- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zengin olmasak da moda bloglarıyla büyüdük şimdi çoğu influencer oldu eskiden beri severim valentino rockstudları, alsam bile hangi ortamda giyerim bilmiyorum sanayide çalışıyorum ben :))nirdennn biliyonnn sen o markayı demek ki içimizde ki asıl gizli zengin sensinnn
Geçen ben de aldım, 7 8 yaş buldum ama aldım.kıza atlet aldım 2 tane a..101 den .9 yaşındaki çocuğa 11 yaş aldım hem de .bu konu beni de etkiledi tutumlulaşacağım artıkkk
al bir tane cam fanusa koy evde sergilee hiçç mi düşünemedinn kuzum eve gelenler çatlasınnnn kredi kartına 36 ay takside alırız nolacakkZengin olmasak da moda bloglarıyla büyüdük şimdi çoğu influencer oldu eskiden beri severim valentino rockstudları, alsam bile hangi ortamda giyerim bilmiyorum sanayide çalışıyorum ben :))
Böyle bir konuda konuştuğumuz markalara bak avokadodan sonra yine adın çıkacak yanında bizi de götürecen :)) iki sayfa ötede domates biberden salça yapıyoduk ne arada stellaya geldinstella bile alamadımm üüüüü
napıyım sıfır birikim yapıyorum harcıyorumm gelirin çokluğundan değil yanii saldım ipin ucunu bu sene.Böyle bir konuda konuştuğumuz markalara bak avokadodan sonra yine adın çıkacak yanında bizi de götürecen :)) iki sayfa ötede domates biberden salça yapıyoduk ne arada stellaya geldin
Makkuini bilmem de dayhmanda renk renk hava tabanlı ayakkabı var yüzde biri fiyatına :)))O zaten hayal de, ben çok seviyorum hava tabanlı spor ayakkabı.
Lv olanlar çok kaba, balenciaga daha kibar onalra göre.
Mcqueen lerde havalı taban olsa gene biraz uygun onlar.
Off şeytan çık aklımdan, tahteravana binmenin alemi yok.
noluyoruz hanımlar? dün ucuz peynir kovalıyorduk, bugun balenciagalar, valentinolar havada uçuşuyor yavrum siz ortadoğu dilberisiniz, dolar olmuş 8 birim, euro olmuş 10 birim, neyimize bizim artık haute couture, luxury design filan...kabullenin , teslim olun , bitsin acınız, LCW candırGözünüzü seveyim o tuğlaları almayın valentino zımbalı stiletto alın
Makkuini bilmem de dayhmanda renk renk hava tabanlı ayakkabı var yüzde biri fiyatına :)))
Hıı candır, dünya para olmuş.noluyoruz hanımlar? dün ucuz peynir kovalıyorduk, bugun balenciagalar, valentinolar havada uçuşuyor yavrum siz ortadoğu dilberisiniz, dolar olmuş 8 birim, neyimize bizim artık haute couture, luxury design filan...kabullenin , teslim olun , bitsin acınız, LCW candır
şurda 2 hayal kulduk hemen uyandırdınnn kuzum yazıklarr olsunn.tamam be tamammm fakiriz biz de itiraf ediyoruzzzz .patlıcan közlüyorum hatta şimdinoluyoruz hanımlar? dün ucuz peynir kovalıyorduk, bugun balenciagalar, valentinolar havada uçuşuyor yavrum siz ortadoğu dilberisiniz, dolar olmuş 8 birim, neyimize bizim artık haute couture, luxury design filan...kabullenin , teslim olun , bitsin acınız, LCW candır
Laaaannnn..... son kalemizdi o bizim, çocuğum doğduğu yıl GAP tan başladı giyinmeye , 10 yılda aynı bütçeye bitek LCW kaldı zaten elimizde, o da uçmuş...daha ben kışlik alışverişe çıkmadımHıı candır, dünya para olmuş.
Çocuklara alışveriş yaptım da gördüm.
Eskiden 500 tl ye tüm kışlıklıklarını alırdım, şimdi kaban olmuş 200 tl, pantolonlaro 40 50.
Pijama takımı 60 falan, 20 ye aldığım günleri biliyorum.
