İkinci el fiyatını nasıl belirliyoruz? Ürünün fiyatına bakıp yarısına mı satıyoruzInternette satiş coook mantıklı kesinlikle deneyin derim. Nereye koyacagimi bilemedigim kullanılmayan ama atmaya da kiyamadigim şeyleri hep sattim. Kullanacak birine gitti diye de sevindim hep. Alisveris de yaptim, mesela 2 bin liralik neredeyse kullanilmamis bir kahve makinesini 500 gibi bi fiyata aldim, işimi gördükten sonra hala iyi durumda olursa tekrar satacağım
Ama anlamadigim bi kesim var, 2. El şeyi guncel fiyatinin 10 20 lira altina koyuyor. Gel de çıldırma o kadarcık fiyat içi kim 2. El alsinha bide bim e cok ucuza gelen aktuelleri hunharca alip ustune ekleyip koyanlar var.. bir stanley termos alacaktim da bime geldigi gun sabah gittim kalmamış, internetten 2. El bir bakayim dedim inanin o gun "yeni, açılmamış kutu" diye 20 30 kisi ayyyni termosu yüklemişti tabiki bim fiyatinin 100 150 tl üstü.. ticaret bile yapan var yani
Bende bakmazdım ama en son aldığım paketin alt kısmı boştu,şaşırdım su vardı ilk kez gördüm sonra kg fiyatına bakma gereği duydum,50 gr eksilmiş. Bebek bezi alırken adet fiyatına bakıyorum mesela zira indirimde görünen daha pahalı olabiliyor. Bakmak gerekiyormuş anladım artık.Benim cabuk bitiyor hersey gramajlara bakmak aklıma gelmemıstı daha önce. İndirim takıp ediyorum artık
Ayni tarz urunleri ne kadara koymuslar diye bir goz gezdirin ama kullanılmışlik yenilik eskilik durumunu da göz önüne alin, hemen gitsin ugrasmayayim diyorsaniz ortalamadan daha uyguna koyun. Ben pazarlik da ediyorum musteri çıkıp rica edince biraz indirim yapiyorumİkinci el fiyatını nasıl belirliyoruz? Ürünün fiyatına bakıp yarısına mı satıyoruz
ankarada boyle bir magaza var 2.el cocuk esyalari satiyorlar.Tek tek kargolamak yorucu olur mu acaba? Bende oyle cok cocuk kıyafetı ve oyuncak var kı defosuz. Hepsını tek tek koymaya kalksam altı ay ugrasırım herhalde. Gercı dukkan mı acsam acaba?
cok uzucu deger kaybettıkce kaybettı eskıden para tam anlamıyla paraydı sımdı hıc bırseye guc yetmez olduo çeyreklerim hala duruyor dusunsene 156 liraya almışım şuanki ceyrek parasiyla ozaman 5 tane aliyormusum. 5 çeyrek kara gecmem lazim ama markette pazarda 6 ceyrek kaybediyorum nerde kaldı kârı
tedavi gordugum surecte bilezik falan hep gitti benim karsiliginda aldigim evladin degeri paha bicilemez ama keske baska alternatifim olsaydida bileziklerim gitmeseydicok uzucu deger kaybettıkce kaybettı eskıden para tam anlamıyla paraydı sımdı hıc bırseye guc yetmez oldu
aynı sozunuzu gecen gun esım soyledı
esıme dedım kı tuh keske satmasaydım ıvır zıvır kucuk altınlarımı zamanında kullanmıyorum dıye bak uctu fıyatlar dedım
altın uctu da herseyın fıyatı uctu sımdı elınde olsaydı da satsaydın ne olurdu sankı ne alabılecektın kı dedı
dogru dedım ancak sogan sarımsak patlıcan kabaga gıder
o uygulamalarda bır gezın neler var nelerBenim bile alasım geldi sizden. Takas mı yapsak napsak? 20 pelusa şemsiye olur mu? Şemsiyem kırıldı da
aynen artık evde istemediğim kitapları da sattım kızımın okul çantalarını halısını bile sattımBaşka bir arkadaşım kitap da satıyor bu uygulamalarda, siz bilirsiniz elbet benim demek istediğim her türlü eşya kıyafet gereç alınıp satılıyor. Sizdekiler öyle çul çaput da değil anladığım, önce indirin modacruz, dolap, gardrops üçünü de (hatta letgo), satacağınız türdeki örneklerin fiyatlarını bir inceleyin siz de ona göre fiyatlandırıp koyarsınız. Çocuğunuzun ihtiyaçlarını da piyasadan çok ucuza alırsınız çünkü çoğu insan sıfır etiketi üzerinde eşyaları elden çıksın diye satıyor.
