Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Acelem yok zaten artık zenginim ben, konuyu da fakırlerin halını anlamak ıcın okumaya devam edicem, ürün sattım ben çünkü, baya zenginim şu an tam 120 dolarım var

sat tabiii o minişlerin o kadar meraklısı var ki.kıyafetlerinin yıpranmamışlarını da sat gitsinn.kazancınla yenilerini alırsın miss gibiii

Bence de satarsan cidden bu donemde faydası dokunur hem alana hem satana. Oyuncakcılarda delı para kalıyo bunlara. Muz falan alcam ben . Hem de 18 liralık ve 2 kilo... bırkac siteye koy istersen

Acelem yok zaten artık zenginim ben, konuyu da fakırlerin halını anlamak ıcın okumaya devam edicem, ürün sattım ben çünkü, baya zenginim şu an tam 120 dolarım var
ciddimi ne sattınız o kadarrr konuya gireli 20 dakika oldu yeni yeni okuyorum yazılanları.maşallahhhhh diyelimmmm

ciddimi ne sattınız o kadarrr konuya gireli 20 dakika oldu yeni yeni okuyorum yazılanları.maşallahhhhh diyelimmmm
zekıce hamleler yaptım ticarı zekamı kullandım ve uc bin liralık Sıfır iki montu beş yüze sattım, üstüne de onda birine satısa devam ettim baska seylerle. Galıba harıka falanım ben.

Amin. Bana kaynatmadan 28 geliyor ya komsuma 45 ten asagi gelmez dogalgaz. Eskiden gelmezdi 2 ay falan yazin artk geliyor. Bizim ile cok zam geldi elktrik su dogalgaz olarak
Bana yanit verince yazdim bende size yoksa butcesi olan kaynatsin. Bilmeyen azdir ya kar ettiğini

dünkü link C ceycey0406 amma talibi çıktı , meğer herkes dertliymişmarket masrafını düşüren okunmuş link yapıp 5 liraya satma fikri çık aklımdan
benim kız sosyal medya fenomeni olmaya aklını taktı.anneeee enesinn villası varrr anneee şununnn kapısı yukarı açılan arabasııı varrr.çocuğumu bile yoldan çıkardılar oda takımı aldı yeni gelince hem odasını hem de oyuncaklarını tanıtıp para kazanıp bize bakacakmışş.ne hallere düştükkk

270 elektrik 160 su 67 de doğalgaz geldi. kışa halimizzz harappppp

pedogojik olarak doğru bulsam bırak denesin derdim, tutarsa ihya olursunuz bu ülkede okuyup atom mühendisi olsan bile kıymetin mi oluyor? fenomenlerin parası var hiçolmzsa

Ayy çok sevindim satış yapmana piyasa fiyatlandırması için kıdemli uzmanlarımız sayın N nscckts ve C ceycey0406 bir danış derim ucuza veriyon sanki :)))
zekıce hamleler yaptım ticarı zekamı kullandım ve uc bin liralık Sıfır iki montu beş yüze sattım, üstüne de onda birine satısa devam ettim baska seylerle. Galıba harıka falanım ben.
ıkıncı el zaten uygun fıyatlı olmalı
ama urunune gore fıyat belırlemek lazım sımdı bazı parcalar vardır hangı sene olursa olsun hep pahalıdır unlu markadır klasık tasarımdır. onlar ıkıncı elde luks urune gırer orda paylasırsınız
ama zaten gıyılmeyen kullanılmayan urun dura dura guveler yıyecek bosa yer kaplıyor onları uyguna verın gıtsın
1 sene boyunca 1 kere bıle gıymedıgınız bır kıyafetı elden cıkarın cunku o gıyılmıyor
bırde ılk satıslarda normalden de uyguna vermenız ıyı olmus bu sekılde mılyonlarca dolap sahıbı arasında farkedılmenız daha kolay olur sata sata urunun pıyasada degerınıde gorursunuz ve zamanla daha dogru fıyatlandırma yaparsınız

sıfır etiketli ürünse değerine satılmalı ama sıfır ama etiketsizse o zaman değeri düşüyor.mesela kutusunda barbie yi 90 a satarken hiç hatasız ama kutusundan çıkarılıp evde süs dursa bile yarı fiyatına düşüyor değerii

6. Madde ile ilgili daha açıklayıcı bi yorum yapar mısınız? Daha önce de duydum bu tarz şeyler. Ama bi çok marka var o market zincirlerinde. Tam olarak neyi kastediyorsunuz?

pedogojik olarak doğru bulsam bırak denesin derdim, tutarsa ihya olursunuz bu ülkede okuyup atom mühendisi olsan bile kıymetin mi oluyor? fenomenlerin parası var hiçolmzsa
doğruuu eşim yüksek mühendis aldığı maaş bir balenciaga ayakkabı parası enesin .gerisini siz düşünün

Gaza geldim gittim markete mandalina aldım
Malum Akdeniz
Güzel olur dedim
Taş gibi ya yediğimden hiçbir şey anlamadım
Not: kilosu 5 TL markette

Ben de alayım artık param var hehe ürün sattım ne koysam alıyorlar. Bin liram oldu. Gidip muz alayım
yav çok mu ucuza satıyorsun pişman olmayasın sonra acele etmeseydi 1 hafta sonra satılsaydı bende de mont var guess 2 kere giydim ama ucuza vermedim tekliflere kış geliyor satarım zaten iyi bir fiyataaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…