Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

+1kesinlikle

Valla doğru bilinmezi ogrenmek ya da bunun için çabalamak cok cazip gelir bana ama kendi hayatimda bilinmezden cekinirim.
--Kendi karakterine baktığımızda rollerini gayet güzel şekilde devam ettirir ama istediği bu değildir, iç dünyasında çok daha iyi yerlerde olmak istediğini ya da bambaşka bir hayatı seçeceğini bilir.--
En cokta burasi cuk oturdu. Tam beni özetliyor Su hayatta yegabe sorguladigim kisimlardan.
Analliz desen var
Helal olsun

Eger sitede 3 ten fazla ailede zarar varsa elektrik idaresinden para alabiliyorsunuz birlesip basvurabilirsiniz
Cay makinesini bosverin faturayi kabartiyor
Kullanmak nasıp olmadı anlamayamadım etkısını faturaya:))) bunu duydum hatta yonetıme soyledım ama kimse oralı olmadı. Elektrık şirketini aradım bişey yapamayız dedı. Neysekı artık olmayacak. Dag bası olunca sureklı kesılıyor ama okulun yanı cocuk yuruyor okula yoksa oyle uzakkı heryere

Maas benım maasım kuzum, babası yok ayrıyız. O okul egıtım masraflarını karsılıyor. Ozel okuldaydı zaten nafaka olarak onu öduyor sadece baska faydası yok. 10 yıldır kendım bakıyorum

Ah ah valla ben de uzaktan davulun sesi kulaga çok hoş geliyo tabi hepsi buraya bayiliyo ama kimseninde geldiği yok
Yer mi gelmek.Onlarda neyin ne olduğunu biliyorlar ama konuşmak kolay tabi.Oyunu baş geç gerisiyle ilgilenme ,rahat tabi.Kendi gurbetçi akrabalarimla bile görüşmek konuşmak istemiyorum artik

Benim esim pandemiden beri kçö den faydalaniyor
Toplam tutara bakiyorum elimize gecen cok geliyor
Evde beni 6 aydir sarsmayacak kadar stogum vardi.
Sadece 1 tane gomlek aldim annem 2 gomlek 1 pantalon hediye aldi. Evdekilerle yikadim yikadim giydim
Seneye yaza tum dolabi yenilemem gerekiyor isler duzelmezse diye sirtimdan kan cekiliyor
Esim gunduz evde. Illa yemek oluyor ama o atistirmalik ariyor. Kuruyemis sever cig almam lazim tuzsuz olmali derken hepten bir avuc seye servet dokuyorum
Durum herkes icin tatsiz
Esimin calistigi firmada mudur cocugumun ozel okul parasini odeyemeyecegim demisti cok gulmustuk.

Anne olmak boyle bir sey iste .. burada annesiyle ilgili konu açanlara hep "sen alttan al, annedir"benzeri seyler yazarım, hiç kiyamam annelere ne şartlarda büyütmüşler bizleri nelerden fedakarlik etmisler bizler için , yazdiklarinizi okuyunca duygulandim anlik annemi arayayim bende bari..

Allah hepimize kolaylik versin, evimize bolluk bereket versin ne diyelim. Ulkemizde aç açikta kimseyi koymasin.
Kara gün kararip kalmaz, bir gün elbet geçecek bunlar da. Bu zamanlardan kötüsünü görmeyelim artik insallah..

Bu ay palamut ucuz.20 TL ye kadar düştü.Bugulamasi hem çok kolay hem çok ucuz hem de çok sağlıklı.

Maas benım maasım kuzum, babası yok ayrıyız. O okul egıtım masraflarını karsılıyor. Ozel okuldaydı zaten nafaka olarak onu öduyor sadece baska faydası yok. 10 yıldır kendım bakıyorum
Çocugun özel ders ve diğer ihtiyaçlarını da karşılaşın madem sadece okulla olmuyor üst baş, psikolog giderleri hepsini sana yıkmış ama sorsan çok fedakar babadır. Çocugun giderleri için tekrar baba ile konusun bence cünkü cocugum okb li dediniz bu masraflari arttirir hepsini sirtlamaniz zor bu arada kirada mısın?maaşın ortalama bir maaş mi merak ettim

Yeni yeni çıkıyor bölge bölge değişir. Egede çıkmaya başladı kimi yerlerde Ekim son haftalari, Kasım başı da olabilir yakında görürmeye başlarsınız.

