Özür dilerim nolur bana kızmayın, akıl verin.

ne acı çekmemesi neler yaşadığımı biliyor musunuz siz ?
tabiki bilmiyorum ama nişanlınızla ayrılmanızdan çok bu durum koymuş gibi izlenim oldu bende. bu adamı daha çok dert etmişsiniz. bende hep magazinde olur sanıyordum birini bırakınca hemen unutup diğerini bulmayı.

Nişanlımdan ayrıldım 2 gün sonra iş yerimdeki birisi aracı oldu evlenmek isteyen birisinin olduğunu söyledi, tanıdığımı ama kim olduğunu söylemedi.
Ben de daha yeni nişan attığımı olmayacağını falan söyledim zaman istedi kararını zamanla ver dedi.
Kim olduğu hakkında ip uçlarından yola çıktım, tahmin ettim.
Nişanlı sandığım birisi olduğu için bunu nasıl teklif ederi diye aracı kişiye içten içe kızdım çünkü ben kefilim her şeyim onun benim akrabam falan dedi.
Sonra iş yerimdeki kişi daha önce başka bir şehire göndermiştik işte nişanımı attığım sıralar buraya bizim iş yerine geldi,diğer yerdeki iş bitti burada çalışıyor. Bana sürekli iltifat etmeye başladı, dikkatimi çekti ondan şüpheleniyordum zaten aracı kişinin akrabası o var sadece. Bir falsoya geldim iddaya girdik bana hediye aldı.Nişanlı olmadığını ama sevgilisi olduğunu öğrendim.
Sevgilisi olduğu için uzak duruyordum yemeğe gidelim falan dedi bahane uydurdum gitmiyordum. Bir gün iş için birlikte dışarı çıktık bana iltifat ediyordu ama anlamamazlıktan geldim neden yüzüğünü takmıyorsun falan dedim sevgilim var ama 2 ay sonra başkası olacak 2 ayda bir sevgili değiştiririm falan dedi ayyy en sevmediğim erkek o ne öyle dedim. Sustu ondan sonra biraz zaman konuşmadık. Bu olaydan sonra her gün ne zaman istemeye geleceğiz diyen aracı nişanlımla eşyalarımızı verdiğimiz halde sormadı bir şey.
Dün serviste yanıma oturdu sürekli konuştu, güldürdü beni falan hep benimle ilgilendi saçımla, yüzümle, gözümle falan..
Ne kadar uzak durmaya çalışsam da kalbim ona yaklaşıyor yakışıklı,sevecen,tatlı bir şey.
Sevgilisi var görüyorum whatsappda fotoğraflarını ama bana kalbim aradığını bulana kadar kısa süreli ilişkilere devam edeceğim aşkı bulamadım diyor.
Bugün morelim bozuktu gitmiş çikolata almış günden güne bağlanıyorum ben bu çocuğa ne olur yardım edin.
Sinemaya gidelim diyor ama kabul etmedim, edemem .
Aslında nişanlımdan ayrıldıktan sonra tek yüzümü güldüren şey bu çocuk görünce o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam, aslında onunla birlikte bir şeyler yapmayı o kadar çok istiyorum ki :KK43:
Şimdi sevgilisi olan birisiyle asla ilgisini bile bile konuşmak istemem, ama bundan uzak duramıyorum.
Ne olur bana yardım edin,lütfen çok zor durumdayım :KK43:

İstemem yan cebime koy misali.
Sonra vay efendim kocam, sevgilim, nişanlım beni neden aldatıyor.
E senin gibiler çoğalıyor da ondan (!!)

her şey insanlar için. buradan kimseyi yargılamayı, iğneleyici konuşmayı doğru bulmuyorum ama olabilir nişan atılır, olabilir sevgili varken gönül başkasına kayar da adam olan o gönül başkasına kaydığı an sevgiliden ayrılır. evli olunca belki daha zor vazgeçmek ama insan sevdiğinden, nişanlısından, eşinden başkasına ilgi duymaya başladığı an bir seçim yapmalı.

sizin olayınızdaki sıkıntı bu. karşınızdaki kişi eğer size ilgi duyup ta sevgilisinden ayrılsaydı, sizin haberiniz ve talebiniz olmadan tabi ki olabilirdi ama böyle hem sevgili ile devam edip hem de size göz kırpması, iltifarlar etmesi ne yazık ki onun karakterinde sıkıntı olduğunu gösterir ve sizin bunu bile bile bu heyecanlı gönül işine devam etmenizde ikinci kadın olmayı kabul ettiğinizi gösterir.

sizi istemeye gelecek kadar seviyor, size bu kadar değer veriyorsa önce bir seçim yapmalı ve bence siz de ona böyle bir şey söylemeden, ilişki bozmadan aradan çekilmelisiniz. gerisi ona kalmış.

