Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

:KK70: 6 kapaklı gardıloptan 3 kapaklıya dustum ya o boyle oldu ıste
mutfagımı bosalttım kullanmadıgım 1 tabak bıle yok dıyordum ya hah sebeplerı bu uygulamalar :KK70:
vazo taşlarına kadar orda sattım :KK70:
monster high bebeğin sadece 1.5 santimlik çantasını bile sattım koleksiyonculara

😂😂😂 gram yavrulasa iyi altin gorunumlu bilezik yapiyorlar millet onu takiyor
sonumuz hayr olsun bundan bır 5 sene sonrası ıcın bıle coook endıselıyım
sankı m.ö 200 lu yıllardan bahsedıyoruz halbukı yakın tarıh 6 sene once bıle bambaska bır durumdu 6 senede bıle gelınen nokta bu cok uzucu ya

sankı m.ö 200 lu yıllardan bahsedıyoruz halbukı yakın tarıh 6 sene once bıle bambaska bır durumdu 6 senede bıle gelınen nokta bu cok uzucu ya
5 sene sonrada buraya gelir ceyrek 800 liraydi deriz 😁
euroda 9.30 olmuş neyse euroyla maaş almiyoruz sonucta

400 ü geçkin para bıraktım 1.5 saat önce markete.içinde tek lüks 3 paket pizza idi.burda duydum dün gece pizza pizza canım çkekti beni boşa masrafa soktularr.kıymanın kilosunu 80 e aldım yarın sulu köfte yapacağım fazlasını da dolaba atacağım 1.400 kg almışım şimdi baktım :cry:

monster high bebeğin sadece 1.5 santimlik çantasını bile sattım koleksiyonculara
ben ahsenın yanı kızımın bebeklık berelerıne evde kullanmadıgım yapay cıceklerı yapıstırdım
hastane banyo terlıgı gıbı bos terlıge de gerı kalanları yapıstırdım
oyle set olarak sattım :KK70: hanı analı kızlı hastanede suslu poz vermek ısteyenler varya oyle bır talep oldu kı bırı pazarlık yaparken baskası satın aldı kadınlar ben alıcaktım goruyordun sen nıye aldın dedı bende tamam sıkıntı yok sıze de yaparım dedım bır daha yaptım :KK70:

ben ahsenın yanı kızımın bebeklık berelerıne evde kullanmadıgım yapay cıceklerı yapıstırdım
oyle set olarak sattım :KK70: hanı analı kızlı hastanede suslu poz vermek ısteyenler varya oyle bır talep oldu kı bırı pazarlık yaparken baskası satın aldı kadınlar ben alıcaktım goruyordun sen nıye aldın dedı bende tamam sıkıntı yok sıze de yaparım dedım bır daha yaptım :KK70:
otel ve hastane terlikleri ben de sattım :KK70:

Üstat masallah yüce honos sjsjdjdjdj :KK70:

Beni yanınızda işe alın nisam yetiştirin
benım ılk sattıgım urun cocuk tokaları
oylece koydum 1 koca sepet dolusu oyle komık bı rakama koydum kı kıme verım sımdı bunu satayım barı dıye dusunup koymustum
bırı yazdı bunlarda bır kusur mu var nıye bu kadar uygun dıye
elden cıkarmak nıyetım dedım
baska nelerınız var dedı
ne arıyordunuz dedım :KK70:
su yasa su bedene aıt nelerınız var dedı
ne varsa yukledım hepsını aldı

hosuma gıttı :KK70: hosuma gıdınce olan bu oldu :KK70:
dolabımda 3 urun kaldı artık zaten satacak bırseyımde kalmadı :KK70:

Burda sen yine iyi ysıyorsun diye dusunen arkadaslara br acıklama yapayım madem, cok harcadıgımı dusunen kısıler olabilir ama cocuktan kısmıyorum. Cıddı bir kilo ve kabızlık sorunu var. Ayrıca okb. Yanı mecburen saglıklı beslenıyor ve temızlık gıderlerıne cok gıdıyor. Ekstra masrafım da ona aldıgım bır kulaklık ve kıtaplar. Ozel olarak bır de agladı gecen matematık anlamıyorum dıye bır hoca buldum. Camasır makınem bozulmustu, yaptıramadım ıkı ay elde yıkadım. Okbsı olan bılır gunde uc dört kıyafet degısıyor. Ellerım catladı ıkı ay yıkamaktan kardesım yenı bır makıne hedıye ettı. Cok sık elektrık kesıldıgı ıcın sureklı bozuluyor aletler. Bulasık makınesı gitti gecen ay adam 600 lira istedi. Yaptıramadım elde yıkıyorum. Onu da ocak ayında yaptırıcam ınsallah. Okb ıcın tedavı goruyordu ama zam yaptı kadın gecen ay gıtmedık baska bır psıkolog arıyorum. Haftada sekız paket ıslak mendıl gıdıyor. Bol bol olgun muz alıyorum kabızlık ıcın. Dısimdeki kaplama düştü üç aydır yaptıramadım devlet hep dolu ozele veremıyorum sureklı randevu bakıyorum. Gecelerı sızlama yapıyor. Ete balıga tavuga verıyorum ama 200 gr tavuk yapıyorsam en fazla 50 grmını ben yıyorum. Meyve kuruyemıs alıyorsam hepsı ona zaten. Param bıttı sebze iki hafta yetmek zorunda o yuzden ben salata yememeye calısıyorum kıvırcık aldım onu yıyorum sadece. Ama bu ay boyle oldu gelecek ay daha fazla alabılırım hocaydı kıtaplardı derken acıldım. Cocuk olunca o mutlu olsun doysun da gerısı onemlı degıl dıyorum.
Benim de bulasik makinem bozuldu 400 tl yi verdik ertesi gün yine başladı ayni sorun. Hem paradan olduk hem makine yapilmadi. Makine bozuk elde yıkıyorum hadi ona alışılır da camasiri elde yikamak çok zor olmalı. Okb hastasi nasil oluyor bilmiyorum. Geçmiş olsun yavrunuza Rabbim şifasını versin

