dolu markasininda var fischer pricetada var ama biz illa fischer price aliyoruz neden cunku hanim onu istiyor gerci yadirgamiyorum anası kılıklı normal.
Off aynı benimkiler...
Sütaşın büyüme 200 ml lik sütü, her gece yatarken onu içerler.
Karpuz diye ağlanmaya başladılar bile.
Oyuncak meselesine hiç girmeyeceğim Allah o youtube annelerini bildiği gibi yapsın, biz çocukların dil gelişimi olsun diye akran videoları açıyoruz, onlar çeşit çeşit oyuncak öğretiyor.

Geçen bahsettim,1400 tl olmuş, ben baktığımda 1200 idi.
Kendini paralasa almam, o kadar da değil.
Trilyonlarım olsa yine almam, millet hangi kafayla bu kadar bit kadar çocuklara sonsuzluk veriyor, onu da anlamıyorum.
Yedikleri içtikleri sağlıktır da şu giyim ve oyuncağa verilen paraya aşırı acıyorum ve onlarla başka çocukların temel ihtiyaçlarına yardımcı olmayı yeğeliyorum.

ben 1 1.5 ay once kisliklar outletteyken aldim butun kiyafetlerini o zaman outlet urunu olarak 32 liraya aldigim takimi suan 45 lira gordum.
toplamda 50 ye yakin alt ust parca aldim sweatler 14.99 19.99 falandi alt esortmanlarda 19.99 24.99 falandi
6 7 tane kazak aldim 19.99 dan yaz bitmeden milletin aklına kışlık düşmeden alınması lazım.
hep yasina uygun alirdim bu sene bir beden buyuk aldim seneye nolur nolmaz gidisat fena diye.
ayakkabisini pegiadan aldim cok memnun kaldim almadiysan bakmani oneririm
aynen yazın kışlık kışın yazlık alıyoruz biz de .ben de yazın aldım kızın giyeceklerini ve botunu montlarını büyük almıştım busene de giyer.kelebek indirimleri hiçç affetmem hemenn alırımmm.

Off aynı benimkiler...
Oyuncak meselesine hiç girmeyeceğim Allah o youtube annelerini bildiği gibi yapsın, biz çocukların dil gelişimi olsun diye akran videoları açıyoruz, onlar çeşit çeşit oyuncak öğretiyor.

Trilyonlarım olsa yine almam, millet hangi kafayla bu kadar bit kadar çocuklara sonsuzluk veriyor, onu da anlamıyorum.
Yedikleri içtikleri sağlıktır da şu giyim ve oyuncağa verilen paraya aşırı acıyorum ve onlarla başka çocukların temel ihtiyaçlarına yardımcı olmayı yeğeliyorum.
ben her ay istedigi bir oyuncagi aliyorum ama butce belli ustune cikamam.
onun disindakileri kendim seciyorum egitim amacli etkinlik amacli seyler onlar
esimin oyuncakta sınıri yok cidden haftada iki gun uc gun elinde oyuncakla geliyo mantik hep ayni. cocuk hayal gucunu zorlayamiyo yani evde yastiktan at yapiyor diye gitmis at almis ne guzel kendi hayal kuruyo iste cocuk anlatamiyorum.

kendi adlarina uretilmis urunlerden bahsediyor
ambalajda sey yaziyor bu peynir a101 marketleri adina su firma tarafindan uretilmistir tarzi
bende hic bir marketin kendi adina olan urununu almam
cips almak gafletinde bulunmuştum geçen ay ucuz diye fi.....e marketten kendi markası.amanınn o ne kötü yağ kokusuydu çöpe attık hemen ama yarı yarıya ucuzdu

daha iyi bir fikrim var C ceycey0406 , pandemiden sonra ekmek yapma makinelerinin fiyatları ses hızından çabuk katlanmıştı dikkat ettiysen, ekonomik elf algılarım bu gidişle birkaç yıl sonra dikiş makinelerinin akıbetinin de aynı olacağını fısıldıyor bana, şimdiden ucuzundan kenera bi kaç tane atıp yavaş yavaş pijama , don, yama tekniklerini öğrenelim derim, hem yeteneğimizi keşfederiz, hem yolumuzu buluruz bakarsın, belli mi olur?
o kadara kadar düşeriz diyorsun yaniii.iyice psikolojim bozuldu :KK53:

