• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

haklısınız biz hala oyuncak alıyoruz eve pandemi de çocuk sıkılıyor 9 yaşında ama oynuyor onlarla.ucuza gidiyor ama bedavaya gitmesinden iyidir derim genede çok ta ucuza vermeyin biraz bekleyin satılmazsa 1 hafta sonra az az fiyat indirirsiniz zaten
Acelem yok zaten artık zenginim ben, konuyu da fakırlerin halını anlamak ıcın okumaya devam edicem, ürün sattım ben çünkü, baya zenginim şu an tam 120 dolarım var

Bende de oyuncak dolu hala hala poşet poşet dağıttım. Öyle böyle değil 10 büyük çöp poşetinden fazladır hala var. Bir de şu cici bigiler vae öyle küçük şeyleri vermedim kimseye minisleri de çöpleri de. Çöp gibi görünen oyuncaklara para vermişiz ya. Bu küçük oyuncakları ben de satayim bari güzel fikir. Biraz ayırırım hatıra kaldın diye gerisini satarım.
sat tabiii o minişlerin o kadar meraklısı var ki.kıyafetlerinin yıpranmamışlarını da sat gitsinn.kazancınla yenilerini alırsın miss gibiii

Bende de oyuncak dolu hala hala poşet poşet dağıttım. Öyle böyle değil 10 büyük çöp poşetinden fazladır hala var. Bir de şu cici bigiler vae öyle küçük şeyleri vermedim kimseye minisleri de çöpleri de. Çöp gibi görünen oyuncaklara para vermişiz ya. Bu küçük oyuncakları ben de satayim bari güzel fikir. Biraz ayırırım hatıra kaldın diye gerisini satarım.
Bence de satarsan cidden bu donemde faydası dokunur hem alana hem satana. Oyuncakcılarda delı para kalıyo bunlara. Muz falan alcam ben . Hem de 18 liralık ve 2 kilo... bırkac siteye koy istersen

Acelem yok zaten artık zenginim ben, konuyu da fakırlerin halını anlamak ıcın okumaya devam edicem, ürün sattım ben çünkü, baya zenginim şu an tam 120 dolarım var
ciddimi ne sattınız o kadarrr konuya gireli 20 dakika oldu yeni yeni okuyorum yazılanları.maşallahhhhh diyelimmmm

ciddimi ne sattınız o kadarrr konuya gireli 20 dakika oldu yeni yeni okuyorum yazılanları.maşallahhhhh diyelimmmm
zekıce hamleler yaptım ticarı zekamı kullandım ve uc bin liralık Sıfır iki montu beş yüze sattım, üstüne de onda birine satısa devam ettim baska seylerle. Galıba harıka falanım ben.

Tam 100 kilo biber ve domates kaynattım toplamda. O ay gelen doğalgaz 28 lira. Ki 4 sefer de kaynattım, totalde 20-24 saat sürmüştür. Ben de bir kerede almadım, 3-4 hafta sürdü. Bütçe yoksa yoktur zaten ama belki buna ayıracak bütçesi olup da bu kadar kar edildiğini bilmeyen vardır. Ben o niyetle yazdım. Yoksa insanların ekmek alacak parası yok nerede kaldı salça için domates. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Amin. Bana kaynatmadan 28 geliyor ya 😀 komsuma 45 ten asagi gelmez dogalgaz. Eskiden gelmezdi 2 ay falan yazin artk geliyor. Bizim ile cok zam geldi elktrik su dogalgaz olarak
Bana yanit verince yazdim bende size yoksa butcesi olan kaynatsin. Bilmeyen azdir ya kar ettiğini

dünkü link C ceycey0406 :-) amma talibi çıktı , meğer herkes dertliymiş:KK14:market masrafını düşüren okunmuş link yapıp 5 liraya satma fikri çık aklımdan:confused:
benim kız sosyal medya fenomeni olmaya aklını taktı.anneeee enesinn villası varrr anneee şununnn kapısı yukarı açılan arabasııı varrr.çocuğumu bile yoldan çıkardılar :KK70:oda takımı aldı yeni gelince hem odasını hem de oyuncaklarını tanıtıp para kazanıp bize bakacakmışş.ne hallere düştükkk

Amin. Bana kaynatmadan 28 geliyor ya 😀 komsuma 45 ten asagi gelmez dogalgaz. Eskiden gelmezdi 2 ay falan yazin artk geliyor. Bizim ile cok zam geldi elktrik su dogalgaz olarak
Bana yanit verince yazdim bende size yoksa butcesi olan kaynatsin. Bilmeyen azdir ya kar etmedgini
270 elektrik 160 su 67 de doğalgaz geldi. kışa halimizzz harappppp

benim kız sosyal medya fenomeni olmaya aklını taktı.anneeee enesinn villası varrr anneee şununnn kapısı yukarı açılan arabasııı varrr.çocuğumu bile yoldan çıkardılar :KK70:oda takımı aldı yeni gelince hem odasını hem de oyuncaklarını tanıtıp para kazanıp bize bakacakmışş.ne hallere düştükkk
pedogojik olarak doğru bulsam bırak denesin derdim, tutarsa ihya olursunuz :-) bu ülkede okuyup atom mühendisi olsan bile kıymetin mi oluyor? fenomenlerin parası var hiçolmzsa

