Cadı kostumleri, ıspanyol ozel dikim kostum, hatta Japonların giydikleri bile var cocuk ıcın. Anı olsun diye saklıyorum uc yıldır. Gercı bir kere gıydı hepsını cadılar bayramında sonra hoop kaldırdım. Kurtulsam ıyı olacak. Resmen cop ınsanım ya. Yurtdısından gelen montlar var hiç giyilmemiş kucuk geldi oyle kaldırdım sadece altı tane mont cıktı kıslık. Aslında belki okuyam arkadaslara da fikir olur neler neler varmıs evlerde ıse yaramayan
konu sahibi özel bilgilerini vermesin ben doğru bulmuyorumletgo dan bizde kullanmadığımız yada ihtiyacımız olaneşyaları çok sattık montlar kaç yaş benimde kızım var letgo yüklerseniz işimi özel mesaj atarmısınız
Öncelikle neye sinirlendiniz de gelip burada benimle bu şekilde konuşma hakkını kendinizde görüyorsunuz? Haddinizi bilin. Üsluba bak.Ya sallıyorsunuz ya da doluluk anlayışlarımız farklı. Aylık peynirin dahil olduğu mutfak alışverişi 400₺ olamaz maalesef. Zaten eli yüzü düzgün peynirin kilosu 80₺ falan. He mini paket labne alıp ayı onunla geçiriyorsanız ve doluluk anlayışınız buysa bilemiyorum. 5 kişilik ailenin dolu dolu evi 1500 hiç olamaz. -tek kişiyim- aylık mutfak masrafım totalde 1500 falan. Ben bile dolu dolu diyemiyorken sizin bu iyimserliğiniz bilemiyeceğim artık.
Ben 3 aylık evliyim.@kediseverkadin siz evlendiginizdeki fiyatlar ile şu an arasında uçurumlar var.
Eskiyle kıyaslamayın.
İki kişi olunca yine bir şekilde idare edilebiliyor belki ancak kalabalık ailelerde mutfak masrafının yanına eğitim masrafları da ekleniyor.
Dolayısıyla aylık masraftan bir sekilde kısma yoluna gidiliyor.
Hiç bilmiyorum ki renk renk beden beden ama bazıları buyuk bayagı 40 beden civarı bazıları 13 yas benim kızım biraz iri de olur atarım tabıletgo dan bizde kullanmadığımız yada ihtiyacımız olaneşyaları çok sattık montlar kaç yaş benimde kızım var letgo yüklerseniz işimi özel mesaj atarmısınız
bizim aylık mutfak masrafımız 4000 civarı diye check up lik mı oluyoruzz.kıymayı kilosu 80 e aldık bugün siirt fıstığı da 125 tl .ama size göre memleketimin güzel illerinden yerli mi yerli fıstığı yemek de lükstür belki israftırBen 3 aylık evliyim.
Yanlıs mı olur diyorsunuz? Bu arada kozmetik satısı yapan arkadasım urun satıslarını donduruyormus kozmetiğe zam gelecek dedi umarım dogru değildirkonu sahibi özel bilgilerini vermesin ben doğru bulmuyorum
Ben de indirimli 70 e almıstım kasaptan ama kokuyor sankı kıymalarbizim aylık mutfak masrafımız 4000 civarı diye check up lik mı oluyoruzz.kıymayı kilosu 80 e aldık bugün siirt fıstığı da 125 tl .ama size göre memleketimin güzel illerinden yerli mi yerli fıstığı yemek de lükstür belki israftır
Ben size herhangi bir şey mi dedim hanımefendi? Konu sahibi bir paylaşım yapmış ben ona kendi yaşantımdan bahsettim buradaki "herkes" gibi. Ve o hanımın gereksiz bir kabalığı oldu ona ithafen söyledim. Ne kadar kolay yargılayabiliyorsunuz insanları. Ne kabasınızbizim aylık mutfak masrafımız 4000 civarı diye check up lik mı oluyoruzz.kıymayı kilosu 80 e aldık bugün siirt fıstığı da 125 tl .ama size göre memleketimin güzel illerinden yerli mi yerli fıstığı yemek de lükstür belki israftır
gelecek evet doğru söylemiş dolar yükseldiği için.kişisel bilgiler verilmemeli evet ne şekilde kullanılacağını hiçç bilemezsiniz.benim dost diyebileceğim arkadaşlarım var burda hatta bazılarıyla aynı okuldan aynı semtteniz adlarını bile bilmem nikleriyle konuşuruzYanlıs mı olur diyorsunuz? Bu arada kozmetik satısı yapan arkadasım urun satıslarını donduruyormus kozmetiğe zam gelecek dedi umarım dogru değildir
Sampuana kesin gelir. İşallah gelmez.gelecek evet doğru söylemiş dolar yükseldiği için.kişisel bilgiler verilmemeli evet ne şekilde kullanılacağını hiçç bilemezsiniz.benim dost diyebileceğim arkadaşlarım var burda hatta bazılarıyla aynı okuldan aynı semtteniz adlarını bile bilmem nikleriyle konuşuruz
29 ekim indirimini bekliyorum ben de eksik kozmetiklerimi alacağım yüzde elli oluyor çünküSampuana kesin gelir. İşallah gelmez.
