• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pahalı telefon

Ben ihtiyacim varsa elektronige verilen paraya hic acimayan biri olarak iyi ki almissiniz diyorum.. ha her yil yeni cikan modeli almak ugruna sapasaglam telefonu atsaniz neyse, ama sizin ihtiyaciniz da varmis.. gule gule kullanin :)
Esas telefonu 5 sene kullandıktan sonra ihtiyaç doğdu işte. Çok teşekkür ederim :)

İste bende aynıyım aslında annem de aynı ama zaten telefonu uzun süre kullanan bir insanım birde yakında mezun oluyorum diye kendince hediye etmek istedi herhalde. :confused:

Olsun anneler herşeyi iyi bilir :) annende sanırım butce olarak çok zorlanacağını dusunse almazdı ,birde uzun süre kullanıyorum diyorsun en iyisini alayım daha uzun süre kullansın diye düşünmüştür :)

Ay ne israfı.. ucuz mal alacak kadar zengin değilim demiş annen kendince:) pahalı telefon iyidir,candır,vazgeçilmezimdir.. şimdi yenisi çıktı nezaman gelecek acaba diye düşünmüyor değilim :))

Back
X