• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

nirdennn biliyonnn sen o markayı demek ki içimizde ki asıl gizli zengin sensinnn :KK70:
Zengin olmasak da moda bloglarıyla büyüdük şimdi çoğu influencer oldu :D eskiden beri severim valentino rockstudları, alsam bile hangi ortamda giyerim bilmiyorum sanayide çalışıyorum ben :))

kıza atlet aldım 2 tane a..101 den .9 yaşındaki çocuğa 11 yaş aldım hem de .bu konu beni de etkiledi tutumlulaşacağım artıkkk :KK53:
Geçen ben de aldım, 7 8 yaş buldum ama aldım.
Biraz uzunca oldu 4 yaşındaki veledime, çocuk kendinden küçük zaten 3 yaş tam oluyor😂
Seneye de giyersin olayını biraz abarttım sanırım ama poposu falan komple kapanıyor üşümez işte😂

Zengin olmasak da moda bloglarıyla büyüdük şimdi çoğu influencer oldu :KK70: eskiden beri severim valentino rockstudları, alsam bile hangi ortamda giyerim bilmiyorum sanayide çalışıyorum ben :))
al bir tane cam fanusa koy evde sergilee hiçç mi düşünemedinn kuzum eve gelenler çatlasınnnn :KK70: kredi kartına 36 ay takside alırız nolacakk

Böyle bir konuda konuştuğumuz markalara bak avokadodan sonra yine adın çıkacak yanında bizi de götürecen :)) iki sayfa ötede domates biberden salça yapıyoduk ne arada stellaya geldin😱
napıyım sıfır birikim yapıyorum harcıyorumm gelirin çokluğundan değil yanii saldım ipin ucunu bu sene. :kızgın:

O zaten hayal de, ben çok seviyorum hava tabanlı spor ayakkabı.
Lv olanlar çok kaba, balenciaga daha kibar onalra göre.
Mcqueen lerde havalı taban olsa gene biraz uygun onlar.

Off şeytan çık aklımdan, tahteravana binmenin alemi yok.
Makkuini bilmem de dayhmanda renk renk hava tabanlı ayakkabı var yüzde biri fiyatına :)))

Gözünüzü seveyim o tuğlaları almayın 😭 valentino zımbalı stiletto alın 😍
noluyoruz hanımlar? dün ucuz peynir kovalıyorduk, bugun balenciagalar, valentinolar havada uçuşuyor :-) yavrum siz ortadoğu dilberisiniz, dolar olmuş 8 birim, euro olmuş 10 birim, neyimize bizim artık haute couture, luxury design filan...kabullenin , teslim olun , bitsin acınız, LCW candır:KK200:

Makkuini bilmem de dayhmanda renk renk hava tabanlı ayakkabı var yüzde biri fiyatına :)))
😂😂
Çok doğru mantık.
Ben hiçbir şekilde kıyafete çula çaputa para vermeyen biri olarak, deichmann dan çok bot, sandalet, topuklu ayakkabı aldım.
E az giyeceğim, ne gerek var pahalı almaya.
Modası geçecek vs.
Bir tek çantada son yıllarda o da evlendikten sonra biraz dikkat etmeye başladım, bazen gerekli oluyor eli yüzü düzgün bir şey.

Yoksa postacı çantalarımla pek mutluyum ben😂

noluyoruz hanımlar? dün ucuz peynir kovalıyorduk, bugun balenciagalar, valentinolar havada uçuşuyor :-) yavrum siz ortadoğu dilberisiniz, dolar olmuş 8 birim, neyimize bizim artık haute couture, luxury design filan...kabullenin , teslim olun , bitsin acınız, LCW candır:KK200:
Hıı candır, dünya para olmuş.
Çocuklara alışveriş yaptım da gördüm.
Eskiden 500 tl ye tüm kışlıklıklarını alırdım, şimdi kaban olmuş 200 tl, pantolonlaro 40 50.
Pijama takımı 60 falan, 20 ye aldığım günleri biliyorum.

noluyoruz hanımlar? dün ucuz peynir kovalıyorduk, bugun balenciagalar, valentinolar havada uçuşuyor :-) yavrum siz ortadoğu dilberisiniz, dolar olmuş 8 birim, neyimize bizim artık haute couture, luxury design filan...kabullenin , teslim olun , bitsin acınız, LCW candır:KK200:
şurda 2 hayal kulduk hemen uyandırdınnn kuzum yazıklarr olsunn.tamam be tamammm fakiriz biz de itiraf ediyoruzzzz .patlıcan közlüyorum hatta şimdi :kızgın:

