Pahalılık yorgunluk bıkkınlık

Ben hep şişmandım neyseki kocama şimdi ki halim süpriz eskisini verip yenisini aldı bedavadan

bu ay kizimin dogum gunu var 4 gun once instada bir sayfadan elbise begendim fiyat sordum 50 dedi
dun adres vermek icin yazdim 60 lira dedi
50 demistiniz o gun dedim
zam geldi dedi biraz daha konussam 70 olacak diye ödum koptu

Kizlar son sayfalari okumadim ama esim gelirken ufak bi alisveris yapmis ve 200 tl tutmus aldiklari da
Yag 65 tl
30 lu Yumurta 24 tl
Bikac paket makarna, tuz, cay, seker, muz aldigi bunlar sok oldum cidden
Yumurtayı ucuz almış desem, boy olarak küçük mü s-m mi yumurta?

bu ay kizimin dogum gunu var 4 gun once instada bir sayfadan elbise begendim fiyat sordum 50 dedi
dun adres vermek icin yazdim 60 lira dedi
50 demistiniz o gun dedim
zam geldi dedi biraz daha konussam 70 olacak diye ödum koptu
alma elbise güzel bir elbise bul netten fotoşop yap olsun bitsinnn devir tasarruf devri artık

Ben hep şişmandım neyseki kocama şimdi ki halim süpriz eskisini verip yenisini aldı bedavadan
Dün müydü önceki gün müydü, bizim hiç evde foto yok.
Düğün dernekte o ele tutuşturulan çerçeveler yıllardır komodinde duruyor, bebeler oynadı falan aldım ellerinden, salona tv ünitesine koydum.

Koca akşam gördü ‘oha o ne, sen zayıfken böyle miydin, insan şu haline dönmek için her şeyi yapar be, zayıflayınca böyle olacağımı bilsem ölüm orucuna girerim’ dedi.
Ben de ıslak kekimi yemeye devam ettim

Yumurtayı ucuz almış desem, boy olarak küçük mü s-m mi yumurta?
benim koca zeytinyağına zam gelecek diye bütün mig....s ları dolaşmış bulamamış en son başkentin ordaki mi....s ta bulmuş tüm rafı almış kasaya gidince kız bu kadar alamazsınız demişş.bizim adammm kronikk hastayımmm 2 saattir bu yağların peşindeyimmmm 1 tanesini bırakmammm sıkıysa bıraktır hepsini alıyorum demiş kız korkmuş hepsini satmış 23 tane 2 ve 1 lt lik yağ var evde şimdi ha ha ha.bu haftasonu da salça pirinç mercimek stoklayacağız

kendine yatirim yapiyor gelme bacim bu oyunlara
az ye cok masraf olmasin diye kemar sikma politikasi yapiyo sana

Anamm, bırakın o benim bakkal marketim.
En yakın ulaşım yerim yahu, boşaltmayın orayı
kendine yatirim yapiyor gelme bacim bu oyunlara
az ye cok masraf olmasin diye kemar sikma politikasi yapiyo sana
Anadolu çocuğuyuz, yer miyiz bu numaraları
Gayet 3 haneyi görmeden diyete falan giremem, hele pandemide asla.
Dizlerim ağrıyor zaten, yürüyemiyorum da.
Yemezsem ne yapayım, öleyim mi

ye tabi can bogazdan gelir pandemiden sonra kelepce taktiririz beraber

ye tabi can bogazdan gelir pandemiden sonra kelepce taktiririz beraber
Kocam 10 gün kadar oldu diyette, ev ekonomisinde hiçbir gelişme yok.
Adam salata yiyor ama 1 iceberg, 1 demet roka, 1 demet semizotu, 3 salatalık ve ton balıklı yiyince yeşillik bile ne kadar pahalanmış yahu, yeni anladık.

Eğer ki ekonomi sebepli zayıflıyor ise gene yaramadı bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…