- 30 Aralık 2009
- 22.581
- 87.509
- 40
Getir ahshahdbsBir harf daha alayım bulamadım siteyi G***r de G****im mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Getir ahshahdbsBir harf daha alayım bulamadım siteyi G***r de G****im mi?
Getir ahshahdbs
Mesajda mune detaylı bilgi veriyor halbuki.her hafta banlanıyorum ve niye banlandığım bilgisi gelmiyor paranoyak oldum napıyımmmm
gercekten sinir bozucu önlemler varYasaklar yavaş yavaş geliyor, ne olacağı belli değil, iyi yapmışsınız.
Yasaklara gelene kadar sürekli fiyat artışı da olduğundan, ele para geçtiği an aslında almak lazım.
Günlerdir tadımız tuzumuz yok, bir ağlayıp gelip şurada 2 cümle kuruyoruz.
Bu akşam kısıtlamalar açıklanınca hepten attı tepemin tası, yine virüs 22:00 dan sonra bulaşmıyor, onu anladık.
Virüsten ölmezse millet açlıktan ölecek, açlıktan ölmeyen zaten malum bizim ülkede sebep çok.
Yaşamaya neden bulmak zor...
Ceycey ben 2 hafta önce kristalin riviera olanını litresini 20 tl'ye sızma olanını da 26 tl'ye almıştım.madra sızma zeytinyağı lt si 21.4 muş 2 lt liği daha ucuza geliyormuş
Hangi seyahatmş o?neresiymiş pandemi bitsin bi gideyimNe bileyim ben, belediye dağıtmış gibiydik.
90 tl ye çanta aldık şaka gibi, annelere verelim sevinsinler, burada çok para falan demiştik, o zaman öro 3 küsürdü...
hiç görmedim açıklama falanMesajda mune detaylı bilgi veriyor halbuki.
Şu konuda polemik, konu dışı yorum vs diye.
Açıklamayı okumuyor musun?
Sgdgabvdasjdjdjdnf valla küfür etmedim askdkdk
allah uzun omur versin insallahYaşıyoruz
sızma kullanıyoruz sadece bakarız onlara da teşekkürler bugüne dek hep kristal aldık ama standartımız düştü bu ayCeycey ben 2 hafta önce kristalin riviera olanını litresini 20 tl'ye sızma olanını da 26 tl'ye almıştım.
10 şişe aldım ben 1 litreden.
Komili de vardı indirimli esin ona da baksaymis o da indirimde.
Şuandan bakında asırlar önce gibi.Hangi seyahatmş o?neresiymiş pandemi bitsin bi gideyim
E ben basindan beri yaziyom görünmeziyim olum ben yoksaCeycey soktu bu .... lanetine bizi.
Marka yazmak yasak değil diye biliyorum, reklam yasak sadece.
Parasızparasızsa ben de olayım üye pro üyelik bize göre değil ama gözüm var bir gün paraya kıyıp üye olacağım çok klas duruyor sitede
Madranin rivierasina baktım az önce sanal migrosta 21 yazıyordu.sızma kullanıyoruz sadece bakarız onlara da teşekkürler bugüne dek hep kristal aldık ama standartımız düştü bu ay
mesajlara dusuyor aslindahiç görmedim açıklama falan
Hadi yaa yakin zamanda 17 tl filandi ayni bu aldigi yymurta canim ama ben bosaltip kagidini attim cope boyutunu bilemeyecegm yalan olmasin ama cok buyuk degil .Yumurtayı ucuz almış desem, boy olarak küçük mü s-m mi yumurta?
E ben basindan beri yaziyom görünmeziyim olum ben yoksa
çay 10 tl alışverişe 12 kusürdü A1......1 markette 5 paket aldım demlik poşeti nerde ne bulsam stokluyorumm bu kış zor geçecek çünküKızlar ben g.... Den
Toz deterjanı 5.5 kilosu 15 TL ye geldi indirimden.
Sonra 1 kg de çay aldım ona da indirimden 17 TL ödedim.
Bugün de yemek söyledim kizimla bana 18 TL ödedim indirimle.
Az önce de sıvı deterjan ve 3 tane dondurmaya 18 TL ödedim.
Hesap detaylarına basın orda var resim ekliyorumKızlar ben doğa severler kulübüne nasıl üye olacağım ? Yeri geldi konu dışı soru oldu bende bunu sormak istiyorum yardım pleaseee