Son durum ne zayifladinizmi ben bi donem insanity yapmistim pestilim cikiyordu resmen. Simdi 5 gündür daha hafif olan leslie yapiyorumIlk haftayi bitirdim.ama biri bu adama insan olduğumuzu hatirlatmaliyerle bir oldum dermanim kalmaddiiiii
Devan edemedim bi de kovid oldm son 2 haftadir hastayim da ama kovid sonrasi duzelir duzelmez basliyorum 2. Haftasi ile onceden hybrid ile cok guzel kas yapmıştım kilo vermedim o donem zaten amacim.kilo vermek değildi snra ise basladim falan derken kkptu olay ama bu progrmlar cidden mukemmel ise yariyorSon durum ne zayifladinizmi ben bi donem insanity yapmistim pestilim cikiyordu resmen. Simdi 5 gündür daha hafif olan leslie yapiyorum
Benim zayiflamam lazim bi 5 kilo fazlaligim var. Insallah veririm bakalimDevan edemedim bi de kovid oldm son 2 haftadir hastayim da ama kovid sonrasi duzelir duzelmez basliyorum 2. Haftasi ile onceden hybrid ile cok guzel kas yapmıştım kilo vermedim o donem zaten amacim.kilo vermek değildi snra ise basladim falan derken kkptu olay ama bu progrmlar cidden mukemmel ise yariyor
Ekipman harikaYesss beee sonunda basladim açılışı chest and back ustune ab ribber harikaydi dehset harikaydi
Oooooooo ooooOoOOo ben artik eskisi gibi normal şınav cekebiliyoruumm cookk mutlu oldum.kollarim güçlenmiş harika hissediyorum
Resimdekiler dd bebiklerim benm 6sar kilo dambillar 1 er kilo bilek agirliklari 10 kilo halterv
Eskiden yaptim yine yapariimmm
Cvx antrenmanlarini seviyordumEkipman harika
Ben hala vücut ağırlığıyla takılıyorum ona rağmen her yerim iptal
3. hafta 4.gündeyim cvx vardı
Omuzlarda cayır cayır yanma hissediliyorCvx antrenmanlarini seviyordum
Ağırlıkla çalışınca cok fena oluyor ama güzel oluyor
Nasil gidiyo p90x?Omuzlarda cayır cayır yanma hissediliyor