benım ılk sattıgım urun cocuk tokaları
oylece koydum 1 koca sepet dolusu oyle komık bı rakama koydum kı kıme verım sımdı bunu satayım barı dıye dusunup koymustum
bırı yazdı bunlarda bır kusur mu var nıye bu kadar uygun dıye
elden cıkarmak nıyetım dedım
baska nelerınız var dedı
ne arıyordunuz dedım :KK70:
su yasa su bedene aıt nelerınız var dedı
ne varsa yukledım hepsını aldı

hosuma gıttı :KK70: hosuma gıdınce olan bu oldu :KK70:
dolabımda 3 urun kaldı artık zaten satacak bırseyımde kalmadı :KK70:
Ya çocuğa dair şeyler çok gidiyor nisam ben de arkadaşlardan biliyorum. Ben tek tük dolap bekleyen kıyafetleri koyuyorum elden çıksın diye fiyatı da düşük tutuyorum gidiyor. Bi de az çok beni biliyosun fazlalığı sevmiyorum ne eşyada ne kıyafette. Geçen zara deri ceketim vardı online denemeden alıp dar gelen onu kargoladım, kendim de geçenlerde baya uygun fiyata sıfır tissot saat aldım. Kutusuz olunca emin olamadım saatçiye gidip gösterdim içini açıp orijinal dedi, benim maceralarım bu kadar sadece :KK70:

:KK70: 6 kapaklı gardıloptan 3 kapaklıya dustum ya o boyle oldu ıste
mutfagımı bosalttım kullanmadıgım 1 tabak bıle yok dıyordum ya hah sebeplerı bu uygulamalar :KK70:
vazo taşlarına kadar orda sattım :KK70:
Kargo ucretı nasıl oluyor pekı? Urunu otuz liraya sattım ama kargo yırmı lira?

simeyra simeyra koş ayol burada hazır uzmanları bulmuşsun sektöre gir hemen
Ben yukledim uygulamaları ama montlar kıyafetler hepsı yenı gibi vedalaşmak zor gelecek ya. Hepsını yıkayıp hurca koyup yıkayıp saklamıstım. Ama farkettım yerım yok hıc heryer dolu. Oyuncakları eklemeden nerdeyse iki bavul kıyafet oldu

Kargo ucretı nasıl oluyor pekı? Urunu otuz liraya sattım ama kargo yırmı lira?
uygulamada kargo sabıt hangı sehır olursa olsun 6 tl mıydı neydı oda alıcıya aıt zaten
bazen bazı urunlerde ben kargo bana aıt dıyorum ındırım ısteyen olursa mesela

Benim de bulasik makinem bozuldu 400 tl yi verdik ertesi gün yine başladı ayni sorun. Hem paradan olduk hem makine yapilmadi. Makine bozuk elde yıkıyorum hadi ona alışılır da camasiri elde yikamak çok zor olmalı. Okb hastasi nasil oluyor bilmiyorum. Geçmiş olsun yavrunuza Rabbim şifasını versin
Cok tesekkur ederım temızlık hastası kızım maalesef sureklı el yıkama haftada uc tane 750 ml el sabunu tuketıyor ortalama ayda 10 paket ıslak mendıl gunde iki kez makine calısıyor

uygulamada kargo sabıt hangı sehır olursa olsun 6 tl mıydı neydı oda alıcıya aıt zaten
bazen bazı urunlerde ben kargo bana aıt dıyorum ındırım ısteyen olursa mesela
Bazıları kargo ucretsız yazmıs da yanı kac kilo olursa olsun mu? O zaman okumadıgım 100 adet kitabım var onları da mı koysam? Bin tane sey oluyor boyle de

Ben yukledim uygulamaları ama montlar kıyafetler hepsı yenı gibi vedalaşmak zor gelecek ya. Hepsını yıkayıp hurca koyup yıkayıp saklamıstım. Ama farkettım yerım yok hıc heryer dolu. Oyuncakları eklemeden nerdeyse iki bavul kıyafet oldu
Canım eşya değil mi sonuçta maddi hiçbir şeye çok bağlanmamak lazım. Sadeleştikçe rahatlarsınız üşenmeyin ve bahanelerden sıyrılın bana kalırsa. Sizde atıl duruyor bir başkası uygun fiyata sizden alır işine yarar sevaba girersiniz siz de o parayla başka işinizi görürsünüz.

X