Özrümü diledim

Ama şimdi de bize laf sokuyorsunuz,gücenirim valla

Sütlü tatlı olsa tamam da ama antepli o şey tatlısıysa mesele konunun rengi değişir. Hele kan şekerim düşükse o an.. Neyse affedip özür dilemişsiniz.

Patronun sanırım bir alfa erkeği...Acaba evli mi?
Eğer evliyse o mesajı atarak ta yeni bir hata yapmışsın gereksiz olmuş msj...Yüzyüze diyebilirdin..

Bir önceki konunuzu okudum.siz durumu tatlıya baglamissiniz ama iş hayatınızda size faydası olabilecek bir kaç sözüm olacak:
1-Cami duvarına işenmez
2-Bir insana başkalarının yanında verilen ders ,ders degil hakarettir.
3-İşyerinde dik durup diklenmeyeceksin.
Sevgiler

Burda herkes iyi ve ya kotu yorum yapmakta gayet ozzgur.Burayada konu aciliyosa hakaret haric her turlu yoruma acik olarak konu acilir.Gerilmeyin germeyin kk hatunlarini kimse fenomen olmuyo burda

Tebrikler,uye adinizi “Burda beni nasil olsa herkes taniyor” olarak degistirirseniz de harika olur
Masallah benden baska herkes de hatirliyormus konunuzu
Merhaba sayfama tıklayıp konuma bakma l
Keşke tüm yorumlarımı okusaydınız, eleştiriye açığım bu yüzden gelen yorumlarla yaptığım yanlışı anladım. O laf dalaşı dediğiniz şey de beni boğazına düşkün, laçka, çirkin sözler söyleyen kişilere yazdığım cevaptır. Çünkü burada herkes eyleme yorum yapabilir ama hiç kimse karaktere yorum yapamaz! Konu açıp açmama (eleştiri kaldıramayacak insanlar keşke konu açmasa) karar verdiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim

Ben özür dilemezdim.
Çünkü hatalı ve karakteriniz gereği zaten soylermissiniz.
Herkesin içinde olmasi yanlis ama hoduklugu yanina kaldı simdi.
Özür dilememin tek sebebi diğer insanların yanında söylediğim içindi. Yoksa ben yine aynı sözü biyerde söylerdim huyum kurusun

Keşke ben karar verebilsem de eleştiri kaldıramayan insanlar konu açmazsalar. Karar vermelik bir durum yok ki yazdığımda keşke demişim görüşümü bildirmişim eleştiri kaldıramayan insanlara konu açmak yasaklansın mı dedim? Sürekli alttan alta laf sokmaya çalışıyorsunuz üslubunuz gerçekten çok itici.

Ben direk lafımı sokarım alt alttan konuşmam ki, konularımdan anlamanız lazımdı bunu size laf sokmadım. Eleştiri kabul etmediğimi öne sürdünüz, bende eleştiri kabul etmesem bu kadar yorumun desteği ile patrondan özür dilemezdim, sadece şahsıma kullanılan kelimelere cevap verdim dedim ve bu da benim hakkımdır vesselam..

Biri de şey yazmış patronuna bide akşam mesaj atmış, kocası olsam boşardım demiş. Yorumu kaybettim bulamıyorum kimse çıksın ortaya. Ben akşam yazdım dedim ama KK nın yine yanlış anlayacağını düşünemedim, keşke silmeseydim mesajı da gösterseydim. 18.00 da attım mesajı. İnşallah yorumu yapan arkadaş için ve kocam için bu saat uygundur

Patrona laf sokmak da akşam özür mesajıatmak da laçkalıktır.
Laf sokmak yanlıştı özür diledim. Akşam saat 18.00 dı. Hala laçkalık yaptığımı düşünmüyorum yoksa bide 18.00 de attığım mesaj için mi özür dileyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…