Pahalı telefon

thebutterflyeffect

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
838
863
33
Şimdi derdin bu mu deyip dalga geçeceksiniz farkındayım. Bu son zamanlarda telefon değiştirmem gerekiyordu ve makul fiyatlarda kendime uygun telefon alma derdindeydim. Sonuç olarak dün bir telefon aldık ama annem tutturdu ki yakında işe başlayacaksın ne var sanki düzgün bir telefonun olsun, sana hediyem olsun diye pahalı bir telefon seçti bana birden bire. Taksitli ödeyeceğiz sorun yok ama söz konusu olan paraya acıyorum şuan :/ telefonu iade imkanım da yok, ben kullanıcı olarak telefonu çok sevdim ama insan düşünüyor israf mı ettik parayı diye.Dert de değil bu ama içimi parayı israf ettik diye sıkıntı basıyor, bir rahatlatın lütfen ya

Güle güle kullan :)

Valla ben telefona verilen binlere çok üzülüyorum

Ama şu saatten sonra yapılacak bir şey yok kullanmanın keyfini çıkar
İste bende aynıyım aslında annem de aynı ama zaten telefonu uzun süre kullanan bir insanım birde yakında mezun oluyorum diye kendince hediye etmek istedi herhalde.

Annelik canım bu anneler evlatları için her şeyin en iyisini ister
Güle kullan telefonunu annene de sarıl:))

Valla ben de dert ederim boyle seyleri.
Esim bazen gereksiz pahali hediyeler alir bana, bisey demem ama basima inceden bir agri girer, icimden öküz alinir o parayla demeden edemem
Ama olan olmus artik, gule gule kullan yaoacak bisey yok.

Ben ihtiyacim varsa elektronige verilen paraya hic acimayan biri olarak iyi ki almissiniz diyorum.. ha her yil yeni cikan modeli almak ugruna sapasaglam telefonu atsaniz neyse, ama sizin ihtiyaciniz da varmis.. gule gule kullanin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…