hazir konuyu acmisken sana bugun esimin yaptigini anlatayim
esimin is yerine bir arkadasi kilosu 55 liradan antep fistigi getiriyor ama esim bugun patlatma denemelerinde sahada oldugu icin hic aasagi inmiyor haberi olmuyor millet tabi aliyor kilo kilo
iş çıkisi bakiyor milletin elinde kilo kilo antep fistigi noluyo ya diyo 55 liradan aldik diyolar
bana niye haber vermediniz diyor sen sahadaydin telefonuna ulasamadik diyolar samimi 4 arkadasindan 1 er kilo geri aliyor kavga dogus biri aksam aramis abi vallaha esim niye verdin diye kavga ediyo allah askina benden aldigini geri getir diyo 😂😂😂
telefonda antep fistigi kavgasi yapiyolar 6 senelik esim giciktir miciktirda sessizdir o 55 liralik fistik icin anam bir çırkeflesti telefonda😂😂😂
ben de çirkeşleşirdim o fiyata siirt fıstığını 125 e aldık .kabuğunu çıkınca 250 ye geldi kilosu.vee bitti bile bugün soslu fıstık yedimmm .bir süre alamam o fıstığıı :cry:

ben de çirkeşleşirdim o fiyata siirt fıstığını 125 e aldık .kabuğunu çıkınca 250 ye geldi kilosu.vee bitti bile bugün soslu fıstık yedimmm .bir süre alamam o fıstığıı :cry:
😂😂 55 i duyunca bende bir sasirdim annemede alsaydin ya dedim kalmamis millet kapismis resmen

Off aynı benimkiler...

şu oyuncağı iyice merak ettim.eskiden furby ler vardı biz de almıştık oldukça pahalıya.ama 2. sini 3 ay önce 100 e aldım 2.el siteden .pandemi de iyi oluyor müzik açıyorum karşılıklı oynuyorlar furbyler :KK53:

şu oyuncağı iyice merak ettim.eskiden furby ler vardı biz de almıştık oldukça pahalıya.ama 2. sini 3 ay önce 100 e aldım 2.el siteden .pandemi de iyi oluyor müzik açıyorum karşılıklı oynuyorlar furbyler :KK53:
Ay yok oyuncağın bir şeyi, normal oyuncak.
Paw patrol çizgi filminin hava aracı, deniz aracı ya da itfaiyesi falan filan.
Küçücük figürleri zaten 200 civarında.
30 cm lik gemi yani, bir numara falan yok, adam kazıklamak hariç.
Ne hikmetse bir tek bunların çakması yok, bulamadım.

simdi furby neymis ya fiyati neymis diye baktim da o nasil bir fiyat

o kadara kadar düşeriz diyorsun yaniii.iyice psikolojim bozuldu :KK53:
7-8 yıl önce LCW nin önünden geçmezdim, 2 yıldan beri bazı ürünlerini beğenmeye , hatta övmeye başladım:halay:bu yıl "orası da pahalı yav" moduna girmek üzereyim:-)seni bilmem de ben çok çabuk uyum sağlıyorum textil sektöründeki fiyatlandırmalara mecburiyetten, onu farkettim:rolleyes:dikiş makinesi düşüncesi de çok uzak gelmiyor bana şu anda,:KK14: ne var kız, eğri büğrü diker giyeriz renk renk, coco chanel de böyle başlamış mesleğe :KK69:

Ay yok oyuncağın bir şeyi, normal oyuncak.
Paw patrol çizgi filminin hava aracı, deniz aracı ya da itfaiyesi falan filan.
Küçücük figürleri zaten 200 civarında.
30 cm lik gemi yani, bir numara falan yok, adam kazıklamak hariç.
Ne hikmetse bir tek bunların çakması yok, bulamadım.
bizim sitede var bu köpeklerden ben de niye bu kadar pahalı diyordummm.robot al daha iyi çay kahve servis eder en azından konuşur iki çift laf eder bu gemiye verilen para gerçekten ziyan.biz furbylerle konuşuyoruz bi sürü şey öğrendi al 100 150 ye bir tane bayılırlarrr

Back