- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha ben de elma fıgurlu saat sandım. O kızıma ait malesef bende de samsung galaxy actıve 2 var aslında kutusundan daha cıkarmadım o da hediye gelmişti ama onu versem ayıp olur kardesıme. Ama aslında ne cok sey varmıs dusununceApple watch öyle duruyor demiştiniz ya onu diyor arkadaşımız :))
Ya tabi her satışta kargo şubesine gitmeniz lazım bu da bu işin cilvesi. Sadece çekip yüklüyosunuz ilk seferde çok olduğu için biraz zamanınızı alır ama sonrası çorap söküğü gibi gelir. Ama şu birkaç ayki sıkışıklığınıza yardımcı olur satışlarınız böyle düşünün ve üşenmeyip bu işin üstüne bir eğilim derim.
Bazıları kargo ucretsız yazmıs da yanı kac kilo olursa olsun mu? O zaman okumadıgım 100 adet kitabım var onları da mı koysam? Bin tane sey oluyor boyle de
Cadı kostumleri, ıspanyol ozel dikim kostum, hatta Japonların giydikleri bile var cocuk ıcın. Anı olsun diye saklıyorum uc yıldır. Gercı bir kere gıydı hepsını cadılar bayramında sonra hoop kaldırdım. Kurtulsam ıyı olacak. Resmen cop ınsanım ya. Yurtdısından gelen montlar var hiç giyilmemiş kucuk geldi oyle kaldırdım sadece altı tane mont cıktı kıslık. Aslında belki okuyam arkadaslara da fikir olur neler neler varmıs evlerde ıse yaramayanCanım eşya değil mi sonuçta maddi hiçbir şeye çok bağlanmamak lazım. Sadeleştikçe rahatlarsınız üşenmeyin ve bahanelerden sıyrılın bana kalırsa. Sizde atıl duruyor bir başkası uygun fiyata sizden alır işine yarar sevaba girersiniz siz de o parayla başka işinizi görürsünüz.
Zaten hepsı korku romanı stephen king falan kimse almaz bende yedekleri var hepsının. Çifter çifter dursunkısı tum kıtapları almak ıstemeyebılır
sız tek tek yukleyecceksınız bırden fazla almak ısteyen olursa onun ıcın urun bırlestırme yapıp tek kargo gondereceksınız
100 kıtabın hepsını 50 tl ye koyarsanız belkı hepsını tek bır kısı alır cunku kı ben olsam oyle yapardım onuda bır kolıye koyar gonderırsınız
ben 12 kısılık yemek setımı sattım 6 tl kargoyla ekstra ucret olmadı
kızımın eskı akulu arabasını da satmıstım oda agır buyuk bayagı onda da ekstra ucret olmadı
sız zaten zaman gecırın anlarsınız
Bütün siteler mi altı lira alıyor? Akulu araba kocaman bişi değil mikısı tum kıtapları almak ıstemeyebılır
sız tek tek yukleyecceksınız bırden fazla almak ısteyen olursa onun ıcın urun bırlestırme yapıp tek kargo gondereceksınız
100 kıtabın hepsını 50 tl ye koyarsanız belkı hepsını tek bır kısı alır cunku kı ben olsam oyle yapardım onuda bır kolıye koyar gonderırsınız
ben 12 kısılık yemek setımı sattım 6 tl kargoyla ekstra ucret olmadı
kızımın eskı akulu arabasını da satmıstım oda agır buyuk bayagı onda da ekstra ucret olmadı
sız zaten zaman gecırın anlarsınız
stephan kıngı mı kımse almazZaten hepsı korku romanı stephen king falan kimse almaz bende yedekleri var hepsının. Çifter çifter dursun
gardırops 7 tl ıdı sanırımBütün siteler mi altı lira alıyor? Akulu araba kocaman bişi değil mi
Alıcısı var mı gercekten boncukların?stephan kıngı mı kımse almaz
sız kullanmadıgınız ne varsa sıra sıra koyun uygulamayı acıyorsunuz urun sat dıyorsunuz dırekt camera acılıyor
resmını cekıp beden bılgısını ve rengı secıp yenı mı eskı mı o şıkkı secıp fıyat belırleyıp yukle dıyorsunuz hepsı bu
bakın bakalım neler satılıyor bakın ne dıyorum ınsanlar evde kullanmadıgı ıplere boncuklara kadar satıyor
ben 2 yıldır satıyorum ve alıyorum .ondan önce yeni yeni tanıdıklara veriyordum ama yeminle bir bardak çay vermiyorlardı .sonra karar aldım satmaya başladım 12 binin üstünde kazandım kargolaması çok kolay ben sadece ptt ye veriyorum evimin yanında olduğu için.kargo kodunu veriyorum oluyor bitiyor.sattığım ürünlerde bozukluk yırtıklık vs.belirttiysem iade yok beliiertmediysem iade edebiliyorlar ayrıca beden uyumsuzluğunda da iade yok o alıcının sorunu satıcının değilBen o zaman ticarete atılıyorum bacılar
tabı neden olmasınAlıcısı var mı gercekten boncukların?