Bu ay palamut ucuz.20 TL ye kadar düştü.Bugulamasi hem çok kolay hem çok ucuz hem de çok sağlıklı.
Balik tamamen o gune bagli bazen aksama doğru pazarda coook ucuz bazen cok ucuk fiyatlar. Geçen niyetlendim balik yapacagim her seyi de aldim pazara bi gittim 1 kg çipuraya 35 lira verip çıktım.. geri kalanlar normalinden pahali olduğu icin çipura zaten hep pahali bari onu alayim dedim

Benim sıkıntım iki aylık zaten. Ondan sonra bir şekilde toparlarım. Maasım dusuk değil cok da değil ama birden böyle pahalılık olunca eskı duzenı bozamıyor ınsan afallıyor. Yavas yavas alısıyoruz. Eskıden kucuk ilcedeydim bunun yarısı kira ödüyordum hersey daha ucuzdu yazın para biriktirip tatıle bile giderdik. Bu sene hersey pahalandı buyuk sehır olunca bi de. Çocugun eğitimi için geldim burs kazanınca fen ile ilgili ama burslu hali bile pahalı. Onu da babası karsılıyor ozelden almak ıstemıyorum zaten okb yuzunden kendını kötu hıssedıyor. Zaten babası da aldırmaz ben ödüyorum kafasında.

Nasıl basariyorsun bunu cidden. Bence hesabi yanlis yapiyorsun bir pozzacida 75 tl ye falan doydu doymadi olur büyük boylar uçmuşlar.
Hamuru kendin kar ya da al.
Dolu dolu 2 tepsilik, ben sucuklu severim yarim kangal gidiyor dolu dolu. Araya salam serperim arada, 2 3 biber, yarim kasar gidiyor, biber 2 3 tane, mantar yarim kilo alsgimin icinden 3 4 tane aliyorum yetiyir, zeytin, misir, birde pizza sosu yap bitti gitti. Ne koyuyon icine sen pepperoni, mozeralla falan mi bunlar bile dolu dolu 2 tane 28 cm lik tepside her yerine yetiyor.
Olsa da yisek

Bizim burda bir yer 12,5 lira yapmıs gidip aldım attım dolaba dort tane. Gercı uzak baya bes km yurudum ama bunlar bitince yine gidicem. Barbun da ucuz diyorlar.
daha kötu olanlar var bi yandan, bir arkadasım dogalgaz yakamayacak bu sene gercı yalnız yasıyor, ben mecburen yakıcam gürül gürül cocuk var, Hastalanınc daha cok masraf cıkıyor ustune cektıgı acı cabası. yalnız olsam ben de yakmazdım belki de.

Sorun sizinle ilgili değil kendinizi suclamayin. Sjmdi vergiye girdik maaslardan birde bu kesiliyor. Ama hayat her gecen ay pahalilaniyor. Elektirge kac kez zam geldi, dogalgaz ve su keza öyle. %40-58 civarlari
Kendizde hic sorun aramayin. Suan iyi ya her sey diyen yalan söylüyor her gecen ay pazarda , markette, yasamakta ates pahasi oluyor. Kimse kimseyi yemesin.

10 yıldır gram dokunmadı zaten herseyı ben aldım. 10 yıl cocugu ozelde okuturken Babamın verdiği evı satıp onun parasıyla okuttum. Ev kucuk zaten pahalı degıldi. Bir kere aradım dedim iki aydır odeyemedım kaydını silecekler o da dedıkı bana ver madem yoksa yapabilecegım sey yok. Ben de actım davayı alıyorum şimdi onu da öduyor okula. Ust bas alıyordu zaten, telefonunu, tabletını hep alır. Bu arada durumu baya ıyı. 300 calısanı var, bosandıgım için hırsını cıkarıyor benden. Zamanında gurur yapıp nafaka almadım bişey istemedim. Salak kafam. O yuzden her konuya yazıyorum gurur yapmayın alın diye. Ama ekstra psıkolog falan hayatta vermez. Cimriydi zaten ondan bosandım. Kendı alırsa alır ben yap dersem yapacagı varsa da yapmaz inatlasır.

Yanında 300 çalışanı varmış keşke alsaymışsın nafakani o bir yana çocukla ilgili masrafları mahkeme düzenlemiyor mu?yeniden bi düzenleme yapılamaz mi?

Maasım 4 bin civarı, kiradayım aidat kira 1400 lira. Daha uyguna bulamadık ama okula yakın servıs vermıyoruz bi de guvenlık var korkuyoruz cunku dag bası, benim işe de cok yakın. Yol masrafları cıkınca kötu değil zaten cok kucuk 55 metrekare. Geriye faturaları cıkarınca 2000 civarı kalıyor. 1500 gıdaya kalanı ozel ders vs her ay ek cıkıyor okul kıtapları, baska bır ay kabızlık tedavısı gordu 500 e maloldu,, ondan once psıkolog oduyordum, şimdi dogalgaz gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…