Apple watch öyle duruyor demiştiniz ya onu diyor arkadaşımız :))Elmalı saatım yok ki hemen alıp satayım barı. Yeşil mi olsa kırmızı mı?
Ya tabi her satışta kargo şubesine gitmeniz lazım bu da bu işin cilvesi. Sadece çekip yüklüyosunuz ilk seferde çok olduğu için biraz zamanınızı alır ama sonrası çorap söküğü gibi gelir. Ama şu birkaç ayki sıkışıklığınıza yardımcı olur satışlarınız böyle düşünün ve üşenmeyip bu işin üstüne bir eğilim derim.Tek tek kargolamak yorucu olur mu acaba? Bende oyle cok cocuk kıyafetı ve oyuncak var kı defosuz. Hepsını tek tek koymaya kalksam altı ay ugrasırım herhalde. Gercı dukkan mı acsam acaba?
İyi bari kızı da paketlememişsin :))aynen artık evde istemediğim kitapları da sattım kızımın okul çantalarını halısını bile sattım
soyle yapabılırsınız profılınızı olustururken uygulamada haftada 2 gun belırler sadece bu ıkı gun kargo gonderımı var dersınız zaten urunu sattıktan sonra 4 gun ıcınde kargoya vermek gerekıyor alan kısıyle de ıletısım kurabılıyorsunuz yukledıgınız urunun altına yorumla soru soruyor ne zaman gonderırsın veya urunun olculerı nedır dıye ordan konusur anlasırsınızTek tek kargolamak yorucu olur mu acaba? Bende oyle cok cocuk kıyafetı ve oyuncak var kı defosuz. Hepsını tek tek koymaya kalksam altı ay ugrasırım herhalde. Gercı dukkan mı acsam acaba?
çok masraflı ve mızmızdır kimse almaz onuuİyi bari kızı da paketlememişsin :))
Wuhuuu nisam helal saygıyla eğiliyorumo uygulamalarda bır gezın neler var neler
en basıtı sunları da yaptım
mesela ben kızımın dogum gunune hazırlıklar ıcın tum malzemelerı uygulamadan aldım
kullandım
sonra da ordan gerı sattım
kullandıgım yanıma kar kaldı
hatta artan kurabıyelerı bıle sattım
oldugu gıbı kalan ne varsa
ben de esra ceyhan dan bir bluz beğendim ama indirim yapmıyorr 2 aydır peşindeyim ürününn cıksss vermiyorrrWuhuuu nisam helal saygıyla eğiliyorum
ben genel olarak satanlardan hep daha uyguna satarım kesın bu fıyata satılır dıyecegım fıyata koyarım cabuk gıtsın dıyeİkinci el fiyatını nasıl belirliyoruz? Ürünün fiyatına bakıp yarısına mı satıyoruz
Yok valla ben sizle aşık atamam ayol siz kompetanı olmuşsunuz işin ben ameleyim daha sizin yanınızdaben de esra ceyhan dan bir bluz beğendim ama indirim yapmıyorr 2 aydır peşindeyim ürününn cıksss vermiyorrr
ben genel olarak satanlardan hep daha uyguna satarım kesın bu fıyata satılır dıyecegım fıyata koyarım cabuk gıtsın dıye
ya bu o kadar dogru kı resmeeen hayatın pahalılıgına kapılıp unutulmus bırsey eskıden boyle seyler vardı gercekten bende 1986 dogumluyum ceyrek ayıptı halamlar cocuklarını evlendırırken hem kıza cıft bılezık hemde adama tam altın takarlardı o zamanlar oyleydı sımdı nerrdeeee gramlar bıle yavruladı
Wuhuuu nisam helal saygıyla eğiliyorum