Ayy çok sevindim satış yapmana piyasa fiyatlandırması için kıdemli uzmanlarımız sayın N nscckts ve C ceycey0406 bir danış derim ucuza veriyon sanki :)))
zekıce hamleler yaptım ticarı zekamı kullandım ve uc bin liralık Sıfır iki montu beş yüze sattım, üstüne de onda birine satısa devam ettim baska seylerle. Galıba harıka falanım ben.
ıkıncı el zaten uygun fıyatlı olmalı
ama urunune gore fıyat belırlemek lazım sımdı bazı parcalar vardır hangı sene olursa olsun hep pahalıdır unlu markadır klasık tasarımdır. onlar ıkıncı elde luks urune gırer orda paylasırsınız
ama zaten gıyılmeyen kullanılmayan urun dura dura guveler yıyecek bosa yer kaplıyor onları uyguna verın gıtsın
1 sene boyunca 1 kere bıle gıymedıgınız bır kıyafetı elden cıkarın cunku o gıyılmıyor
bırde ılk satıslarda normalden de uyguna vermenız ıyı olmus bu sekılde mılyonlarca dolap sahıbı arasında farkedılmenız daha kolay olur sata sata urunun pıyasada degerınıde gorursunuz ve zamanla daha dogru fıyatlandırma yaparsınız

sıfır etiketli ürünse değerine satılmalı ama sıfır ama etiketsizse o zaman değeri düşüyor.mesela kutusunda barbie yi 90 a satarken hiç hatasız ama kutusundan çıkarılıp evde süs dursa bile yarı fiyatına düşüyor değerii

Herşw

Herşey çok çok pahalı, iki kişiyiz bir de kedi, çocuk yok. Kendi uyguladıklarım şunlar;

1- Aylık alış veriş yapıyorum
2- Ceviz ve bademi toptan satış yapan yerlerden kilo ile alıyorum aylık
3- Her hafta 3lt sütle yoğurdumu kendim yapıyorum
4- Yaz boyu haftalık 100 tl bütçe ile pazara gittim, kışlıklarımı da yaptım. Pazardan normal alış verişim 3 çeşit sebze, 3 çeşit meyva, salata malzemeleridir, turfanda almam
5- Deterjan, şampuan, sabun, kağıt havlu gibi malzemeleri internetten alıyorum, indirim takip edip hepsini bir sepet yapıyorum, yedekli alıyorum uyguna geliyor.
6- Bim, şok, a101 gibi marketlere gitmem, ucuz adı altında çok adi şeyler satıyorlar
7- Aylık alış veriş dışında marketten aldıklarım bellidir yumurta, su falan
8- Et alış verişini de aylık yapıyorum, ne şekilde pişireceksem ona göre bölüp kaldırıyorum.
Bu kadar dikkate rağmen aylık mutfak masrafı 1000-1100 tl bandında. Bu arada tereyağı, zeytinyağı, fındık, mısır unu falan memleketten geliyor. Şu an gündüz insan yaşamayan evimizin aylık faturaları 400-450 civarı, doğalgazla 800 leri bulacak sanırım. Bir teneke ayçiçek yağının 60 lira, iyi peynirin 50 lira olduğu memlekette bu masrafları çok düşürme şansı yok, kendinizi üzmeyin, biz maaşla yaşayan insanlar hep bu ucu ucuna hesapları yapacağız gibi görünüyor
6. Madde ile ilgili daha açıklayıcı bi yorum yapar mısınız? Daha önce de duydum bu tarz şeyler. Ama bi çok marka var o market zincirlerinde. Tam olarak neyi kastediyorsunuz?

pedogojik olarak doğru bulsam bırak denesin derdim, tutarsa ihya olursunuz :-) bu ülkede okuyup atom mühendisi olsan bile kıymetin mi oluyor? fenomenlerin parası var hiçolmzsa
doğruuu eşim yüksek mühendis aldığı maaş bir balenciaga ayakkabı parası enesin .gerisini siz düşünün :kızgın:

Gaza geldim gittim markete mandalina aldım
Malum Akdeniz
Güzel olur dedim
Taş gibi ya yediğimden hiçbir şey anlamadım 🤦🏻‍♀️
Not: kilosu 5 TL markette

Ben de alayım artık param var hehe ürün sattım ne koysam alıyorlar. Bin liram oldu. Gidip muz alayım
yav çok mu ucuza satıyorsun pişman olmayasın sonra acele etmeseydi 1 hafta sonra satılsaydı bende de mont var guess 2 kere giydim ama ucuza vermedim tekliflere kış geliyor satarım zaten iyi bir fiyataaa

Back