Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

letgo dan bizde kullanmadığımız yada ihtiyacımız olaneşyaları çok sattık montlar kaç yaş benimde kızım var letgo yüklerseniz işimi özel mesaj atarmısınız

Öncelikle neye sinirlendiniz de gelip burada benimle bu şekilde konuşma hakkını kendinizde görüyorsunuz? Haddinizi bilin. Üsluba bak.
İşim gücüm yok yalan mı söyleyeceğim?
Tek kişi 1500 tl mutfak masrafınız varsa gidin bir check UP yaptırın.

Ben 3 aylık evliyim.

letgo dan bizde kullanmadığımız yada ihtiyacımız olaneşyaları çok sattık montlar kaç yaş benimde kızım var letgo yüklerseniz işimi özel mesaj atarmısınız
Hiç bilmiyorum ki renk renk beden beden ama bazıları buyuk bayagı 40 beden civarı bazıları 13 yas benim kızım biraz iri de olur atarım tabı

Ben 3 aylık evliyim.
bizim aylık mutfak masrafımız 4000 civarı diye check up lik mı oluyoruzz.kıymayı kilosu 80 e aldık bugün siirt fıstığı da 125 tl .ama size göre memleketimin güzel illerinden yerli mi yerli fıstığı yemek de lükstür belki israftır

Ben de indirimli 70 e almıstım kasaptan ama kokuyor sankı kıymalar

Ben size herhangi bir şey mi dedim hanımefendi? Konu sahibi bir paylaşım yapmış ben ona kendi yaşantımdan bahsettim buradaki "herkes" gibi. Ve o hanımın gereksiz bir kabalığı oldu ona ithafen söyledim. Ne kadar kolay yargılayabiliyorsunuz insanları. Ne kabasınız

Yanlıs mı olur diyorsunuz? Bu arada kozmetik satısı yapan arkadasım urun satıslarını donduruyormus kozmetiğe zam gelecek dedi umarım dogru değildir
gelecek evet doğru söylemiş dolar yükseldiği için.kişisel bilgiler verilmemeli evet ne şekilde kullanılacağını hiçç bilemezsiniz.benim dost diyebileceğim arkadaşlarım var burda hatta bazılarıyla aynı okuldan aynı semtteniz adlarını bile bilmem nikleriyle konuşuruz

Sampuana kesin gelir. İşallah gelmez.

sizi şikayet ettim yönetime insanlara check up yaptırın diye konuşamazsınız.kaba olan kim acaba.yazmayın bir daha da bana lütfen

sizi şikayet ettim yönetime insanlara check up yaptırın diye konuşamazsınız.kaba olan kim acaba.yazmayın bir daha da bana lütfen
Ben de sizi ettim insanları seçimlerine göre dalga geçer üslupla yargılayamazsınız.Herkes haddini bilsin

4 ay önce yaptırdım turp gibiyim maşallah ama siz bi vitamin değerlerinizi ölçtürün

Değerlerimin hepsi yüksek merak etmeyin.
Oyuncaklarin fotolarını görme imkanım var mı bir kızım bi oglum var kızımın Ocakta dogum günü var oglumda daha gecen gun pelus oyuncak istiyordu ikisine de alinsa iyi olcak aslında.

Oyuncaklarin fotolarını görme imkanım var mı bir kızım bi oglum var kızımın Ocakta dogum günü var oglumda daha gecen gun pelus oyuncak istiyordu ikisine de alinsa iyi olcak aslında.
Çiçeksepetine bakabilirsiniz peluş oyuncakta. Bazen indirim oluyor.

Arttıkça artıyor fiyatlar.
Ben 3 aylık evliyim.

Daha on gün önce bir çok şeyde zam oldu. Bir aynı önce yine oldu. Her ay yeni zamlar geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…