Sen anlaman gerektiği yerden anlamamışsın
Jazz yapmana hacet yok:KK66:

Demek ki sen de sevgilisi olana yazılmak isteyen kadınlar sınıfındasın

SEN NE TERBŞİYESİZ Bİ VARLIKSIN EVLİ BARKLI KADINIM BEN TERBİYESİZ AHLAK YOKSUNU .
SEN DEMEK Kİ DAHA ÇOK TANIYORSUN HAYAT KADINLARINI
BELKİDE O HAYAT KADINALRINDAN BİRİSİN Mİ DİYİM BENDE SANA ?
yazık yaaaa ne kadar düşebiliyorsunuz

tabiki bilmiyorum ama nişanlınızla ayrılmanızdan çok bu durum koymuş gibi izlenim oldu bende. bu adamı daha çok dert etmişsiniz. bende hep magazinde olur sanıyordum birini bırakınca hemen unutup diğerini bulmayı.
bu adamı daha çok dert ettim çünkü sevgilisi olan bir erkeğin ilgisinden hoşlandığım için bunu kendime yediremiyorum nişanlıma aşığım ben belki yalan gelecek ama hala onun için gözyaşı döküyorum onu sevmekten asla vazgeçmeyeceğim belki bu boşlukta bu çocuktan değil de ilgisinden hoşlandım gerçi başka ilgilenenler de var ama off ne bileyim.

her şey insanlar için. buradan kimseyi yargılamayı, iğneleyici konuşmayı doğru bulmuyorum ama olabilir nişan atılır, olabilir sevgili varken gönül başkasına kayar da adam olan o gönül başkasına kaydığı an sevgiliden ayrılır. evli olunca belki daha zor vazgeçmek ama insan sevdiğinden, nişanlısından, eşinden başkasına ilgi duymaya başladığı an bir seçim yapmalı.

sizin olayınızdaki sıkıntı bu. karşınızdaki kişi eğer size ilgi duyup ta sevgilisinden ayrılsaydı, sizin haberiniz ve talebiniz olmadan tabi ki olabilirdi ama böyle hem sevgili ile devam edip hem de size göz kırpması, iltifarlar etmesi ne yazık ki onun karakterinde sıkıntı olduğunu gösterir ve sizin bunu bile bile bu heyecanlı gönül işine devam etmenizde ikinci kadın olmayı kabul ettiğinizi gösterir.

sizi istemeye gelecek kadar seviyor, size bu kadar değer veriyorsa önce bir seçim yapmalı ve bence siz de ona böyle bir şey söylemeden, ilişki bozmadan aradan çekilmelisiniz. gerisi ona kalmış.
yok ben onunla bu konuyu hiç konuşmadım zaten aradan çekilmeyeceğim çünkü aslında hiç aralarına girmedim uzak kalacağım ondan fazlasıyla uzak.

ya canım bide şu var sen nişanlından ayrıldığın için boşlukta da olabilirsin dur bi nefes al baya bi zaman geçsin yokla bi kendini
Aslında nişanlımı hala çok seviyorum ve haketmeyen birisi için ağladığımdan kendime çok kızgınım ne yaptığımı bilmiyorum sanırım.

Çocuk değilsin herhalde...Oyun oynar gibi ilişki mi yaşanır?
Nişan atmışsın 2 gün de ne ara kendini toparladın da yeni aşklara yelken açtın ?
Seninle de 2 ay sonra ilgilenmeyi bırakacağını da biliyorsundur herhalde..

Çocuk değilsin herhalde...Oyun oynar gibi ilişki mi yaşanır?
Nişan atmışsın 2 gün de ne ara kendini toparladın da yeni aşklara yelken açtın ?
Seninle de 2 ay sonra ilgilenmeyi bırakacağını da biliyorsundur herhalde..
nişanlımdan ayrılalı 1 ay oldu daha çok erken başka teklifler de aldım ama onu aklımdan çıkarmadan yeni bir ilişkiye başlayamam bu çocukla da zaten olmaz merak etmeyin sadece ne bileyim ilgisi mi hoşuma gitti boşluktan mı saçmalıyorum bilmiyorum.