Hıı candır, dünya para olmuş.
Çocuklara alışveriş yaptım da gördüm.
Eskiden 500 tl ye tüm kışlıklıklarını alırdım, şimdi kaban olmuş 200 tl, pantolonlaro 40 50.
Pijama takımı 60 falan, 20 ye aldığım günleri biliyorum.
Laaaannnn..... son kalemizdi o bizim, çocuğum doğduğu yıl GAP tan başladı giyinmeye , 10 yılda aynı bütçeye bitek LCW kaldı zaten elimizde, o da uçmuş...daha ben kışlik alışverişe çıkmadım:KK14:

😂😂
Çok doğru mantık.
Ben hiçbir şekilde kıyafete çula çaputa para vermeyen biri olarak, deichmann dan çok bot, sandalet, topuklu ayakkabı aldım.
E az giyeceğim, ne gerek var pahalı almaya.
Modası geçecek vs.
Bir tek çantada son yıllarda o da evlendikten sonra biraz dikkat etmeye başladım, bazen gerekli oluyor eli yüzü düzgün bir şey.

Yoksa postacı çantalarımla pek mutluyum ben😂
Marka merakım yok hatta amblemli şeyleri özellikle almam (üstüme reklam alacaksam asla bedava olamaz😁) ama az alayım öz alayım uzun kullanayım kafasındayım, fazla eşya ruhumu daraltıyor çünkü. O yüzden çok pahalı ayakkabı çanta kıyafetim de var baya ucuzu da ama hepsinin ortak noktası en az birkaç yıl giyilecek durumda olması, deichmanndan aldığım deri babeti de parmak arası sandaleti de 10 yıl olacak neredeyse hala giyiyorum :)) kalitesiz marka diye düşünüyor orayı insanlar ama aslında her bütçeye göre her kalitede ayakkabı var, sezonluk dandikler de var yıllarca giyilenler de. Bu tür çeşitleri barındıran ulaşılabilir fiyatlı markaları seviyorum ben, lcw da öyle mesela, kalitesiz imajı var ama aslında bazı serilerinin kumaşı çok güzel ve kaliteli.

noluyoruz hanımlar? dün ucuz peynir kovalıyorduk, bugun balenciagalar, valentinolar havada uçuşuyor :-) yavrum siz ortadoğu dilberisiniz, dolar olmuş 8 birim, euro olmuş 10 birim, neyimize bizim artık haute couture, luxury design filan...kabullenin , teslim olun , bitsin acınız, LCW candır:KK200:
Hayat şartları bizi böyle şuursuz yaptı :D

Hayat şartları bizi böyle şuursuz yaptı :KK70:
eşime az önce işyerinden eğitim belgeleri gönderdiler hepsii ingilizce ama adam 3 kelimeden fazla ingilizce bilmez ona gülüyoruz şimdi :KK70: 19 sayfa .3 yıl çalışsa öğrense ingilizce olurmu ki bilemedim?:KK70:bir ayakkabı parasına çalışıyor zatenn adamcağızz:KK53:

eşime az önce işyerinden eğitim belgeleri gönderdiler hepsii ingilizce ama adam 3 kelimeden fazla ingilizce bilmez ona gülüyoruz şimdi :KK70: 19 sayfa .3 yıl çalışsa öğrense ingilizce olurmu ki bilemedim?:KK70:bir ayakkabı parasına çalışıyor zatenn adamcağızz:KK53:
Kaç para bi balenciaga diye dağıtsaydın masayı

200 kaban ucuz sayılır artık maalesef 😞
LCW için ucuz değil, Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko bacım, kullandıkları malzeme belli, kalite belli, işçilik belli... piyasadan gaz alıp yapıştırıyorlar etiketi, nasılsa bi tık iyisi iki katı, rakip yok oh valla...sen LCW sin , kendine gel, 200 liraya çocuk montu satmak senin neyine diye bastıralım bence merkeze

LCW için ucuz değil, Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko bacım, kullandıkları malzeme belli, kalite belli, işçilik belli... piyasadan gaz alıp yapıştırıyorlar etiketi, nasılsa bi tık iyisi iki katı, rakip yok oh valla...sen LCW sin , kendine gel, 200 liraya çocuk montu satmak senin neyine diye bastıralım bence merkeze
marketlere de yazınn lütfenn aktüel ürün olarak pijama getirsinlerr.delik deşik oldu pijamalarımmm yenileri lazımmm.yazın havalı iyiydi de hava soğuyunca delikler iyi olmadı sankimm :KK53:

Back