Marka merakım yok hatta amblemli şeyleri özellikle almam (üstüme reklam alacaksam asla bedava olamaz) ama az alayım öz alayım uzun kullanayım kafasındayım, fazla eşya ruhumu daraltıyor çünkü. O yüzden çok pahalı ayakkabı çanta kıyafetim de var baya ucuzu da ama hepsinin ortak noktası en az birkaç yıl giyilecek durumda olması, deichmanndan aldığım deri babeti de parmak arası sandaleti de 10 yıl olacak neredeyse hala giyiyorum :)) kalitesiz marka diye düşünüyor orayı insanlar ama aslında her bütçeye göre her kalitede ayakkabı var, sezonluk dandikler de var yıllarca giyilenler de. Bu tür çeşitleri barındıran ulaşılabilir fiyatlı markaları seviyorum ben, lcw da öyle mesela, kalitesiz imajı var ama aslında bazı serilerinin kumaşı çok güzel ve kaliteli.
Çok doğru mantık.
Ben hiçbir şekilde kıyafete çula çaputa para vermeyen biri olarak, deichmann dan çok bot, sandalet, topuklu ayakkabı aldım.
E az giyeceğim, ne gerek var pahalı almaya.
Modası geçecek vs.
Bir tek çantada son yıllarda o da evlendikten sonra biraz dikkat etmeye başladım, bazen gerekli oluyor eli yüzü düzgün bir şey.
Yoksa postacı çantalarımla pek mutluyum ben
Hayat şartları bizi böyle şuursuz yaptınoluyoruz hanımlar? dün ucuz peynir kovalıyorduk, bugun balenciagalar, valentinolar havada uçuşuyor yavrum siz ortadoğu dilberisiniz, dolar olmuş 8 birim, euro olmuş 10 birim, neyimize bizim artık haute couture, luxury design filan...kabullenin , teslim olun , bitsin acınız, LCW candır
200 kaban ucuz sayılır artık maalesefHıı candır, dünya para olmuş.
Çocuklara alışveriş yaptım da gördüm.
Eskiden 500 tl ye tüm kışlıklıklarını alırdım, şimdi kaban olmuş 200 tl, pantolonlaro 40 50.
Pijama takımı 60 falan, 20 ye aldığım günleri biliyorum.
eşime az önce işyerinden eğitim belgeleri gönderdiler hepsii ingilizce ama adam 3 kelimeden fazla ingilizce bilmez ona gülüyoruz şimdi 19 sayfa .3 yıl çalışsa öğrense ingilizce olurmu ki bilemedim?bir ayakkabı parasına çalışıyor zatenn adamcağızzHayat şartları bizi böyle şuursuz yaptı
Kaç para bi balenciaga diye dağıtsaydın masayıeşime az önce işyerinden eğitim belgeleri gönderdiler hepsii ingilizce ama adam 3 kelimeden fazla ingilizce bilmez ona gülüyoruz şimdi 19 sayfa .3 yıl çalışsa öğrense ingilizce olurmu ki bilemedim?bir ayakkabı parasına çalışıyor zatenn adamcağızz
bana güvenip yolladılar galibaa elimi bile sürmem bir sayfa çeviri kaççç para.versinller ücretimi yapayımmmKaç para bi balenciaga diye dağıtsaydın masayı
LCW için ucuz değil, Mihail Zoscenko bacım, kullandıkları malzeme belli, kalite belli, işçilik belli... piyasadan gaz alıp yapıştırıyorlar etiketi, nasılsa bi tık iyisi iki katı, rakip yok oh valla...sen LCW sin , kendine gel, 200 liraya çocuk montu satmak senin neyine diye bastıralım bence merkeze200 kaban ucuz sayılır artık maalesef
marketlere de yazınn lütfenn aktüel ürün olarak pijama getirsinlerr.delik deşik oldu pijamalarımmm yenileri lazımmm.yazın havalı iyiydi de hava soğuyunca delikler iyi olmadı sankimmLCW için ucuz değil, Mihail Zoscenko bacım, kullandıkları malzeme belli, kalite belli, işçilik belli... piyasadan gaz alıp yapıştırıyorlar etiketi, nasılsa bi tık iyisi iki katı, rakip yok oh valla...sen LCW sin , kendine gel, 200 liraya çocuk montu satmak senin neyine diye bastıralım bence merkeze