Nişanlımdan ayrıldım 2 gün sonra iş yerimdeki birisi aracı oldu evlenmek isteyen birisinin olduğunu söyledi, tanıdığımı ama kim olduğunu söylemedi.
Ben de daha yeni nişan attığımı olmayacağını falan söyledim zaman istedi kararını zamanla ver dedi.
Kim olduğu hakkında ip uçlarından yola çıktım, tahmin ettim.
Nişanlı sandığım birisi olduğu için bunu nasıl teklif ederi diye aracı kişiye içten içe kızdım çünkü ben kefilim her şeyim onun benim akrabam falan dedi.
Sonra iş yerimdeki kişi daha önce başka bir şehire göndermiştik işte nişanımı attığım sıralar buraya bizim iş yerine geldi,diğer yerdeki iş bitti burada çalışıyor. Bana sürekli iltifat etmeye başladı, dikkatimi çekti ondan şüpheleniyordum zaten aracı kişinin akrabası o var sadece. Bir falsoya geldim iddaya girdik bana hediye aldı.Nişanlı olmadığını ama sevgilisi olduğunu öğrendim.
Sevgilisi olduğu için uzak duruyordum yemeğe gidelim falan dedi bahane uydurdum gitmiyordum. Bir gün iş için birlikte dışarı çıktık bana iltifat ediyordu ama anlamamazlıktan geldim neden yüzüğünü takmıyorsun falan dedim sevgilim var ama 2 ay sonra başkası olacak 2 ayda bir sevgili değiştiririm falan dedi ayyy en sevmediğim erkek o ne öyle dedim. Sustu ondan sonra biraz zaman konuşmadık. Bu olaydan sonra her gün ne zaman istemeye geleceğiz diyen aracı nişanlımla eşyalarımızı verdiğimiz halde sormadı bir şey.
Dün serviste yanıma oturdu sürekli konuştu, güldürdü beni falan hep benimle ilgilendi saçımla, yüzümle, gözümle falan..
Ne kadar uzak durmaya çalışsam da kalbim ona yaklaşıyor yakışıklı,sevecen,tatlı bir şey.
Sevgilisi var görüyorum whatsappda fotoğraflarını ama bana kalbim aradığını bulana kadar kısa süreli ilişkilere devam edeceğim aşkı bulamadım diyor.
Bugün morelim bozuktu gitmiş çikolata almış günden güne bağlanıyorum ben bu çocuğa ne olur yardım edin.
Sinemaya gidelim diyor ama kabul etmedim, edemem .
Aslında nişanlımdan ayrıldıktan sonra tek yüzümü güldüren şey bu çocuk görünce o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam, aslında onunla birlikte bir şeyler yapmayı o kadar çok istiyorum ki :KK43:
Şimdi sevgilisi olan birisiyle asla ilgisini bile bile konuşmak istemem, ama bundan uzak duramıyorum.
Ne olur bana yardım edin,lütfen çok zor durumdayım :KK43:
şu anlattıklarından sonra bu insanı nasıl düşünebilirsin ki?
Kafam almadı cidden.
Sana her şey müstehak. Seni de 2 gün sonra aldatsın.

Gönül eğlendirmek değil, istemeye gelecekler evet dersem, yemin ederim üzülüyorum neden böyle diyorsunuz.

İstemeye gelseler ne olacak. Evlendikten sonra da bu adam kadınları böyle eğlence aracı olarak görmeye devam edecek. Sen de evde bekleyeceksin. Adam daha baştan düşük karakterli olduğunu göstermiş. Yok ben ille de bile bile lades derim diyorsan, sen bilirsin tabi.

Aracı kişi bana sevgilisi olduğunu söylemedi sadece çapkın dedi ben de olmaz o zaman demiştim o da sana bağlı sen onu düzeltirsin falan dedi.

Düşük karakterli adamı nasıl düzeltecekmişsiniz ki? Üç gün sonra bu adam bir haltlar yiyince de "işte sorun bende adamı eve bağlayamadım" diyeceksiniz.

O sahisa hic deginmeyecegim bile. Is tamamen sende bitiyor. Sevgilisi mi varmis, bunu mu ogrendin? Kalbini de gozunu de kapatmalisin o kisiye. Kim olursa olsun karsindaki. Hislerine engel olamadigini soyluyorsun. Eger kalbini, gozunu, kulagini o kisiye kapatmazsan tabiki olamazsin. Buradaki bircok kisiye sutten cikma ak kasik olduklari uonunde birsey yazmissin. Emin ol senin bu yaptigini yapan insan sayisi dusundugunden azdir. Hele ki nisanlisini yani sevdigini unutamayan bi insanin da yapmamasi gereken seyler bunlar. Sevgine saygi duymalisin en basta. Burada pek cok evli, nisanlu, sevgilisi olan kisi var. Senin yaptigini dusununce bu insanlar tabiki tepki gosterir. Uzak durman ve iletisimi kesmen en dogru yol bence de. Kirici olmadigimi dusunerek yazdim bunlari. Umarim dogru olana donersin..

X