- 2 Kasım 2020
- 223
- 282
Milyonlarca teşekkür asil ve güzel kadınHesap detaylarına basın orda var resim ekliyorum
yok sızma bizdekiler ama alalı 4 gün oldu belki zam gelmiştir bilmiyorum riviera yağın içinde başka ne yağ var bilinmez almıyoruz biz hiçMadranin rivierasina baktım az önce sanal migrosta 21 yazıyordu.
Acaba o mu sızma mi ?
Linclik birşey yok bence :) ne demekMilyonlarca teşekkür asil ve güzel kadınşimdi linç yerim yine ben ama çooook sağol
Ay yaptım yahuLinclik birşey yok bence :) ne demek
almadılar kulübe ama hemen kabul olmuyor mu üyeler aralarında danışıp bunu alalım ya da almayalım yavvv mı diyorlar kafamda deli sorularrLinclik birşey yok bence :) ne demek
bence turkiyede coronavirus basligi gibi yapmalilarAy bu konu bdv de mi hala şunu ekonomiye mi ne tasisalar burda banlama ihtimali var
konu çok heyecanlı kızı ve eşimi gönderdim şimdi hastaneye kontrole ben burda iyiyim gitmem hiçbir yereAy bu konu bdv de mi hala şunu ekonomiye mi ne tasisalar burda banlama ihtimali var
ben siyaset yapmam hayatımın gerçeklerini yazıyorum yav kime neee fakirimmm artık yaşasınnnnn demiyorum yaaaabence turkiyede coronavirus basligi gibi yapmalilar
siyaset meydanina tasiyip bdv yede link koymalilar başligi
ondan sonra hepimize bir siyaset meydani rahatligi gelecek bak neler oluyor burda
Onu bende almistim ama bergamotluymus cok sevemedimçay 10 tl alışverişe 12 kusürdü A1......1 markette 5 paket aldım demlik poşeti nerde ne bulsam stokluyorumm bu kış zor geçecek çünkü
siyaset yapmana gerek yok ki şuan bu başlıgin altina ufacik ucundan atarlansan ban yiyorsunben siyaset yapmam hayatımın gerçeklerini yazıyorum yav kime neee fakirimmm artık yaşasınnnnn demiyorum yaaaa
ciddimi ben de sevmem bakmadan almıştımmmOnu bende almistim ama bergamotluymus cok sevemedim
Sag alt kisma bak bakalm canim bende gormeden aldim . Bazi bergamotlulari seviyorum ama bunu sevemedim pek . Fisin duruyorsa iade edersin 4 tanesini 1 jni acip dene istersenciddimi ben de sevmem bakmadan almıştımmm
ülkemden çok memnunum ekonomi çok iyi çocuğumun eğitim alamamasından aşırı memnunum azla da geçinirimmm beni yoldan çıkaramazsınız musmutluyum böyleeeeesiyaset yapmana gerek yok ki şuan bu başlıgin altina ufacik ucundan atarlansan ban yiyorsun
ama siyaset meydaninda olunca konu sorun olmuyor okadar
saygi cercevesi icerisinde elestiriye acik oluyor durum.
Ay bütün kafelerde sadece çay içmeyelim diye bence onu veriyorlar bi düz cay içemiyoruz kafeye gidince hic sevmiyorum bendeciddimi ben de sevmem bakmadan almıştımmm
Ben dedim çok inceldin görünmez oldundj ndncjdndnxjcjccnE ben basindan beri yaziyom görünmeziyim olum ben yoksa
en alt katta emekli teyze var o seviyor yarın hediye ederim çaylarıı demlesin demlesin içsinAy bütün kafelerde sadece çay içmeyelim diye bence onu veriyorlar bi düz cay içemiyoruz kafeye gidince hic sevmiyorum bende
Normal cayi yuzde 70 koyup 1 tane de o bergamotludan atinca gidiyo bak bugun denedim sende o sekilde tuketirsinen alt katta emekli teyze var o seviyor yarın hediye ederim çaylarıı demlesin demlesin içsin