Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

ton balik deme bana
cok severim salatasini 3 gun once markette sepete attim bitane en son 18 liraydi faturayi kontrol ederken ben şok 34 lira olmuş resmen

Yagin lt sini kactan almis? Markası ne?

ton balik deme bana
cok severim salatasini 3 gun once markette sepete attim bitane en son 18 liraydi faturayi kontrol ederken ben şok 34 lira olmuş resmen
Biz mart ayında stoklamıştık, evden aylarca çıkmayacağız diye.
30 paket falan almış, kıtlık var sanki.
Ama varmış meğer, evdeki zuladan yiyoruz hala.
Makarna bitti, arada birkaç ürün bitiyor, başka biten yok mart stoğundan.
Daha tam anlamadık pahalılığı ondan.

benimde baklagilim falan henuz bitmedi martta aldiklarim ama kisin biterse kalabaliga girmek zorunda kalmayalim diye gecen ay yine aldim bitmeye yakin olan seyleri ne kadar az kalabaliga girersek o kadar iyi bizim icin

Kızlar ben doğa severler kulübüne nasıl üye olacağım ? Yeri geldi konu dışı soru oldu bende bunu sormak istiyorum yardım pleaseee

benimde baklagilim falan henuz bitmedi martta aldiklarim ama kisin biterse kalabaliga girmek zorunda kalmayalim diye gecen ay yine aldim bitmeye yakin olan seyleri ne kadar az kalabaliga girersek o kadar iyi bizim icin
Yasaklar yavaş yavaş geliyor, ne olacağı belli değil, iyi yapmışsınız.
Yasaklara gelene kadar sürekli fiyat artışı da olduğundan, ele para geçtiği an aslında almak lazım.

Günlerdir tadımız tuzumuz yok, bir ağlayıp gelip şurada 2 cümle kuruyoruz.
Bu akşam kısıtlamalar açıklanınca hepten attı tepemin tası, yine virüs 22:00 dan sonra bulaşmıyor, onu anladık.
Virüsten ölmezse millet açlıktan ölecek, açlıktan ölmeyen zaten malum bizim ülkede sebep çok.
Yaşamaya neden bulmak zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…