Mürdüm erigini gece uyumadan da yiyebilir. Cok etkisi olur inanin 5 6 yiyebilir yatmadan diger gune rahatlar insallahErik hosafına bakayım hemen baya canı yanıyor kuzumun
kızın bisikleti küçüldü dur onu da satayım aklıma düşürdünüzzgardırops 7 tl ıdı sanırım
letgodan da hep gelıp evımden kapıdan aldılar
letgo genelde sehrını tercıh edıyor cunku
Ama o kargo ıcın karton falan bulmak lazım değil mi sureklı? Kargo paketı yapmadım hiç benben 2 yıldır satıyorum ve alıyorum .ondan önce yeni yeni tanıdıklara veriyordum ama yeminle bir bardak çay vermiyorlardı .sonra karar aldım satmaya başladım 12 binin üstünde kazandım kargolaması çok kolay ben sadece ptt ye veriyorum evimin yanında olduğu için.kargo kodunu veriyorum oluyor bitiyor.sattığım ürünlerde bozukluk yırtıklık vs.belirttiysem iade yok beliiertmediysem iade edebiliyorlar ayrıca beden uyumsuzluğunda da iade yok o alıcının sorunu satıcının değil
Ya cok ıyıymıs bu fikir, burda sıkıntı yasayan arkadaslara da fikir olur belkitabı neden olmasın
bende aldım :) taaa carsıya gıdıcem de 2 katı fıyatı verıcem de ne ugrasıcam ınsanlar ucte bır fıyatına satıyor evıme kapıya gelıyor urun saattıgım ıcın dolap hesabımda param var 1 dk da satın alıyorum muhattabım da bellı mis gıbı
kıyafetlerı temız posete koyuyorum onu da kargo posetıne koyuyorumAma o kargo ıcın karton falan bulmak lazım değil mi sureklı? Kargo paketı yapmadım hiç ben
kıyafete poşet yeterli karton kırılabilecek eşyaya lazım .a101 bimden bir de eczacı arkadaştan istiyorum veriyorlar karton kutu bana bi sürü.spor ayakkabıyıda kutu yoksa kağıt poşete korunaklı sarıyorum kargocu zaten 2. bir poşete koyuyor.ürün 50 den pahalıysa bir de 3 ü bir arada kahve ekliyorum hediyeAma o kargo ıcın karton falan bulmak lazım değil mi sureklı? Kargo paketı yapmadım hiç ben
bu hafta 2 tişört sattım aynı kişiye bakiyeyi onaylasın o paraylada gene aynı dolaptan hırka alacağım kızıma .ama ben sıfır alırım hep takı hariçç .2. el alabilsem keşke titizim alamıyorummtabı neden olmasın
bende aldım :) taaa carsıya gıdıcem de 2 katı fıyatı verıcem de ne ugrasıcam ınsanlar ucte bır fıyatına satıyor evıme kapıya gelıyor urun saattıgım ıcın dolap hesabımda param var 1 dk da satın alıyorum muhattabım da bellı mis gıbı