migrostan aldık bu akşam mecbur kemikli et alamayız kızımın dişleri ameliyatlı yiyemez sert et sulu köfte yiyebiliyorBen de indirimli 70 e almıstım kasaptan ama kokuyor sankı kıymalar
sizi şikayet ettim yönetime insanlara check up yaptırın diye konuşamazsınız.kaba olan kim acaba.yazmayın bir daha da bana lütfenBen size herhangi bir şey mi dedim hanımefendi? Konu sahibi bir paylaşım yapmış ben ona kendi yaşantımdan bahsettim buradaki "herkes" gibi. Ve o hanımın gereksiz bir kabalığı oldu ona ithafen söyledim. Ne kadar kolay yargılayabiliyorsunuz insanları. Ne kabasınız
Ben de sizi ettim insanları seçimlerine göre dalga geçer üslupla yargılayamazsınız.Herkes haddini bilsinsizi şikayet ettim yönetime insanlara check up yaptırın diye konuşamazsınız.kaba olan kim acaba.yazmayın bir daha da bana lütfen
4 ay önce yaptırdım turp gibiyim maşallah ama siz bi vitamin değerlerinizi ölçtürünÖncelikle neye sinirlendiniz de gelip burada benimle bu şekilde konuşma hakkını kendinizde görüyorsunuz? Haddinizi bilin. Üsluba bak.
İşim gücüm yok yalan mı söyleyeceğim?
Tek kişi 1500 tl mutfak masrafınız varsa gidin bir check UP yaptırın.
Değerlerimin hepsi yüksek merak etmeyin.4 ay önce yaptırdım turp gibiyim maşallah ama siz bi vitamin değerlerinizi ölçtürün
Değerlerimin hepsi yüksek merak etmeyin.
Oyuncaklarin fotolarını görme imkanım var mı bir kızım bi oglum var kızımın Ocakta dogum günü var oglumda daha gecen gun pelus oyuncak istiyordu ikisine de alinsa iyi olcak aslında.Bende o kadar cok oyuncak var ki hemde kullanılmamıs markalı oyuncaklar hep babadan gelme. Kıyafetleri verdim kuculdukce ihtiyacı olanlara. Bir de 500 den fazla kitap var bana ait on yıldır biriktirdiğim ama onlara kıyamam sanırım
Çiçeksepetine bakabilirsiniz peluş oyuncakta. Bazen indirim oluyor.Oyuncaklarin fotolarını görme imkanım var mı bir kızım bi oglum var kızımın Ocakta dogum günü var oglumda daha gecen gun pelus oyuncak istiyordu ikisine de alinsa iyi olcak aslında.
10-15 gün önce orkide yağ aldım A1...den 44.90 a
Dün markete girdim 54.90 10 liralık bir artış var
Daha önceleri indirime giren 7.90 lik yumuşatıcılar şuan 13-15 lira civarı
Keşke maaşlara da bu kadar zam gelse
Ben 3 aylık evliyim.