- 17 Aralık 2015
- 26.431
- 48.122
ton balik deme banaKocam 10 gün kadar oldu diyette, ev ekonomisinde hiçbir gelişme yok.
Adam salata yiyor ama 1 iceberg, 1 demet roka, 1 demet semizotu, 3 salatalık ve ton balıklı yiyince yeşillik bile ne kadar pahalanmış yahu, yeni anladık.
Eğer ki ekonomi sebepli zayıflıyor ise gene yaramadı bize.
Yagin lt sini kactan almis? Markası ne?benim koca zeytinyağına zam gelecek diye bütün mig....s ları dolaşmış bulamamış en son başkentin ordaki mi....s ta bulmuş tüm rafı almış kasaya gidince kız bu kadar alamazsınız demişş.bizim adammm kronikk hastayımmm 2 saattir bu yağların peşindeyimmmm 1 tanesini bırakmammm sıkıysa bıraktır hepsini alıyorum demiş kız korkmuş hepsini satmış23 tane 2 ve 1 lt lik yağ var evde şimdi ha ha ha.bu haftasonu da salça pirinç mercimek stoklayacağız
Biz mart ayında stoklamıştık, evden aylarca çıkmayacağız diye.ton balik deme bana
cok severim salatasini 3 gun once markette sepete attim bitane en son 18 liraydi faturayi kontrol ederken ben şok 34 lira olmuş resmen
O indirimler bindirim üzerine indirim, öyle düşününce insan ihtiyacını bile almaya çekiniyor.Biri beni kurtarsın.
G... Adli yerden bir sürü siparis girip duruyorum.
İndirim üstüne indirim görünce aklımı kaybettim herhalde.
benimde baklagilim falan henuz bitmedi martta aldiklarim ama kisin biterse kalabaliga girmek zorunda kalmayalim diye gecen ay yine aldim bitmeye yakin olan seyleri ne kadar az kalabaliga girersek o kadar iyi bizim icinBiz mart ayında stoklamıştık, evden aylarca çıkmayacağız diye.
30 paket falan almış, kıtlık var sanki.
Ama varmış meğer, evdeki zuladan yiyoruz hala.
Makarna bitti, arada birkaç ürün bitiyor, başka biten yok mart stoğundan.
Daha tam anlamadık pahalılığı ondan.
Yasaklar yavaş yavaş geliyor, ne olacağı belli değil, iyi yapmışsınız.benimde baklagilim falan henuz bitmedi martta aldiklarim ama kisin biterse kalabaliga girmek zorunda kalmayalim diye gecen ay yine aldim bitmeye yakin olan seyleri ne kadar az kalabaliga girersek o kadar iyi bizim icin
madra sızma zeytinyağı lt si 21.4 muş 2 lt liği daha ucuza geliyormuşYagin lt sini kactan almis? Markası ne?
Yaşıyoruzeşim onumuzdeki hafta gurcistan sinirina urun goturecek bende arabanin arkasina asilmayi dusunuyorum.
eskiden ilaclama araclarinin arkasina asilan cocuklar olurdu ya
bak aklima geldi o cocuklar yasayabiliyomu acaba suan sagliklilarmi
Sanırım profil ayarlarında oluyor.Kızlar ben doğa severler kulübüne nasıl üye olacağım ? Yeri geldi konu dışı soru oldu bende bunu sormak istiyorum yardım pleaseee
Biri beni kurtarsın.
G... Adli yerden bir sürü siparis girip duruyorum.
İndirim üstüne indirim görünce aklımı kaybettim herhalde.
Küfür gibi olmuşBir harf daha alayım bulamadım siteyiG***r de G****im mi?
Ceycey soktu bu .... lanetine bizi.Küfür gibi olmuş
parasızsa ben de olayım üye pro üyelik bize göre değil ama gözüm var bir gün paraya kıyıp üye olacağım çok klas duruyor sitedeSanırım profil ayarlarında oluyor.
Orada işaretlediğinizde yeşil oluyorsunuz.
Ay denedim olmuyor yapamadım çok istiyorum denedim olmadıSanırım profil ayarlarında oluyor.
Orada işaretlediğinizde yeşil oluyorsunuz.
Yok kız getirden bahsediyorsa oyle değil bugün mesela esime 100 tl ye kadar.olan alıs veriste yüzde 50 indirim vardı az çok ne ne kadar biliyorsun indirimli oluyor gercektenO indirimler bindirim üzerine indirim, öyle düşününce insan ihtiyacını bile almaya çekiniyor.
Hahahahahahhqqhparasızsa ben de olayım üye pro üyelik bize göre değil ama gözüm var bir gün paraya kıyıp üye olacağım çok klas duruyor sitede
her hafta banlanıyorum ve niye banlandığım bilgisi gelmiyor paranoyak oldum napıyımmmmCeycey soktu bu .... lanetine bizi.
Marka yazmak yasak değil diye biliyorum, reklam yasak sadece.
Getir mi ? Biri yazsın çıldırıcam yahuCeycey soktu bu .... lanetine bizi.
Marka yazmak yasak değil diye biliyorum, reklam yasak sadece.