• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Ayy çok sevindim satış yapmana piyasa fiyatlandırması için kıdemli uzmanlarımız sayın @nscckts ve C ceycey0406 bir danış derim ucuza veriyon sanki :)))
şimdi gördüm sattığı fiyatları o fiyatlara verilir mi sizden ucuz ucuz alıp başkalarına 3 katına satarlar valla.evden gitsin diye ben de bazı ürünleri dip fiyata veriyorum ama marka parçaları vermem.

doğruuu eşim yüksek mühendis aldığı maaş bir balenciaga ayakkabı parası enesin .gerisini siz düşünün :kızgın:
Çok içimde kaldı o spor ayakkabı.
Aşırı zengin olursam alacağım😂

İkinci el sitelere baktım da şimdi, iyi cesaret alan için gerçekten.
İade politikası çok katı.
Bayağı tüketiciyi sömürüyor aslında.

Gözünüzü seveyim o tuğlaları almayın 😭 valentino zımbalı stiletto alın 😍

evet hayat çok pahalı ihtiyacım olan şeyleri almıyorum ihtiyacım olan şeyleride uygun fiyata almaya çalışıyorum. fiyatları bilirim takip ederim eğer bir ay sonra falan ihtiyacım olacak bir ürün olursa onu indirimde yakalarsam alırım falan .

ıkıncı el zaten uygun fıyatlı olmalı
ama urunune gore fıyat belırlemek lazım sımdı bazı parcalar vardır hangı sene olursa olsun hep pahalıdır unlu markadır klasık tasarımdır. onlar ıkıncı elde luks urune gırer orda paylasırsınız
ama zaten gıyılmeyen kullanılmayan urun dura dura guveler yıyecek bosa yer kaplıyor onları uyguna verın gıtsın
1 sene boyunca 1 kere bıle gıymedıgınız bır kıyafetı elden cıkarın cunku o gıyılmıyor
bırde ılk satıslarda normalden de uyguna vermenız ıyı olmus bu sekılde mılyonlarca dolap sahıbı arasında farkedılmenız daha kolay olur sata sata urunun pıyasada degerınıde gorursunuz ve zamanla daha dogru fıyatlandırma yaparsınız
Ben de aynısını dusundum cidden bosuna duracagına birilerinin işine yarasın

geçen yılbaşı eşime bey....n den takım elbise hediye geldi küçücükk.armada ya gittik 2180 tl imiş fiyatı.eşim sen bir şeyler al ddi ben uçtumm tabi alırım dedim demez olaydımm.dolaştımm mağazayı hiçç bir şey etmiyor 2180 tl ye.tek alınabilecek şey balenciaga beyaz omuzları sarı düğmeli basit bir tişörttü.ne kadar da fakirmişiz meğersem.neyse çek olarak aldım da gor....n bey...n club ta 5 parça bir şey etti indirimde .Enes kimmm biz kimm ha ha ha

Gözünüzü seveyim o tuğlaları almayın 😭 valentino zımbalı stiletto alın 😍
O zaten hayal de, ben çok seviyorum hava tabanlı spor ayakkabı.
Lv olanlar çok kaba, balenciaga daha kibar onalra göre.
Mcqueen lerde havalı taban olsa gene biraz uygun onlar.

Off şeytan çık aklımdan, tahteravana binmenin alemi yok.

yav çok mu ucuza satıyorsun pişman olmayasın sonra acele etmeseydi 1 hafta sonra satılsaydı bende de mont var guess 2 kere giydim ama ucuza vermedim tekliflere kış geliyor satarım zaten iyi bir fiyataaa
Yaa ıyı dusunmussun aslında bak, ama bir an once gitseler de ev toparlasam derdındeyım

O zaten hayal de, ben çok seviyorum hava tabanlı spor ayakkabı.
Lv olanlar çok kaba, balenciaga daha kibar onalra göre.
Mcqueen lerde havalı taban olsa gene biraz uygun onlar.

Off şeytan çık aklımdan, tahteravana binmenin alemi yok.
stella bile alamadımm üüüüü

geçen yılbaşı eşime bey....n den takım elbise hediye geldi küçücükk.armada ya gittik 2180 tl imiş fiyatı.eşim sen bir şeyler al ddi ben uçtumm tabi alırım dedim demez olaydımm.dolaştımm mağazayı hiçç bir şey etmiyor 2180 tl ye.tek alınabilecek şey balenciaga beyaz omuzları sarı düğmeli basit bir tişörttü.ne kadar da fakirmişiz meğersem.neyse çek olarak aldım da gor....n bey...n club ta 5 parça bir şey etti indirimde .Enes kimmm biz kimm ha ha ha
Şimdi eşimi aradılar, bir kiracı daha dükkan boşaltıyor, market bu çıkan.
Ve aylardır zarardan dönmeye çabalamış ama sonuç değişmemiş.

Ohhh ben ayağımdakini, üstümdekini koruyayım önce, hayale gerek yok...

Şimdi eşimi aradılar, bir kiracı daha dükkan boşaltıyor, market bu çıkan.
Ve aylardır zarardan dönmeye çabalamış ama sonuç değişmemiş.

Ohhh ben ayağımdakini, üstümdekini koruyayım önce, hayale gerek yok...
sorma bizim memlekette ki kiracımız kadın covid olmuş bugün eşime yazdı whatsap tan abii kirayı ödeyemeyeceğim dedi.canın sağoldun dedik.zaten güzellik lazer merkezi işleri azalmıştı ne yapsın kadın canını mı alalım

sorma bizim memlekette ki kiracımız kadın covid olmuş bugün eşime yazdı whatsap tan abii kirayı ödeyemeyeceğim dedi.canın sağoldun dedik.zaten güzellik lazer merkezi işleri azalmıştı ne yapsın kadın canını mı alalım
Biri bitiyor biri başlıyor.
5 sene önce 450 bin lira cirosu olan market, şuan 250 yi zor görüyor.

Demek ki neymiş, alım gücü düşünce insanlar gerçekten gıdadan da kısmış, almıyor ve yemiyor.

hep derken? :KK53:
bir senenin yarısı pandemi kaç sneaker aldın dökül bakalım:dondurma:
ben ayakkabı çanta kıyafet hastasıyım zaten sitede eskiler bilir .ama en pahalısı 600 dür 6000 değil.kazanıyorum yavv evden çalışıyorum harcıyorumm borsa sağolsunnn.bazen de batıyorumm ama olsunnn ortalamada kurtarıyorum gene de durumu.yoksa ev kadını olarak nasıl alayım bunları :KK70:sene de 5 çanta 5 spor ayakkabı alırım en az.keşkem zengin olsammm ayakkabı çanta odası yapacağımm ozaman yeminliyim müze gibi olacakkk:KK53:

Back