Harika gidiyorNasil gidiyo p90x?
Oowwww dehşet harikaaaaaHarika gidiyor
12.hafta 1.günü yaptım bugün
Decelerator vardi artık eskisi kadar yorulmuyorum hareketleri çok daha rahat yapabiliyorum
Bazen neden bu kadar kolay neyi yanlış yapıyorum diye geriye sarıp bakıyorum
Sonuçtan aşırı memnunum bu kadarını asla beklemiyordum
Bitince x3ü başa sarıp tekrar yapicam
Bu seferki hedefim hiçbir hareketi modified yapmamak ve ağırlıkları arttırmak
Sizin nasıl gidiyor?
Insanity yapıyorsunuz diye hatırlıyorum
1 saat olan dimi o?Oowwww dehşet harikaaaaa
Ben bi sure caroline yaptim sonra antrenmanlar eksik kalmaya başladı o yuzden p90x ve max30 a gectim 60 günlük güzel bi program
Bugun cardio ve karin yapicam
Ahahah bağımlılık yapıyor adam düşün ben 9 gün kalmıştı seriyi bıraktım koşa koşa p90xe gectm1 saat olan dimi o?
Bu haftayla birlikte 2 hafta var bitmesine ama tonyi ozlicem
Tatil dönüşü hüznü gibi insan bırakmak istemiyor
Aylar önce 8 yıl boyunca p90x yapan bi adamın videosunu izlemiştim
O zaman çok saçma geldi ama şimdi neden yıllarca bunu yaptığını anliyorum
Normalde bu sonuçları görmek spor salonuna gidip ağırlık kaldırarak en az 6 ay sürerAhahah bağımlılık yapıyor adam düşün ben 9 gün kalmıştı seriyi bıraktım koşa koşa p90xe gectm
Yaaa kesinliklee haklısınNormalde bu sonuçları görmek spor salonuna gidip ağırlık kaldırarak en az 6 ay sürer
O kadar güzel ayarlamislar ki hem videoların içeriğini hem sıralamasını, bir hafta içinde hypertrophy de yapıyorsun recovery de yapıyorsun hiit cardionu da yapıyorsun
Ve tüm bunlar 30 dakika sürüyor malum benim için zaman çok kıymetli
Daha 90 gün dolmadı bile hafiften kaslı bir görüntüye ulaştım
Spora başlamak isteyen herkese bunu öneriyorum reklam ücreti talep edecem
Başımıza ne geldiyse yağlar yüzünden zatenYaaa kesinliklee haklısın
Suan yag oranım baya fazla ama on rağmen kaşlarımı görebiliyorum biraz kilo versem çat diye kaslar cikacak rahat rahat
Telefon otomatik yazmış kas yerine kaş falanBaşımıza ne geldiyse yağlar yüzünden zaten
Dün ben de off yaptım eve çok geç geldim hemen yattımTelefon otomatik yazmış kas yerine kaş falan
Dun ben mecburi off yaptim zaten haftada 2 gün ofum bugun kardiyo karınla dewam ilk hafta yarin bitiyo
Evet tabiki hybridde cok oldu epic serisinde de yaptım ama gereksiz gerçektenDün ben de off yaptım eve çok geç geldim hemen yattım
Aynı gün içinde 2 gunluk antrenman yaptığın oluyor mu peki?
SelamlarKizlar sitesi neydi p90 in ?
Canim cekti okuyunca
Oooo ee superrrbasla hadi katıl bizeeeSatin almistim bende. Profilim vardi girip ordan yapiyordum. Bulup da PC e indireyim bende
Bnce gayet iiBuldum. Yarin basliyorum ama.