1.68 69 yuvarlak hesap 70 de sen ben bozulmamboy kaçtı peki bir ara benim koca da 120 idi 180 boyla maşallahı vardı şimdi de zayıf değil 110 gene maşallahı var yanii
Ben hep şişmandım neyseki kocama şimdi ki halim süpriz eskisini verip yenisini aldı bedavadanBacım ben buralara emin adımlarla geldim.
Kocanın evlenme teklifini kabul ettiğim günden beri kilo alıyorum, evlilik müessesi bende şişkinlik ve kilo yapıyor diyorum, kimse kaale almıyor.
Hepsi 6 senede oldu
Yoksa yedim arkadaş, mis gibi yedim aldım umrumda olmaz.
Ama yemedim, şöyle keyiften kilo almayı özledim
kiz niye ilk kez duymuş gibi yapiyosuneuron var haa en iyi arkadaşım sensin bundan sonraaa
Yumurtayı ucuz almış desem, boy olarak küçük mü s-m mi yumurta?Kizlar son sayfalari okumadim ama esim gelirken ufak bi alisveris yapmis ve 200 tl tutmus aldiklari da
Yag 65 tl
30 lu Yumurta 24 tl
Bikac paket makarna, tuz, cay, seker, muz aldigi bunlar sok oldum cidden
alma elbise güzel bir elbise bul netten fotoşop yap olsun bitsinnn devir tasarruf devri artıkbu ay kizimin dogum gunu var 4 gun once instada bir sayfadan elbise begendim fiyat sordum 50 dedi
dun adres vermek icin yazdim 60 lira dedi
50 demistiniz o gun dedim
zam geldi dedi biraz daha konussam 70 olacak diye ödum koptu
ben xl aldim 35 liraydiYumurtayı ucuz almış desem, boy olarak küçük mü s-m mi yumurta?
En sağdaki 3 noktaya bas orda ki [ ] bas duzelecek iyice herseyi zorlastiedilartelefonun kafasinada vurayim diyecegimde bozulur falan simdi kalpten giderim
ahaha yok ya kizimin kopegi olsun ama kendi dogum gunumde yaprak takmayi dusunuyorumalma elbise güzel bir elbise bul netten fotoşop yap olsun bitsinnn devir tasarruf devri artık
tesekkur ederim hallettimEn sağdaki 3 noktaya bas orda ki [ ] bas duzelecek iyice herseyi zorlastiedilar
Dün müydü önceki gün müydü, bizim hiç evde foto yok.Ben hep şişmandım neyseki kocama şimdi ki halim süpriz eskisini verip yenisini aldı bedavadan
Ben de ona şaşırdım, m-l buldum aldım 28 mi 29 mu neydi.ben xl aldim 35 liraydi
benim koca zeytinyağına zam gelecek diye bütün mig....s ları dolaşmış bulamamış en son başkentin ordaki mi....s ta bulmuş tüm rafı almış kasaya gidince kız bu kadar alamazsınız demişş.bizim adammm kronikk hastayımmm 2 saattir bu yağların peşindeyimmmm 1 tanesini bırakmammm sıkıysa bıraktır hepsini alıyorum demiş kız korkmuş hepsini satmışYumurtayı ucuz almış desem, boy olarak küçük mü s-m mi yumurta?
kendine yatirim yapiyor gelme bacim bu oyunlaraDün müydü önceki gün müydü, bizim hiç evde foto yok.
Düğün dernekte o ele tutuşturulan çerçeveler yıllardır komodinde duruyor, bebeler oynadı falan aldım ellerinden, salona tv ünitesine koydum.
Koca akşam gördü ‘oha o ne, sen zayıfken böyle miydin, insan şu haline dönmek için her şeyi yapar be, zayıflayınca böyle olacağımı bilsem ölüm orucuna girerim’ dedi.
Ben de ıslak kekimi yemeye devam ettim
gecen aynisi bizede oldu guya l ama bildigin xs yumurtaBen de ona şaşırdım, m-l buldum aldım 28 mi 29 mu neydi.
Bana sorarsan ortada yumurta yok, l falan değil o, henüz tavuk yumurtlamaya başlamış, kısa kesip almışlar.
Öyle bir l boy...
evde beniim adım dombili altı üstü 64 kiloyum yahuu yazık banaaakendine yatirim yapiyor gelme bacim bu oyunlara
az ye cok masraf olmasin diye kemar sikma politikasi yapiyo sana
Anamm, bırakın o benim bakkal marketim.benim koca zeytinyağına zam gelecek diye bütün mig....s ları dolaşmış bulamamış en son başkentin ordaki mi....s ta bulmuş tüm rafı almış kasaya gidince kız bu kadar alamazsınız demişş.bizim adammm kronikk hastayımmm 2 saattir bu yağların peşindeyimmmm 1 tanesini bırakmammm sıkıysa bıraktır hepsini alıyorum demiş kız korkmuş hepsini satmış23 tane 2 ve 1 lt lik yağ var vede şimdi ha ha ha.bu haftasonu da salça pirinç mercimek stoklayacağız
Anadolu çocuğuyuz, yer miyiz bu numaralarıkendine yatirim yapiyor gelme bacim bu oyunlara
az ye cok masraf olmasin diye kemar sikma politikasi yapiyo sana
ye tabi can bogazdan gelir pandemiden sonra kelepce taktiririz beraberAnamm, bırakın o benim bakkal marketim.
En yakın ulaşım yerim yahu, boşaltmayın orayı
Anadolu çocuğuyuz, yer miyiz bu numaraları
Gayet 3 haneyi görmeden diyete falan giremem, hele pandemide asla.
Dizlerim ağrıyor zaten, yürüyemiyorum da.
Yemezsem ne yapayım, öleyim mi
Kocam 10 gün kadar oldu diyette, ev ekonomisinde hiçbir gelişme yok.ye tabi can bogazdan gelir pandemiden sonra kelepce taktiririz beraber